OKEx: Pasaran sehenti anda untuk Membeli, Berdagang, dan Dapatkan Crypto

Adakah anda mencari pasaran yang komprehensif untuk membeli, berdagang, dan bahkan memperoleh lebih banyak crypto?

Selepas pelancaran OKChain kami yang dinanti-nantikan pada bulan Februari, kami akhirnya menyelesaikan pembinaan platform perkhidmatan crypto yang paling merangkumi di industri. Perkhidmatan kami yang luas mempunyai semua yang terpasang untuk setiap peniaga kripto, dari membeli Bitcoin pertama anda hingga berdagang kripto lain, memaksimumkan hasil anda, atau mengejar pasaran, OKEx membuat anda dilindungi. Mari selami perjalanan crypto di OKEx!

Beli crypto: Beli crypto dengan mata wang fiat dengan selesa

Sama ada anda mahu HODL atau berdagang Bitcoin, langkah pertama yang perlu anda lakukan adalah menukar fiat anda menjadi crypto. Gerbang fiat-ke-kripto intuitif kami dihubungkan dengan saluran pembayaran yang dipercayai yang diperkemas agar anda dapat menikmati perdagangan kripto yang selamat dan cekap.

Gambar ini mempunyai atribut alt kosong; nama failnya ialah Screenshot-2020-03-26-at-7.05.36-PM.png? x-oss-process = gambar / kualiti, q_85

Perkhidmatan Out Buy Crypto menyokong pertukaran 6 token arus perdana– Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USDT, Ripple (XRP), Litecoin (LTC), dan OKB dengan 30 mata wang fiat di 180+ negara dan kawasan, termasuk USD, EUR, GBP, RUB, TRY, dan banyak lagi. Kami telah bekerjasama dengan 6 saluran pembayaran yang paling boleh dipercayai, termasuk pemimpin global Simplex, Koinal, Banxa, Koinal, Mercuryo, dan MoonPay, untuk menawarkan sehingga 17 pilihan pembayaran, meliputi VISA, MasterCard, transfer bank, Apple Pay, dan banyak lagi , menyediakan perkhidmatan yang pantas dan boleh dipercayai untuk memastikan dana dan transaksi anda selamat.

Sepanjang keseluruhan transaksi, tidak diperlukan pengesahan KYC pada OKEx. Oleh itu, anda boleh melangkau semua prosedur pengesahan untuk membeli crypto anda dan memulakan perdagangan dan pelbagai derivatif dengan segera di OKEx selepas itu.

Pasaran Dagangan: Berdagang seperti profesional

Oleh kerana teknologi blockchain terus berkembang dan diterima pakai, semakin banyak token tersedia untuk pasaran untuk diperdagangkan. Di OKEx, kami komited untuk menyediakan platform yang berguna, mesra pengguna, dan patuh untuk diperdagangkan, dan membantu projek blockchain berkembang. Dengan kripto yang baru ditukar, anda boleh memperdagangkan mata wang kripto utama dengan komprehensif kami tempat dan terbitan pasaran, termasuk margin, niaga hadapan, pertukaran berterusan, dan pelancaran terbaru, pilihan berniaga.

Pada masa ini, produk niaga hadapan terkemuka industri kami tawarkan songsang atau terbalik kontrak dengan tarikh penyelesaian yang berbeza dari pilihan anda, termasuk setiap minggu, dua kali seminggu, setiap suku tahun, dan dua suku tahun bersama dengan berbagai pilihan jenis pesanan, sehingga pengguna dapat menikmati fleksibilitas yang besar dalam merumuskan strategi mereka untuk memaksimumkan keuntungan dan mengurangi risiko. Di samping itu, pasaran spot kami menawarkan 290+ pasangan perdagangan dan leverage 10x untuk perdagangan margin.

Alat Pengurusan Aset: Semua alat yang anda perlukan untuk menyimpan aset, mengekalkan nilai, atau mendapatkan tambahan untuk portfolio crypto anda

Cara untuk menjana pendapatan tambahan dalam blockchain semakin meningkat dan mendapat populariti setiap hari. Selain daripada mentaliti beli-dan-HODL, anda sebenarnya boleh membina rancangan pendapatan pasif dan menjana penjimatan yang lebih besar. Terlepas dari pasaran perdagangan terkenal kami, kami menawarkan pelbagai perkhidmatan bernilai tambah untuk pengguna MENDAPATKAN kripto tambahan.

EARN adalah perkhidmatan baru yang mengumpulkan semua tawaran kewangan kami di satu tempat, supaya pengguna dapat menggunakan duit syiling mereka untuk mendapatkan tambahan. Pengguna boleh menggunakan Penjimatan untuk mengembangkan aset secara automatik di dalam Dompet mereka tanpa perdagangan; menggunakan Mempertaruhkan untuk memegang syiling untuk memperoleh hasil yang lebih tinggi di Kolam OKEx, kolam perlombongan inovatif yang menyediakan perkhidmatan perlombongan pelbagai jenis mata wang yang stabil dan telus; atau gunakan Deposit Berjangka untuk memperoleh pendapatan pasif dengan pegangan jangka tetap.

Akademi OKEx: Ikuti pengetahuan blockchain dan trend pasaran

OKEx lebih daripada sekadar platform perdagangan. Kami memahami bahawa pengguna kadang-kadang kecewa untuk menavigasi dunia crypto, sebab itulah kami ingin membina portal pendidikan terbuka yang menyediakan pelbagai pengetahuan blockchain untuk semua orang. Sama ada anda pemula kripto atau pedagang maju, di sini di Akademi OKEx anda dapat mempelajari semua tentang blockchain, strategi perdagangan, analisis pasaran, dan tentu saja, tutorial untuk anda memulakan di OKEx.

Alami yang terbaik dari OKEx hari ini!

Ikuti OKEx pada:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_Bahasa Inggeris

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me