Bermain di ‘Tokenization Sandbox’ dengan Vertalo

Hari Pelancaran

Sekuriti digital ada di sini. Kami tahu apa yang dapat mereka lakukan, dan peluang yang dapat mereka buka. Semua yang diperlukan sekarang adalah tahap penjualan yang baik, dan penerapan akan datang; Suasana yang tidak hanya menjanjikan, tetapi sebenarnya memberikan perkara seperti,

 • Penjimatan kos
 • Platform intuitif
 • Boleh diakses
 • Fleksibel

Dalam usaha mempercepat adopsi ini, Vertalo baru saja mengumumkan pelancaran ‘Tokenization Sandbox’ percuma mereka. Dengan itu, mereka berharap dapat memeriksa semua perkara itu, dan banyak lagi. Vertalo mempunyai perkara berikut untuk diperkatakan,

‘Melalui inisiatif baru ini, para peserta dalam industri Aset Digital dapat, tanpa biaya awal, melaksanakan dan belajar dengan menandakan aset digital dalam transaksi yang sebaliknya akan dikenakan biaya pengembangan perisian dan konsultasi yang mahal yang secara rutin harganya melebihi $ 50,000 dolar per tokenisasi aset tunggal . ‘

Kotak pasir

Jadi apa sebenarnya Kotak Pasir, dan mengapa ia penting?

Kita semua memerlukan ruang yang selamat, dan itulah sebenarnya kotak pasir – persekitaran ujian yang berfungsi sebagai ruang yang selamat untuk bereksperimen dan mencuba perkara baru. Dalam contoh ini, Kotak Pasir mempunyai tema – Tokenization.

Kita memerlukan kotak pasir, kerana ia memudahkan perubahan. Ini dapat berubah menjadi peraturan dengan membuktikan kepada mereka yang membuatnya, bahawa ada cara baru untuk mencapai tujuan lama dengan selamat. Atau mungkin ini adalah senario, seperti yang dijelaskan di sini hari ini, di mana sektor baru berusaha mengumpulkan pengguna baru dan penggunaan melalui pengesahan potensi dalam penawaran mereka.

Kenapa sekarang?

Vertalo telah menyatakan bahawa tujuan pelancaran ini adalah untuk mendorong penggunaan sekuriti digital. Mengapa sekarang walaupun?

Baiklah, ekonomi dunia sedang berubah. Kaedah pelaburan tradisional, dan perkhidmatan yang memungkinkan, perlu berubah dengannya.

Dengan keadaan semasa operasi pelaburan di seluruh dunia yang berubah-ubah, masa kini adalah saat yang tepat untuk memulakan dengan betul mendorong penggunaan standard baru; Piawaian yang Vertalo berusaha keras untuk dikembangkan, dan penggunaan bahan bakar.

Adakah Ada Yang Mendengar?

Sekarang kita telah menentukan apa itu kotak pasir, dan mengapa ia diperlukan sekarang, adakah orang yang benar-benar berminat untuk mengambil bahagian?

Sebelum melancarkan, 27 syarikat, dan masih banyak lagi, telah mengajukan permohonan untuk mengambil bahagian – pada dasarnya menyampaikan ‘YA’ yang gemilang.

Beberapa nama yang perlu diberi perhatian termasuklah,

Apa yang ada di dalam Kotak?

Mereka yang menyertai keseronokan di Tokenization Sandbox, boleh mengharapkan pelbagai ciri dan kemampuan yang ditawarkan. Mereka menyenaraikan penyelesaian berikut sebagai disertakan:

 • Jadual cap dan muat naik fail senarai pelabur.
 • Tokenisasi jadual cap atau senarai pelanggan dalam beberapa minit.
 • Penyebaran token yang baru dikeluarkan di atas senarai topi atau senarai pelanggan dalam beberapa minit.
 • Pembuatan Dompet Tanpa Kunci dalam beberapa minit yang diakses melalui web menggunakan alamat e-mel dan kata laluan.
 • Akses pelabur ke Dompet Tanpa Kunci mereka diakses melalui laman web yang didorong oleh e-mel / kata laluan.
 • Pilihan untuk pelabur menggunakan dompet berdaulat sebagai ganti Dompet Tanpa Kunci mereka.
 • Pelaksanaan Fungsi Pengawal untuk membolehkan Penerbit menangani transaksi, peninggalan, pemalsuan, dan pemindahan atas keperluan penipuan atau kesilapan semasa kematian.
 • Keupayaan untuk menukar rantai dalam beberapa minit tanpa menjejaskan keselamatan atau Pelaburnya.
 • Sambungan ke penyedia Perkhidmatan yang sebelumnya disatukan

Walaupun Vertalo terus menyokong banyak rantai blok, mereka telah menjelaskan bahawa mereka merasa Tezos adalah jawapannya, terus maju, dengan pelbagai alasan, yang kami lihat di SINI.

Siapa yang Layak?

Dengan penerapan menjadi tujuan, lebih mudah Tokenization Sandbox terbuka untuk pelbagai calon. Mereka yang layak untuk menyertai termasuk:

 • Penerbit token
 • Broker-Peniaga
 • Kustodian
 • Pertukaran
 • Sistem perdagangan alternatif (ATS)

Dengan 27 tepat di luar gerbang, tidak mengejutkan apabila melihat syarikat-syarikat yang sesuai dalam setiap titik peluru mengambil bahagian.

Ulasan

Bersama dengan melancarkan Tokenization Sandbox, Dave Hendricks, CEO Vertalo, meluangkan masa untuk berkongsi pemikirannya mengenai apa yang ditawarkan oleh program ini. Dia menyatakan,

“Program Kotak Pasir Vertalo adalah inovasi yang dirancang untuk mengurangi rintangan terhadap transformasi aset digital dan untuk memperkuat peserta pasar … Untuk mewujudkan keyakinan terhadap program transformasi digital, kita perlu bergerak melewati perkhidmatan mahal untuk transaksi komoditi seperti penerbitan token. “

Dia terus,

“Cara Vertalo untuk melakukan ini adalah dengan memberi kesempatan kepada perusahaan untuk membuat model dan belajar dari kegiatan tokenisasi mereka, secara freemium dan tanpa risiko, di Kotak Pasir Tokenisasi Vertalo. Ketika syarikat menyelesaikan struktur modal, strategi penggalangan dana dan proses penerbitannya, Vertalo dapat membantu syarikat-syarikat ini dengan memindahkannya ke dalam produksi, atau mereka dapat mencari layanan dari penyedia lain jika Vertalo tidak sesuai. Mendedahkan bank pelaburan, penerbit, dan peniaga broker ke platform yang mesra pengguna Vertalo akan mendorong kita jauh di hadapan tempat kita sekarang. “

Membangun Momentum

Sekiranya anda mengenali nama ‘Vertalo’, itu mungkin dari pandangan terbaru karya mereka dengan RECM. Dalam paparan ini, kami membincangkan tokenisasi harta tanah sehingga $ 300 juta, dengan Vertalo menyokong keseluruhan proses.

Vertalo untuk Menyokong Usaha Tokenisasi Mengelilingi Portfolio RECM

Vertalo

Berpusat di Austin, Texas, Vertalo ditubuhkan pada tahun 2017. Semasa mengkhususkan diri dalam pengurusan top-table, Vertalo telah mengembangkan kemampuan mereka, menyediakan pelbagai perkhidmatan yang merangkumi sekuriti digital.

Ketua Pegawai Eksekutif, Dave Hendricks, kini mengawasi operasi syarikat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me