Kemas kini Mingguan OKEx: 8 Februari 14 14 Februari

Inilah semua perkara yang tidak boleh anda lewatkan mengenai OKEx minggu ini

Testnet OKChain & OKExDex Dilancarkan

Blockchain kami sendiri, OKChain & OKExDex, pertukaran terdesentralisasi baru sahaja dilancarkan. OKT akan menjadi token asli OKChain, 100% blok genesis akan dipetakan kepada pemegang OKB.

Semua pengguna dijemput untuk merasai kehebatan OKChain. Pengguna yang mengambil bahagian juga dapat menerima koin testnet OKT percuma!

Perincian: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039635351-OKChain-Testnet-Sekarang- Hidup

OKChain AMA dengan Jay Hao

Kami telah melalui sesi AMA untuk semua orang bertanya mengenai OKChain, OKDEX dan banyak lagi. Sekiranya anda terlepas, periksa pautan di bawah untuk membaca jawapan untuk semua soalan yang mengagumkan.

Perincian: https://twitter.com/JayHao8/status/1226878259347873795

Butiran Jualan Token OKEx Jumpstart x HyperDAO (HDAO)

Kami dengan sukacitanya mengumumkan bahawa HyperDAO (HDAO) akan menjadi projek penjualan token ke-10 kami di OKEx Jumpstart dan akan dilancarkan pada 25 Februari 2020 (UTC). Sesi Peruntukkan Eksklusif OKBelievers akan dibuka pada pukul 04:00 (UTC), dan Sesi Peruntukkan Privasi OKTraders akan dibuka pada pukul 05:00 (UTC).

Perincian: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039127232-OKEx-Jumpstart-x-HyperDAO-HDAO-Token-Sale-Details?utm_source=twitter.com&utm_medium = sosial&utm_campaign = okexjumpstart-menyambut- @ hdao_officia

RavenCoin (RVN) Kini Terdapat

Kami dengan bangga mengumumkan bahawa RavenCoin (RVN) kini tersenarai di OKEx. RVN adalah protokol berdasarkan garpu kod Bitcoin, dibuat khusus untuk memudahkan pengeluaran dan pengurusan aset berasaskan blockchain yang boleh diperdagangkan.

Perincian: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039818371

OKEx x Ravencoin (RVN) – RVN Mendeposit Hadiah dengan Bonus Pendaftaran Baru

Untuk meraikan penyenaraian Ravencoin, kami telah menyediakan deposit & bonus eksklusif pendaftaran-baru untuk anda semua. Pengguna dengan jumlah deposit bersih melebihi 1,500 RVN berhak untuk menyertai promosi ini.

Perincian: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039412172?utm_source=twitter.com&utm_medium = sosial&utm_campaign = penyenaraian baru-bonus-ganda-untuk-meraikan

Penghapusan Pasangan Dagangan – Kumpulan ke-8

Kami sentiasa memantau prestasi projek yang disenaraikan. Dan beberapa projek akan dihapuskan pada 06:00 18 Februari (UTC) kerana tidak memenuhi kriteria penyenaraian kami. Pengeluaran aset yang terjejas akan ditutup dari 06:00 1 Mac (UTC).

Perincian: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039753411-Menyenaraikan-of-Trading-Pairs-8th-Batch?utm_source=twitter.com&utm_medium = sosial&utm_campaign = pengumuman-kami-sentiasa-memantau-the

Pelarasan Peraturan Had Masa Depan dan Pertukaran Kekal

Untuk melindungi minat pengguna dengan lebih baik & meningkatkan kawalan pengurusan risiko, kami akan menyesuaikan peraturan had harga untuk niaga hadapan & perdagangan pertukaran berterusan.

Perincian: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039317072?utm_source=twitter.com&utm_medium = sosial&utm_campaign = pengumuman-ke-lebih baik-melindungi-pengguna-i

Tawaran Waktu Terhad Pool OKEx – Stake IOST untuk Double Yield

Untuk menyokong komuniti IOST, kami akan melancarkan promosi “Stake IOST Double Yield”. Seorang pengguna boleh menikmati hasil berganda dengan jumlah maksimum sebanyak 6 juta IOST.

Perincian: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039638411?utm_source=twitter.com&utm_medium = sosial&utm_campaign = okexpool-berita baik! -membawa-dou

OKEx & PembuatDAO AMA

Untuk memperkenalkan perkongsian ekosistem antara kami & PembuatDAO & kadar DSR eksklusif di OKExPool, kami akan mengadakan AMA dengan Chao Pan yang utama pada 14 Februari, 10 pagi (UTC). Kirim soalan anda di pautan di bawah dan berpeluang memenangi 20 DAI!

Perincian:

Ravencoin AMA

Ada soalan mengenai penyenaraian yang akan datang RavenCoin? Kami akan mengadakan AMA dengan Pemaju Utama Ravencoin mereka, Tron Black, pada 18 Februari, 10 pagi (UTC). Dapatkan peluang untuk memenangi 5 USDT dengan mengemukakan soalan anda di sini:

Perkongsian OKEx X Gunbot: Nikmati diskaun 50%

Bosan mengendalikan perdagangan crypto sendiri? Cuba perdagangan automatik dengan rakan kongsi terbaru kami, Gunbot, yang kini menawarkan potongan 50% untuk pengguna Gunbot baru dari OKEx.

Perincian: Laman Web Gunbot Rasmi dan Forum Komuniti Gunthy

OKEx Jumpstart: Kuiz HyperDAO $ HDAO

Kami telah meningkatkan peraturan Jumpstart! Lengkapkan kuiz http://bit.ly/2SlsYNc untuk memastikan anda bersedia untuk penjualan dan berpeluang memenangi 5 USDK!

Perincian:

Kuiz OKEx HyperDAO Post-AMA

Ada soalan mengenai penjualan token ke-10 kami, HyperDAO? Kami akan mengadakan beberapa pusingan AMA dengan pengasas bersama dan Ketua Strategi mereka, Jayden Wei, & Co-ounder dan Ketua Operasi, Ryan Ang, di pejabat kami & bekerjasama dengan kumpulan Telegram tidak lama lagi! Sementara itu, jangan lepaskan peluang untuk menyertai kuiz pasca-AMA untuk memenangi 5 USDK!

Pautan kuiz:

http://bit.ly/2w7OInb

Hadiah Hari Valentine OKEx

Sebarkan kasih sayang dan tunjukkan penghargaan anda kepada orang yang anda sayangi! Dengan siapa anda menghabiskan Hari Valentine? Pamerkan tarikh dan kisah cinta unik anda di pautan sebelum ini untuk memenangi 10 USDK!

Sertailah di sini:

Acara yang lalu:

Suara – Acara Perdana EOS (13 Feb)

Ketua OKEx Pool, Alina Yao telah menganjurkan Acara Debut Voice 2020 EOS. Terima kasih kerana menyertai kami bersama dengan banyak pemimpin industri EOS!

Negeri Perlombongan Bitcoin & Permainan di Kilat (11 Feb)

Kami bersenang-senang bertemu anda semua semalam di mana Quentin Issele berkongsi rangkaian produk baru kami dalam acara rangkaian Coinscrum. Nantikan untuk melihat acara mana yang akan disertai oleh Pasukan Kewangan kami selepas ini!

Acara:

Ekonomi Blockchain (21-22 Februari)

Pasukan Kewangan OKEx sangat gembira dapat bertemu dengan anda di Istanbul, Turki. Mari berjumpa dengan Lennix Lai, Phil Glover & Quentin Issele minggu depan di Blockchain Economy!

RSVP di sini:

https://www.blockchaineconomy.istanbul/EN/index.html?utm_source=twitter.com&utm_medium = sosial&utm_campaign = event-okex-financial-team-is-excited-untuk

Pertukaran Persidangan (5-6 Mac)

Kami akan mengambil bahagian dalam acara pertukaran persidangan. Mari temui Phil Glover- AVP, Financial Markets pada 5 Mac di Amsterdam!

RSVP di sini: Persidangan pertukaran Crypto Amsterdam – pertukaran persidangan

Ikuti OKEx pada:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Laman web: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me