Crypto Market Daily (2.7) | BTC memasuki pasaran penggabungan jangka pendek sekali lagi dalam sehari, terdapat kebarangkalian panggilan balik di bawah $ 10,000.

Kontrak berkekalan BTC:

Watak Tahap:Kenaikkan 1H

Ini adalah carta 1 jam BTC, trennya sementara disatukan dalam sehari, dan perbezaan antara waktu ini dan masa lalu adalah bahawa bahagian atas semakin rendah dan bahagian bawah semakin tinggi selama setiap pemulihan. Trend ini mungkin seperti corak segitiga yang saya lukiskan pada carta. Pasaran baru-baru ini berada dalam keberkesanan penurunan, sentimen semakin tinggi, jadi kemungkinan penembusan ke atas lebih tinggi daripada jatuh.

Walau bagaimanapun, pelabur harus menyedari bahawa harga boleh menembusi tepi atas atau bawah kawasan segitiga ketika mengejutkan, tahap sokongan $ 9650 dan rintangan $ 9870 harus diperhatikan untuk menilai penembusan itu benar atau salah.

MACD dimasukkan ke bawah sifar dan ini bermakna kelemahan sementara bulls. Volume menunjukkan bahawa volume mungkin semakin tinggi pada waktu malam untuk menembusi tinggi sebelumnya, kemudian turun lebih rendah untuk digabungkan. Sekiranya kelantangan tidak dapat berubah seperti sebelumnya, mungkin tren akan berubah di masa depan.

Watak Tahap:1D – kenaikkan

Baru-baru ini, kenaikan BTC selalu mengikuti peraturan penggabungan siang hari dan kejayaan malam. Namun, berbanding dengan kenaikan altcoin yang lebih kuat, BTC pada masa ini menghadapi rintangan kuat di rantau $ 9,800 hingga $ 10,000. Penganalisis OKEx Neo percaya bahawa walaupun sejak awal tahun ini, rali telah kuat, tahap harian selalu berada dalam tahap pemulihan yang rendah. Kawasan yang disebutkan di atas adalah rintangan terakhir yang BTC dapat membuka pusingan kenaikan baru jika menembusi. Beberapa corak bayangan atas yang panjang pada tahap setiap jam juga mengesahkan tahap kekuatan rintangan. Pelabur perlu ambil perhatian bahawa kenaikan berterusan baru-baru ini tanpa penurunan telah meletakkan kenaikan harga dalam keadaan overdraf yang teruk dan $ 10,000 bahkan boleh dianggap sebagai tahap rintangan mingguan. Sekiranya BTC tidak dapat disertai dengan penarikan balik yang berkesan, sukar untuk menerobos tahap semasa. Tekanan jual hampir $ 9,850 telah menunjukkan tanda-tanda keheningan untuk kenaikan harga. Melainkan jika harga dapat bertahan di atas $ 9,800 dalam sehari, atau kemungkinan akan jatuh kembali ke $ 9,650 untuk penyatuan.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan Jangka Pendek:$ 9800 Rintangan jangka sederhana:$ 9870

Sokongan Jangka Pendek:$ 9650 Sokongan jangka sederhana:$ 9500

Kontrak berkekalan ETH

Watak Tahap: Kenaikkan 1H

Ini adalah carta ETH 4 jam, kawasan rintangan baru-baru ini adalah antara $ 221 dan $ 224. Trend tidak menunjukkan isyarat panggilan balik yang jelas pada masa ini, kerana kawasan rintangan keras lain yang berdekatan dengan $ 224, harga tidak dapat menembusnya tanpa tahap kelantangan yang sesuai.

Sekiranya tidak ada peningkatan jumlah pada waktu malam, trend mungkin mempunyai dua laluan yang mungkin dilalui, yang pertama adalah anak panah kuning kerana kawasan sokongan panggilan balik pertama seharusnya antara $ 210 ~ $ 215. Harga mampu mencipta tinggi baru dalam jangka pendek jika stabil pada $ 215. Sekiranya tingkah laku pasaran kembali ke rasionalitas, panggilan balik mungkin seperti anak panah merah yang akan disokong hampir $ 200.

MACD memberikan isyarat tenaga pam yang lebih lemah kerana bahagian bawah bullish solid, volume sementara tidak mempunyai rujukan kerana bull mungkin selalu menghasilkan pada waktu malam.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan Jangka Pendek:$ 221 Rintangan jangka sederhana:$ 224

Sokongan Jangka Pendek:$ 215 Sokongan jangka sederhana:$ 210

Kontrak berkekalan XRP

Watak Tahap:Kenaikkan 1D

Kontrak berkekalan OKEx XRP: Baru-baru ini, gunakan carta tahap kecil untuk menilai trend XRP masa depan sukar, namun, carta harian dapat menunjukkan isyarat yang lebih jelas kepada kami kerana tahap harga pada masa ini telah menemui rintangan keras yang sukar dicapai sekitar $ 0.2884.

Pelabur harus mengingatkan bahawa jika harga tidak dapat menembus $ 0.3100, kawasan antara $ 0.2884 dan $ 0.3100 akan selalu menjadi rintangan efektif, Dalam keadaan ini, panggilan balik mungkin berlaku dan $ 0.2674 harus menjadi kawasan sokongan pertama.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan jangka pendek: $ 0.2884 Rintangan jangka sederhana: $0.3100

Sokongan Jangka Pendek: $0.2674 Sokongan jangka menengah:$0.2590

Penafian: Bahan ini tidak boleh dijadikan dasar untuk membuat keputusan pelaburan, atau juga ditafsirkan sebagai saranan untuk melakukan transaksi pelaburan. Berniaga aset digital melibatkan risiko yang besar dan boleh mengakibatkan kehilangan modal yang anda laburkan. Anda harus memastikan bahawa anda memahami sepenuhnya risiko yang terlibat dan mempertimbangkan tahap pengalaman, objektif pelaburan anda dan mendapatkan nasihat kewangan bebas jika perlu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me