Crypto Market Daily (2.20) | Perhatikan keberkesanan sokongan antara $ 9100 ~ $ 9500 dari BTC, kemungkinan untuk pulih di kawasan ini.

Kontrak berkekalan BTC:

Watak Tahap:Penyatuan 1H

Ini adalah carta BTC 1 jam. BTC mencipta kejatuhan besar dari $ 10200 menjadi $ 9500 setelah gagal menembusi kawasan rintangan $ 10200 pada awal pagi hari ini. Dari analisis semalam, saya memberitahu bahawa jika $ 10050 pecah, trend jangka pendek masih boleh menyatukan, dan kejatuhan malam tadi bermaksud dana yang menguntungkan ditutup dan meninggalkan pasaran, baik bagi lembu untuk menyerap kaunter penjualan ini untuk mengatur kenaikan seterusnya..

Walau bagaimanapun, jumlah penjualan meningkat ke tahap tinggi, harga mungkin menurun lebih banyak ke kawasan sekitar $ 9100 hingga $ 9500, dan kawasan ini akan menjadi kawasan penting untuk menilai trend masa depan akan berubah dengan cepat atau tidak kerana ia adalah kaunter paling intensif kawasan. Penstabilan di kawasan ini bererti pemulihan mungkin berlaku dan dapat mencatat kawasan rintangan antara $ 9700 hingga $ 9850.

Watak Tahap:4H – penyatuan

Ini adalah carta 4 jam BTC, gagal menembus $ 10200 dan penurunan bermaksud gelombang kenaikkan ke-5 benar-benar berakhir seperti yang ditunjukkan oleh carta, dan trend memasuki gelombang bearish, dan anak panah hitam yang saya tandakan hanyalah ramalan saya sendiri.

Sekarang trend penurunan telah dipindahkan untuk 2 gelombang, dan sekarang berada dalam gelombang 3 bearish, saya percaya bahawa harga dapat mendapat sokongan di sekitar kawasan kaunter intensif antara $ 9100 dan $ 9500, dan keberkesanan sokongan dari bahagian bawah adalah kedudukan utama pertama seolah-olah pemulihan tidak dapat menembus $ 9500, trend menurun akan terus bergerak ke gelombang bearish ke-5, ini bermakna BTC boleh turun di bawah $ 9000 dalam keadaan tersebut.

Pelabur harus mengingatkan bahawa jika $ 8700 juga tidak boleh menjadi tahap sokongan yang sah, ini bermaksud tahap penurunan yang besar akan datang, sebaliknya, kenaikan seterusnya mungkin bermula dari sana. $ 9500 adalah kedudukan sokongan pertama yang mesti diperhatikan dalam sehari, stabil kemudian boleh menunggu sehingga rebound dapat menembusi $ 9700 atau tidak.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan Jangka Pendek:$ 9700 Rintangan jangka sederhana:$ 9850

Sokongan Jangka Pendek:$ 9550 Sokongan jangka sederhana:$ 9150

Kontrak berkekalan ETH

Watak Tahap: 4H-pemuliharaan

Ini adalah carta ETH 4 jam, bull gagal menguji harga tertinggi sebelumnya sekitar $ 290 semalam dan memimpin tahap penjualan yang besar dan sekarang harga bergerak di bawah $ 260. Berlainan dengan BTC, 5 gelombang kenaikkan tidak bergerak ke penghujungnya dan ini mungkin gelombang penyatuan ke-4, jika ia menjadi kenyataan, bermakna hujung jatuh mestilah pada harga $ 245 atau $ 230 Trend boleh dilihat sebagai penyatuan antara $ 287 dan $ 245, tentunya jika penurunan harga di bawah $ 245 dan mempunyai isyarat untuk menguji kawasan antara $ 210 ~ $ 230, mungkin bermaksud trend penggabungan gagal dibentuk dan corak teratas M berjaya dibentuk, dalam keadaan ini trend tidak akan pulih dalam jangka pendek.

Pelabur harus melihat keberkesanan sokongan $ 245 dan keberkesanan penolakan $ 260, memecahkan mana-mana dari mereka mempunyai makna yang signifikan untuk menilai masa depan. Pada pendapat saya, penurunan akan berterusan dan penurunan mungkin cuba untuk memecahkan $ 245 kerana tahap penjualan yang berat pada masa ini.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan Jangka Pendek:$ 262 Rintangan jangka sederhana:$ 272

Sokongan Jangka Pendek:$ 254 Sokongan jangka sederhana:$ 245

Kontrak berkekalan XRP

Watak Tahap:Penyatuan 1H

Kontrak kekal OKEx XRP: Tidak sama dengan ETH atau BTC, XRP walaupun penurunan di bawah sokongan penting sekitar $ 0.2885 malam tadi, jumlah penjualan berada pada tahap rendah, ini bermaksud hasrat dan dana penjualan positif tidak sebanyak yang kami jangkakan, dan harganya disokong oleh bahagian bawah kaunter intensif antara $ 02664 ~ $ 0.2885, yang dulu merupakan sokongan yang kuat pada bulan ini, trend mungkin stabil di sini dan kembali meningkat.

Pelabur harus memperhatikan bahawa jika keseluruhan pasaran terus menurun dalam jangka pendek, XRP tidak dapat bertahan seperti di pasaran menurun hampir semua syiling bergerak bersama dengan arah yang sama. Kedudukan sokongan seterusnya adalah hampir $ 0,2450, rintangan pemulihan masih $ 0.2885.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan Jangka Pendek: $ 0.2885 Rintangan Jangka Menengah: $ 0.3090

Sokongan Jangka Pendek: $0.2670 Sokongan jangka menengah:$0.2450

Penafian: Bahan ini tidak boleh dijadikan dasar untuk membuat keputusan pelaburan, atau juga ditafsirkan sebagai saranan untuk melakukan transaksi pelaburan. Berniaga aset digital melibatkan risiko yang besar dan boleh mengakibatkan kehilangan modal yang anda laburkan. Anda harus memastikan bahawa anda memahami sepenuhnya risiko yang terlibat dan mempertimbangkan tahap pengalaman, objektif pelaburan anda dan mendapatkan nasihat kewangan bebas jika perlu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me