Cara Membeli EOS

EOS adalah ekosistem blockchain generasi seterusnya yang terus mendapat liputan media berat untuk ICO yang memecah rekod dan ciri uniknya. Yang penting, EOS.IO ekosistem memasuki pasaran dengan tujuan untuk mempermudah pengaturcaraan dan penyatuan kontrak pintar dan pengembangan aplikasi terdesentralisasi (Dapps). Untuk mengetahui lebih lanjut, lawati panduan Investing in EOS kami.

Kami menyenaraikan 3 broker teratas yang menawarkan kemampuan untuk membeli EOS dengan kad kredit atau kad debit.

Binance

Binance adalah salah satu pertukaran cryptocurrency terbesar dan terkenal di dunia. Keuntungan membeli EOS di sini adalah anda mendapat faedah daripada pertukaran yang lebih rendah daripada pertukaran yang bersaing, dan peningkatan kecairan membolehkan anda membeli dan menjual dengan cepat untuk memanfaatkan berita bergerak pasaran.

Baca Ulasan Binance kami atau lawati Binance.

Gunakan Kod Diskaun: EE59L0QP untuk pulangan tunai 10% dari semua yuran perdagangan.

Kraken

Kraken adalah salah satu nama yang lama untuk pertukaran cryptocurrency yang beroperasi di industri.

Sejak awal yang sederhana, mereka kini telah menjadi salah satu nama yang paling dikenali di ruang ini yang menawarkan banyak pilihan aset untuk diperdagangkan termasuk EOS.

Kos perdagangan adalah kompetitif dengan bursa lain dan mereka terus berkembang sekarang menawarkan niaga hadapan dan perdagangan margin.

Baca Ulasan Kraken kami atau lawati Kraken.

Poloniex

Poloniex ditubuhkan di AS pada tahun 2014 dan dengan cepat meningkat menjadi pertukaran pilihan yang sangat popular bagi banyak pedagang kripto yang ingin menggabungkan pelbagai aset yang kuat, dengan nilai yang besar. Mereka terus mengembangkan rangkaian aset mereka sepanjang masa, dengan lebih dari 100 pilihan pasangan yang berbeza termasuk EOS. Dengan penampilan yang diperbaharui baru-baru ini, pertukaran juga kelihatan lebih profesional daripada sebelumnya dengan perdagangan niaga hadapan dan dengan leverage sehingga 100: 1 juga kini tersedia untuk diakses.

Baca Ulasan Poloniex kami atau lawati Poloniex.

Cara Membeli EOS Cara Membeli EOS Cara Membeli EOS
★★★★★ ★★★★★ Kajian Binance

Penilaian Securities.io ditentukan oleh pasukan editorial kami. Formula pemarkahan untuk broker aset digital (cryptocurrency) mengambil kira banyak faktor, termasuk yuran dan minimum akaun, platform perdagangan, sokongan pelanggan, badan pengawalseliaan, dan pilihan pelaburan.

★★★★★ ★★★★★ Ulasan Kraken

Penilaian Securities.io ditentukan oleh pasukan editorial kami. Formula pemarkahan untuk broker aset digital (cryptocurrency) mengambil kira banyak faktor, termasuk yuran dan minimum akaun, platform perdagangan, sokongan pelanggan, badan pengawalseliaan, dan pilihan pelaburan.

★★★★★ ★★★★★ Ulasan Poloniex

Penilaian Securities.io ditentukan oleh pasukan editorial kami. Formula pemarkahan untuk broker aset digital (cryptocurrency) mengambil kira banyak faktor, termasuk yuran dan minimum akaun, platform perdagangan, sokongan pelanggan, badan pengawalseliaan, dan pilihan pelaburan.

Terbaik untuk

Peniaga Maju

Terbaik untuk

Peniaga USA

Terbaik untuk

Kemudahan penggunaan

Yuran Perdagangan

0.10%

Yuran Perdagangan

0.16%

Yuran Perdagangan

0.125%

Promosi

Pulangan Tunai 10%

Kod Diskaun: EE59L0QP

Promosi

Tiada

Promosi

Tiada

Apa itu EOS?

EOS adalah rangkaian blockchain sumber terbuka, yang dilancarkan oleh Block.one, pada tahun 2017. Projek ini disusun untuk melayani operasi skala kecil dan komersial.

Apa yang dilakukannya?

Mirip dengan Ethereum, EOS adalah rangkaian blockchain, mampu menghosting / melaksanakan aplikasi terdesentralisasi (dApps).

Ini dicapai melalui penggunaan token EOS, yang bertindak sebagai cryptocurrency di rangkaian EOS; seperti bagaimana Ether digunakan sebagai ‘gas’ di rangkaian Ethereum.

Bagaimana EOS berfungsi?

EOS beroperasi melalui penggunaan protokol bukti kepentingan (DPOS) yang didelegasikan. Model pemerintahan ini dipilih, dengan tujuan menyediakan, tidak hanya skalabilitas, tetapi untuk mengurangi pemusatan jaringan.

Bukti kepentingan yang didelegasikan memungkinkan mereka yang memiliki dompet aktif, di rangkaian EOS, memilih perwakilan untuk bertindak sebagai ‘pengesah’. Tugas pengesahan di sekitar transaksi rangkaian kemudian diserahkan kepada perwakilan ini untuk diselesaikan.

Perkembangan yang diunjurkan?

Ketika perkembangan berlanjutan, diharapkan pasukan di belakang EOS akan memfokuskan diri pada beberapa bidang utama.

  • Skalabiliti
  • Pembangunan aplikasi
  • Keselamatan

Ideologi yang mendasari?

Tema pendorong di sebalik projek EOS adalah serupa dengan Ethereum – buat rangkaian yang adil dan telus, yang menyokong pembayaran dan dApps. Pembezaan utama antara keduanya adalah pilihan oleh EOS untuk menggunakan bukti kepentingan yang didelegasikan. Ini dilakukan dengan tujuan untuk memastikan desentralisasi berterusan.

Penerimaan dan Kontroversi?

Walaupun potensi untuk EOS sangat besar, projek ini tidak muncul tanpa banyak kontroversi. Dua yang teratas, yang terus mempengaruhi persepsi EOS, adalah seperti berikut.

  1. Pemusatan – Salah satu tarikan utama ke arah kebanyakan projek berasaskan blockchain adalah janji desentralisasi. Walaupun ini juga merupakan janji EOS, 2 tahun pertama operasi menjadikan projek ini semakin berpusat. Lebih khusus lagi, sebilangan besar ini telah menyaksikan peralihan kuasa kepada syarikat-syarikat yang berpangkalan di China, menimbulkan kebimbangan manipulasi kerajaan.
  2. ICO yang diperpanjang – $ 4.1 bilion – ini adalah jumlah yang dikumpulkan oleh Block.one, semasa ICO diadakan selama satu tahun. Walaupun ada yang ‘ditangguhkan’ oleh kekuatan yang kini dimiliki Block.one melalui rangkaian, ada banyak yang hanya percaya bahawa ICO ini ‘berada di atas’. Mereka percaya bahawa tidak ada alasan sebenar mengapa $ 4.1 bilion diperlukan untuk mengkonseptualisasikan, mengembangkan dan melancarkan rangkaian yang berjaya, dan bahawa ini hanyalah sebuah syarikat yang memanfaatkan sesiapa sahaja yang mereka dapat, semasa ledakan ICO.

Peraturan?

Nampaknya masalah pengawalseliaan di sekitar EOS telah diselesaikan. SEC telah menjelaskan bahawa sebahagian besar ICO dilakukan sebagai penawaran sekuriti yang tidak berdaftar; EOS tidak terkecuali dalam hal ini.

Pada bulan September 2019, EOS menyelesaikan bayaran dengan SEC yang mengelilingi ICO mereka. Penyelesaian ini menyaksikan Block.one membayar denda sivil $ 24 juta.

Yang Membuatnya?

EOS adalah produk syarikat induk, Block.one.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me