Crypto Market Daily (2.6) | Penyatuan diperlukan pada akhir minggu ini, perhatikan tahap sokongan pertama jika penurunan pasaran

Kontrak berkekalan BTC:

Watak Tahap:Kenaikkan 4H

Ini adalah carta 4H BTC, trend kenaikan tidak berhenti selepas penyatuan sepanjang minggu terakhir. Sebenarnya, jika kita memperbesar carta, harganya bergerak di saluran kenaikan harga baru-baru ini, dan setelah menembusi tahap rintangan $ 9600, isyarat gelombang pemanjangan muncul kerana pam malam tadi dapat dilihat sebagai gelombang ke-3 pada hari ke-5 gelombang tahap yang lebih besar. Harga dicapai hampir pada $ 9750, bandingkan dengan pam besar terakhir, jumlah kenaikkan harga kali ini jelas lebih besar, dan keadaan ini mengesahkan teori kenaikan gelombang 5.

Secara teori, BTC bergerak dalam kemunduran jangka pendek, jika tren mendapat sokongan hampir $ 9520, bermaksud ramalan kenaikan harga lebih kuat dan trend akan berterusan. Walau bagaimanapun, MACD masih menunjukkan perbezaan untuk jangka masa tertentu, penyatuan mungkin berlaku kerana keperluan pasaran menyatukan pam. Pelabur boleh menunggu sehingga harga stabil pada $ 9500 kemudian mempertimbangkan untuk memasuki. Menurun ke tahap $ 9000 adalah satu lagi isyarat berakhirnya tahap kenaikan ini.

Watak Tahap:1D – kenaikkan

Ini adalah carta tahap harian BTC, dalam analisis semalam, saya selalu percaya bahawa trend akan mengalami penurunan disebabkan oleh jumlah yang lebih rendah. Walau bagaimanapun, jumlah berat telah datang pada waktu malam, menjadikan harga menembusi kawasan kejutan baru-baru ini antara $ 9200 dan $ 9600. Selepas beberapa jam, trend membuktikan bahawa penembusan itu tidak salah kerana harganya tetap stabil pada harga $ 9600.

Dari emosi pasaran baru-baru ini, trend dapat dengan cepat memecah tahap rintangan atas setelah penggabungan jangka pendek. Secara peribadi, saya masih percaya bahawa tahap kelantangan semasa tidak dapat menolong harga secara langsung memecahkan rintangan antara $ 9800 ~ $ 10000. Ramalan yang mungkin berlaku ialah trend dapat menyatukan sekitar $ 9500 ~ $ 9600 pada hujung minggu ini kemudian mulakan pam seterusnya 1 atau 2 minggu berikutnya.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan Jangka Pendek:$ 9700 Rintangan jangka sederhana:$ 9800

Sokongan Jangka Pendek:$ 9550 Sokongan jangka sederhana:$ 9420

Kontrak berkekalan ETH

Watak Tahap: Kenaikkan 4H

Ini adalah carta ETH selama 4 jam, kawasan rintangan baru-baru ini adalah antara $ 212 dan $ 224. Trend bergerak pada akhir gelombang kenaikkan ke-3 dan kini tiba masanya untuk memasuki gelombang penggabungan ke-4.

MACD of ETH lebih kuat daripada BTC kerana tenaga teratas baru-baru ini lebih besar daripada yang sebelumnya seperti yang ditunjukkan oleh carta. Ini adalah lanjutan dari trend kenaikan harga, ini bermaksud bahagian bawah penarikan balik tidak akan di bawah $ 195, jika penembusan $ 195 bermaksud akhir tahap kenaikan ini.

Data kelantangan juga menunjukkan bahawa dana pembelian berkembang secara beransur-ansur selama ini. Pelabur hanya dapat memperhatikan akhir penurunan dan untuk menilai arah masa depan dengan tahap sokongan.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan Jangka Pendek:$ 212 Rintangan jangka sederhana:$ 224

Sokongan Jangka Pendek:$ 195 Sokongan jangka sederhana:$ 184

Kontrak berkekalan XRP

Watak Tahap:Kenaikkan 4H

Kontrak berkekalan OKEx XRP: Tahap carta 4 Jam menunjukkan bahawa XRP gagal menguji kawasan rintangan $ 0.2840 dalam sehari, pastinya ini tidak bermaksud bahawa sudah waktunya untuk mundur. Kaji sejarah XRP, ia akan sentiasa meningkat apabila kebanyakan penunjuk teknologi menunjukkan ia akan berhenti mengepam.

Namun kali ini, jumlah pembelian semakin rendah berbanding dengan pam semalam. Pullback masih merupakan kemungkinan besar kerana pelabur harus memberi perhatian lebih kepada keberkesanan sokongan $ 0.2727, dan tidak sama dengan duit syiling yang lain, XRP akan selalu merosot lebih banyak sekiranya jumlah pembelian tidak dapat naik. Pastikan penyatuan dapat stabil sedikit lebih tinggi daripada $ 0.2727 maka ini adalah masa yang tepat untuk masuk.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan jangka pendek: $ 0.2840 Rintangan jangka sederhana: $0.2895

Sokongan Jangka Pendek: $0.2727 Sokongan jangka menengah:$0.2620

Penafian: Bahan ini tidak boleh dijadikan dasar untuk membuat keputusan pelaburan, atau juga ditafsirkan sebagai saranan untuk melakukan transaksi pelaburan. Berniaga aset digital melibatkan risiko yang besar dan boleh mengakibatkan kehilangan modal yang anda laburkan. Anda harus memastikan bahawa anda memahami sepenuhnya risiko yang terlibat dan mempertimbangkan tahap pengalaman, objektif pelaburan anda dan mendapatkan nasihat kewangan bebas jika perlu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me