Pasar Crypto Harian (2.4) | Trend penggabungan disertai dengan risiko jatuh, $ 8,920 dan $ 8,650 mungkin tahap sokongan penting baru-baru ini.

Kontrak berkekalan BTC:

Watak Tahap:Penyatuan 1H

BTC terus mengekalkan trend penyatuan semalam. Penganalisis OKEx Neo percaya bahawa terdapat banyak sebab yang gagal dimulakan. Salah satunya ialah dana utama masih menyerap kaunter. Pedagang runcit mengambil kesempatan ini untuk melakukan operasi gelombang pendek dengan penjualan terlaris dan penyerap bawah, sehingga memperkuat kekuatan bahagian atas dan bawah kotak penyatuan. Sebelum dana utama diambil tindakan, trend penggabungan sering sukar dimusnahkan, dan corak penembusan palsu yang muncul dalam jangka waktu yang singkat jelas merupakan usaha. Bayangan panjang dan jumlah dagangan yang menyusut kemudian membuktikannya, dan tidak ada trend berterusan tanpa pertumbuhan jumlah. Namun, dari arah aliran semasa, walaupun sokongan $ 9.200 telah disahkan berulang kali, jangkaan kenaikan jangka pendek tidak mencukupi apabila kedudukan keuntungan sebelumnya tidak ditutup sepenuhnya. Oleh itu, pelabur dapat memberi perhatian kepada $ 8,920 dan sekitar $ 8,650, di mana terdapat kebarangkalian yang tinggi bahawa penarikan balik akan mendapat sokongan dan pemulihan berhampiran dua kawasan ini.

Watak Tahap:1D – kenaikkan

Ini adalah carta tahap harian BTC, dari kekuatan bullish dan bearings baru-baru ini, trend jangka menengah dan panjang masih bullish kerana jumlah pembelian keseluruhan menduduki kedudukan yang lebih kuat berbanding dengan penjualan. Walau bagaimanapun, dalam jangka pendek, pasaran memerlukan penarikan balik untuk membetulkan kenaikan sebelumnya, dan secara teori, penarikan balik akan berhenti di atas $ 8650 jika emosi menaik tidak berubah pada masa itu. Ini adalah peluang yang baik untuk membina kedudukan berhampiran kawasan sokongan ini. Sekiranya rebound dengan mudah menembusi $ 9600 pada rebound masa depan, bermakna pasaran bullish yang sebenar bermula dan kawasan resistance seterusnya mungkin sekitar $ 9900 dan bahkan $ 10500.

Pelabur juga harus menyedari bahawa jika penarikan balik tidak berhenti pada $ 8650 dan terus jatuh, ini mungkin bermaksud pembetulan memerlukan lebih banyak masa, dan kenaikan harga akan menunda, walaupun itu adalah peristiwa yang mungkin sedikit, pelabur tidak boleh mengabaikan.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan Jangka Pendek:$ 9600 Rintangan jangka sederhana:$ 9900

Sokongan Jangka Pendek:$ 9200 Sokongan jangka sederhana:$ 8950

Kontrak berkekalan ETH

Watak Tahap: Kenaikkan 4H

Ini adalah carta ETH 4 jam, jelas untuk melihat bahawa harga sukar untuk menguji $ 195 lagi dalam jangka pendek, sama dengan BTC, ETH juga mengalami trend yang serupa selama ini dan penarikan balik diperlukan. Trend bergerak hari ini menunjukkan bahawa $ 187 menjadi kedudukan sokongan efektif setiap jam dan nampaknya corak double top mungkin terbentuk dalam satu atau dua hari akan datang. Sama ada bentuk bergantung pada kekuatan sokongan $ 187 dalam sehari, jika penurunan harga di bawahnya sepanjang hari, corak gagal dibentuk, corak atas tunggal terbentuk pada keadaan itu, itu bermaksud kawasan sekitar $ 178 dan $ 183 akan menjadi bahu kanan jika boleh. Trend kenaikkan harga mungkin bermula dari sini sekiranya penurunan boleh berhenti dan stabil di kawasan ini. Semasa saya menandatangani pada carta, pemecahan palsu mungkin berlaku ketika menyatukan di sana. Pelabur harus bersabar membina kedudukan anda dan tidak terpengaruh dengan perangkap.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan Jangka Pendek:$ 195 Rintangan jangka sederhana:$ 205

Sokongan Jangka Pendek:$ 187 Sokongan jangka sederhana:$ 178

Kontrak berkekalan XRP

Watak Tahap:Penyatuan 4H

Kontrak kekal OKEx XRP: Tahap carta 4 Jam menunjukkan bahawa tahap sokongan $ 0.2500 mudah ditembusi pagi ini, dan kami boleh menganggapnya sebagai sokongan yang tidak sah dan mengabaikan tahap ini. Harga berhenti jatuh sekitar $ 0.2465, kedudukan ini pernah menjadi kepala lain dalam corak kepala dan bahu sebelumnya. Melalui keseluruhan trend pasaran, kebanyakan altcoin termasuk BTC perlu mundur lebih banyak berbanding baru-baru ini. XRP terutama berdagang fallow antara alts. Ini bermaksud pemulihannya mungkin lebih lambat daripada beberapa syiling yang kuat.

Pada pendapat saya sendiri, $ 0.2365 akan menjadi kawasan sokongan stabil yang paling mungkin kerana telah diuji berkali-kali dalam sejarah. Menembusi tahap ini atau tidak akan menjadi isyarat trend seterusnya. Pelabur dapat melihat secara langsung $ 0.2365 sekiranya $ 0.2465 mengalami kerosakan dalam jangka pendek. Sekiranya emosi pasaran cukup positif di masa depan bermakna $ 0.2465 boleh menjadi kuat, dan mungkin untuk membuat tahap tinggi baru.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan jangka pendek: $ 0.2630 Rintangan jangka sederhana: $0.2640

Sokongan Jangka Pendek: $0.2465 Sokongan jangka menengah:$0.2365

Penafian: Bahan ini tidak boleh dijadikan dasar untuk membuat keputusan pelaburan, atau juga ditafsirkan sebagai saranan untuk melakukan transaksi pelaburan. Berniaga aset digital melibatkan risiko yang besar dan boleh mengakibatkan kehilangan modal yang anda laburkan. Anda harus memastikan bahawa anda memahami sepenuhnya risiko yang terlibat dan mempertimbangkan tahap pengalaman, objektif pelaburan anda dan mendapatkan nasihat kewangan bebas jika perlu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me