Cara Membeli Bitcoin di Kanada

Membeli Bitcoin di Kanada kini lebih mudah daripada sebelumnya dengan pilihan khusus Kanada yang lebih dipercayai, dan lebih banyak broker antarabangsa yang menawarkan pilihan kepada penduduk Kanada.

Dalam artikel ini, kami akan memperincikan bagaimana anda boleh membeli Bitcoin (BTC) dan cryptocurrency lain dari mana-mana wilayah di Kanada.

Perkara yang Perlu Dipertimbangkan Sebelum Membeli Bitcoin di Kanada

Sebelum memulakan, ada beberapa perkara yang perlu dipertimbangkan ketika anda merancang untuk membeli Bitcoin anda di Kanada. Ini penting dalam membantu anda berdua memilih masa yang tepat, dan perkhidmatan yang betul untuk membuat pembelian Bitcoin anda.

Kedudukan Pasaran: Ini adalah faktor besar tentunya apabila anda melabur dalam sebarang aset. Mungkin, lebih-lebih lagi, apabila anda membeli Bitcoin. Contohnya, pergerakan harga lebih ketara daripada pelaburan saham misalnya. Sekiranya demikian, anda ingin mengetahui sepenuhnya harga pasaran pada masa anda membeli.

Bayaran atau Had Dagangan: Ini boleh berbeza dari yang sangat kompetitif hingga yang sangat tinggi bergantung pada perkhidmatan yang anda pilih untuk membeli Bitcoin anda. Sentiasa pastikan untuk memeriksa semua yuran dan caj sebelum melakukan pembelian.

Reputasi Perkhidmatan: Walaupun semua perkhidmatan yang kami pilih adalah beberapa yang paling dapat dipercaya, anda harus sedar bahawa tidak setiap platform penjualan Bitcoin mempunyai reputasi yang baik. Anda boleh mengurangkan risiko di sini dengan memastikan anda melakukan usaha yang sewajarnya.

Tempat Teratas untuk Membeli Bitcoin (BTC) & Crypto di Kanada

Coinberry

Coinberry menjadikannya mudah untuk mengakses Bitcoin di Kanada tanpa ribut-ribut dan membeli atau menjual aset dengan cepat melalui platform mereka yang mudah digunakan. Mereka telah wujud sejak tahun 2017 dan mempunyai beberapa perkongsian yang sangat dipercayai yang menjalinnya dengan reputasi yang kuat untuk cryptocurrency. Mereka juga terdaftar di FINTRAC sebagai Perniagaan Perkhidmatan Wang, jadi sangat boleh dipercayai dari sudut itu.

Anda boleh membuka akaun anda dan KYC disahkan di sini dalam masa yang singkat dan Coinberry juga memastikan persekitaran nilai terbaik untuk membeli atau memperdagangkan Bitcoin anda dan aset lain yang disokong. Tanpa bayaran deposit atau pengeluaran, dan yuran perdagangan 0.5%, mereka masuk sebagai salah satu perkhidmatan termurah di mana anda boleh membeli Bitcoin di Kanada menggunakan debit, kad kredit, wayar, atau pemindahan Interac anda. Anda harus perhatikan bahawa sebagai pembuat pasaran, mereka akan menerapkan spread ke aset tersebut.

Secara keseluruhan mereka menyediakan perkhidmatan yang selamat, sangat mudah, dan dipercayai dengan kos yang kompetitif. Sebagai bonus tambahan dan ciri unik, anda juga mempunyai kemampuan untuk melengkapkan Bitcoin Coinberry jika ini adalah strategi yang menarik minat anda.

Mereka juga menawarkan: Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH), dan Stellar Lumens (XLM).

Untuk mengetahui lebih lanjut, anda boleh pergi ke Coinberry dan mula berniaga sekarang.

Kekayaan sederhana

Wealthsimple adalah syarikat teknologi kewangan yang berpangkalan di Kanada yang telah menawarkan perkhidmatan perdagangan yang lebih tradisional sejak tahun 2014. Mereka menawarkan perdagangan saham tanpa komisen dan perkhidmatan penasihat robo perdagangan automatik dan baru-baru ini melancarkan perkhidmatan crypto khusus mereka.

Ini hanya tersedia di Kanada dan memberi peluang kepada anda untuk membeli dan menjual Bitcoin atau Ethereum sepanjang masa melalui aplikasi mudah alih mereka yang sangat mudah untuk menavigasi untuk iOS dan Android. Wealthsimple juga memastikan proses pendaftaran cepat, hanya memerlukan beberapa minit, dan bahawa perkhidmatan tetap dapat diakses oleh semua orang tanpa minimum akaun yang diperlukan.

Menurut syarikat itu, mereka tidak mengenakan komisen atau yuran untuk perkhidmatan ini, dan oleh itu tidak memperoleh pendapatan lain dari aktiviti perdagangan crypto anda selain spread kecil yang digabungkan dari $ 1.50 per $ 100 Bitcoin yang diperdagangkan dan juga membantu menampung kos yang berkaitan dengan penyimpanan melalui rakan pihak ketiga mereka, Gemini. Ini memberikan peluang yang baik untuk terlibat pada permulaan penawaran nilai yang menarik, baru, dan hebat ketika membeli Bitcoin di Kanada.

Mereka juga menawarkan Ethereum (ETH).

Anda boleh melihat ulasan Wealthsimple penuh kami, atau terus ke Wealthsimple Crypto untuk memulakan dengan segera.

Paybis

Paybis kendalikan platform pembelian Bitcoin dan cryptocurrency yang sangat dipercayai di mana anda boleh membeli Bitcoin dan pelbagai crypto lain tanpa menggunakan kad kredit atau debit anda. Mereka telah wujud sejak 2014 dan telah membantu ratusan ribu orang untuk membuat pembelian Bitcoin.

Perkhidmatan ini sangat mudah digunakan dan hanya memerlukan sekitar 15 minit untuk mendaftar untuk pertama kalinya. Ini termasuk pemeriksaan KYC penuh untuk keselamatan anda dan menyediakan dompet pihak ketiga yang diperlukan kerana Paybis hanya mempermudah transaksi.

Anda boleh mendaftar dengan Paybis dengan cepat dan membeli Bitcoin dari Kanada dan lebih dari 100 negara lain dengan bayaran yang kompetitif bergantung pada kaedah pembayaran yang anda gunakan. Mereka juga menyediakan sistem sokongan yang sangat baik dan panduan langkah demi langkah terperinci mengenai cara menyelesaikan transaksi anda. Kemudahan dan tahap kepercayaan ini menjadikan mereka menjadi salah satu pilihan utama di Kanada dan di seluruh dunia.

Mereka juga menawarkan: Mereka juga menawarkan: Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH), dan Stellar Lumens (XLM), Tether (USDT), Binance (BNB), Neo (NEO) , Tron (TRX).

Lihat Ulasan Paybis penuh kami atau terus ke Paybis untuk membeli Bitcoin.

Binance

Binance adalah salah satu pertukaran cryptocurrency terbesar dan paling terkenal di dunia. Sebagai pedagang Kanada, anda juga boleh menggunakan Binance untuk membeli Bitcoin. Terdapat sedikit perbezaan ketika menggunakan pertukaran seperti Binance dan bukannya membeli Bitcoin anda secara langsung seperti yang anda dapat melalui perkhidmatan lain yang disebutkan.

Perbezaan utama utama adalah bahawa dalam pembelian dari Binance anda juga dapat membeli dari pedagang lain di pasar melalui pertukaran. Ini boleh memberi nilai yang besar untuk anda dari segi harga dan kos. Bayaran Binance antara 1% hingga 3.5% untuk pembelian Bitcoin langsung menggunakan kredit, kad debit, atau pindahan bank anda, walaupun jika anda ingin membeli Bitcoin menggunakan crypto lain, yuran boleh serendah 0.1% dari pedagang lain di bursa.

Proses memulakannya juga sama mudahnya. Yang perlu anda lakukan ialah mendaftar dengan Binance dan menyelesaikan pemeriksaan KYC yang mereka ada. Untuk pembelian Bitcoin secara langsung, mereka bekerjasama dengan Simplex sebagai penyedia pembayaran yang juga memastikan transaksi anda tetap selamat dan terjamin. Hanya perlu beberapa minit untuk menyelesaikan pembelian Bitcoin anda dengan Binance.

Mereka juga menawarkan lebih dari 100 cryptocurrency yang paling popular, jika anda ingin membeli altcoin termasuk Binance (BNB), ini adalah pilihan yang bagus.

Untuk maklumat lebih lanjut, anda dapat melihat Ulasan Binance kami, atau terus ke Binance tukar untuk mendaftar dan mula berniaga. Gunakan Kod Diskaun: EE59L0QP untuk menuntut a Pulangan tunai 10% atas yuran perdagangan.

Kraken

Kraken adalah salah satu pertukaran crypto paling lama dalam industri. Mereka telah beroperasi selama lebih dari satu dekad dan dengan itu telah mendapat penghormatan yang meluas dalam industri di kalangan peniaga. Mereka menawarkan perdagangan di seluruh dunia dalam Bitcoin dan banyak lagi cryptocurrency, termasuk di Kanada.

Bayaran rendah mereka membantu membuat Kraken pilihan yang sangat menarik bagi peniaga. Sekiranya anda ingin membeli crypto serta-merta dengan kad kredit atau debit anda, anda akan menarik yuran 3.75% + 0.25 EUR untuk transaksi anda, walaupun anda boleh berdagang menggunakan pertukaran untuk yuran yang bermula dari pembuat 0%, dan pengambil 0.10%.

Dua ciri perdagangan yang sangat popular dan unik yang akan anda dapati di Kraken adalah kemampuan untuk berdagang niaga hadapan crypto, dan peluang untuk terlibat dalam perdagangan margin crypto dengan leverage yang luas hingga 50: 1. Ini bagus untuk peniaga yang lebih maju dan dapat dilakukan melalui platform perdagangan Kraken yang inovatif.

Dengan platform perdagangan yang tersedia untuk memenuhi tahap pengalaman perdagangan yang berbeza, anda akan dapati Kraken memenuhi keperluan anda tidak kira tahap mana anda berniaga. Semua orang dari pemula yang lengkap, hingga veteran berpengalaman, dijaga di sini.

Di Kraken, anda juga akan dapati: Pelbagai jenis kripto lain termasuk Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), dan banyak lagi.

Untuk maklumat lebih lanjut, anda sentiasa boleh menyemak ulasan Kraken penuh kami, atau terus ke Kraken laman web untuk mengetahui lebih lanjut.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me