Cara Membeli Binance (BNB)

Binance Token Coin (BNB) adalah token asli dari Binance pertukaran. Oleh kerana token BNB menawarkan potongan kepada yuran pertukaran Binance, kami mengesyorkan anda membeli token BNB secara langsung di Binance pertukaran.

Binance

Binance adalah salah satu pertukaran cryptocurrency terbesar dan paling terkenal di dunia. Manfaat membeli BNB secara langsung ialah anda mendapat keuntungan daripada menjadi pemegang token dengan yuran pertukaran yang dikurangkan, dan anda dapat merasakan sendiri betapa hebatnya platform ini. Binance adalah platform dagangan paling maju di planet ini, mereka mempunyai 100 token.

Lihat panduan Investing in Binance terperinci kami untuk mengetahui lebih lanjut mengapa Binance merupakan pelaburan yang baik, baca Ulasan Binance kami untuk peniaga, atau kunjungi Binance.

Gunakan Kod Diskaun: EE59L0QP untuk pulangan 10% dari semua yuran perdagangan.

Pertukaran lain yang menjual Binance pada masa ini termasuk:

Paybis

Paybis kendalikan platform pembelian Bitcoin dan cryptocurrency yang sangat dipercayai di mana anda boleh membeli BNB dan pelbagai crypto lain menggunakan tidak lebih dari kad kredit atau debit anda. Mereka telah wujud sejak 2014 dan telah membantu ratusan ribu orang untuk membuat pembelian Bitcoin.

Sekiranya anda hanya ingin membeli BNB dan tahan maka ini adalah salah satu kaedah termudah untuk membeli BNB dengan kad kredit atau kad debit.

Baca Ulasan Paybis kami atau lawati Paybis.

Poloniex

Poloniex ditubuhkan di AS pada tahun 2014 dan dengan cepat meningkat menjadi pertukaran pilihan yang sangat popular bagi banyak pedagang kripto yang ingin menggabungkan pelbagai aset yang kuat, dengan nilai yang besar. Mereka terus mengembangkan rangkaian aset mereka sepanjang masa, dengan lebih dari 100 pilihan pasangan yang berbeza kini tersedia untuk diperdagangkan. Dengan penampilan yang diperbaharui baru-baru ini, pertukaran juga kelihatan lebih profesional daripada sebelumnya dengan perdagangan niaga hadapan dan dengan leverage sehingga 100: 1 juga kini tersedia untuk diakses.

Baca Ulasan Poloniex kami atau lawati Poloniex.

Cara Membeli Binance (BNB) Cara Membeli Binance (BNB) Cara Membeli Binance (BNB)
★★★★★ ★★★★★ Ulasan Binance

Penilaian Securities.io ditentukan oleh pasukan editorial kami. Formula pemarkahan untuk broker aset digital (cryptocurrency) mengambil kira banyak faktor, termasuk yuran dan minimum akaun, platform perdagangan, sokongan pelanggan, badan pengawalseliaan, dan pilihan pelaburan.

★★★★★ ★★★★★ Ulasan Paybis

Penilaian Securities.io ditentukan oleh pasukan editorial kami. Formula pemarkahan untuk broker aset digital (cryptocurrency) mengambil kira banyak faktor, termasuk yuran dan minimum akaun, platform perdagangan, sokongan pelanggan, badan pengawalseliaan, dan pilihan pelaburan.

★★★★★ ★★★★★ Ulasan Poloniex

Penilaian Securities.io ditentukan oleh pasukan editorial kami. Formula pemarkahan untuk broker aset digital (cryptocurrency) mengambil kira banyak faktor, termasuk yuran dan minimum akaun, platform perdagangan, sokongan pelanggan, badan pengawalseliaan, dan pilihan pelaburan.

Terbaik untuk

Peniaga Maju

Terbaik untuk

Pembelian Segera

Terbaik untuk

Kemudahan penggunaan

Minimum Akaun

Tiada

Minimum Akaun

$ 50

Minimum Akaun

Tiada

Promosi

Pulangan Tunai 10%

Kod diskaun: EE59L0QP

Promosi

Tiada

Promosi

Tiada

Apa itu Binance Coin (BNB)?

Binance Coin atau ‘BNB’, adalah cryptocurrency yang dikembangkan dan dikeluarkan oleh pertukaran cryptocurrency terkemuka di dunia, Binance.

Apa yang dilakukannya?

Walaupun Binance adalah pertukaran yang sangat popular, syarikat itu ingin memperluas operasi mereka untuk merangkumi pelbagai perkhidmatan yang berbeza. Binance Coin dicipta untuk melayani keseluruhan ekosistem ini.

Buat masa ini, sebilangan besar pengguna menggunakan BNB untuk membayar pelbagai yuran. Walaupun bayaran dapat dibayar dengan aset lain, memanfaatkan BNB memberikan potongan harga kepada penggunanya.

Walaupun digunakan terutamanya sebagai kaedah untuk membayar yuran di bursa Binance, penstrukturan BNB sebagai cryptocurrency memungkinkan untuk memudahkan transaksi harian seperti duit syiling seperti Bitcoin, Litecoin, dan banyak lagi.

Bagaimana Binance Coin (BNB) berfungsi?

Binance Coin disusun sebagai token ERC-20. Ini bermaksud bahawa ia dibina menggunakan solidity sebagai bahasa pengekodan, dan beroperasi di atas blockchain Ethereum.

Token itu sendiri diedarkan dalam ICO yang lalu, dan terhad kepada 200 bilion BNB. Jumlah ini akhirnya akan menjadi statik pada 100 bilion BNB, kerana Binance berhasrat untuk ‘membakar’ token secara berkala setiap suku tahun. Sehingga kini, Binance telah menjalani 6 kitaran pembakaran yang berasingan.

Pembangunan yang diunjurkan?

Sedang disusun di atas rangkaian Ethereum, Binance Coin akan segera diperbaharui. Pasukan di Binance telah menunjukkan bahawa BNB akan segera beralih dari rangkaian Ethereum, dan meneruskan ke blockchain berjudul mereka sendiri, Binance Chain. Tidak ada garis masa yang tepat untuk peralihan ini.

Ideologi yang mendasari?

Binance Coin nampaknya bebas dari ideologi yang mendasari. Keberadaannya semata-mata sebagai alat untuk Binance memperoleh peratusan yuran yang lebih besar yang berkaitan dengan perdagangan, penyenaraian, dan lain-lain, cryptocurrency.

Penerimaan dan Kontroversi?

Kerana populariti pertukaran Binance, Binance Coin telah berkembang seiring dengannya. Penerapan ini telah menyebabkan perlunya pilihan kustodian, dengan banyaknya perkhidmatan dompet yang kini menyokong aset tersebut.

Di luar sokongan kustodian, duit syiling Binance nampaknya diterima pakai secara sederhana dari pelbagai syarikat yang berafiliasi dengan pertukaran Binance. Gabungan ini membuka peluang untuk BNB digunakan untuk perbelanjaan perjalanan, pembayaran bil, pelaburan, dan banyak lagi.

Sepanjang kitaran hayatnya yang pendek, Binance Coin tetap bebas dari kontroversi. Walaupun terdapat contoh di mana peniaga mengesyaki manipulasi pasaran yang melibatkan BNB, ini tidak berbeza dengan kebanyakan cryptocurrency lain. Di mana kebimbangan meningkat, apakah potensi untuk BNB dilihat sebagai keselamatan. Sekiranya ini berlaku, akan timbul kesan serius terhadap Binance dan BNB.

Peraturan?

Ketua Pegawai Eksekutif Binance, Changpeng Zhao, telah menyatakan bahawa BNB bukanlah keselamatan, dan bahawa pelbagai badan pengawalseliaan telah membuat perbezaan ini berdasarkan sifat uniknya.

Namun di Amerika Utara, ada sedikit atau sedikit komentar yang dibuat mengenai BNB oleh pengawal selia yang sebenarnya. Walaupun bagaimana BNB diperlakukan di bahagian-bahagian tertentu di dunia, masih ada risiko bahawa pengawal selia seperti SEC akan menganggap aset tersebut sebagai jaminan. Fakta sederhana bahawa token itu dijual melalui ICO, dan Binance secara langsung mengawal dan mengaut keuntungan dari BNB, menjadikannya berisiko.

Selain itu, diyakini bahawa banyak penggunanya menganggap memegang BNB sebagai pelaburan, kerana potensi deflasi sebagai hasil dari pembakaran duit syiling suku tahunannya.

Intinya adalah, belum ada pernyataan rasmi satu atau lain cara mengenai status pengawalseliaan BNB di Amerika Utara.

Yang Membuatnya?

Binance Coin dicipta oleh pemaju di Binance Exchange pada tahun 2017.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me