Crypto Market Daily (2.11) | Walaupun BTC memperoleh sokongan jangka pendek pada $ 9,700, kawasan sokongan $ 9,500 mungkin menjadi titik perubahan.

Kontrak berkekalan BTC:

Watak Tahap:Penyatuan 1H

Ini adalah carta 1 jam BTC, pemulihan BTC semalam dipengaruhi oleh rintangan $ 10,000 dan gagal mendapatkan semula dan sementara disokong oleh $ 9,700. Penganalisis OKEx Neo percaya bahawa sokongan $ 9,700 mempunyai kepentingan tertentu dalam menilai arah aliran jangka pendek. Sekiranya terus Menyatukan di atas kedudukan ini, pasaran kenaikan seterusnya mungkin bermula semula dalam jangka masa yang singkat, jika tidak, secara relatifnya seharusnya memperbesar kitaran panggilan balik ini jika jatuh di bawah tahap ini, memandangkan $ 9,500 adalah kelebihan atas kotak penyatuan BTC dari Januari 30 hingga 5 Februari, kebarangkalian berhenti dan pulih di sekitar titik ini adalah tinggi, oleh itu sama ada harga dapat disokong pada dua titik penting di atas akan menetapkan nada untuk trend minggu ini. Ingatkan pelabur bahawa seluruh wilayah $ 9,000 hingga $ 9,500 juga mungkin merupakan kawasan pemulihan, dan jatuh di bawah $ 9,000 boleh menjadi tanda pembetulan kitaran yang lebih besar.

Watak Tahap:1D – kenaikkan

BTC telah jatuh selama dua hari, ini adalah kemungkinan isyarat memasuki tren panggilan balik, tetapi sekarang tahap sokongan adalah sekitar $ 9700, jika harga dapat stabil di sini sebelum hujung minggu ini, mungkin bermaksud bahawa panggilan balik jangka pendek berakhir dan $ 9700 adalah bahagian bawah.

Oleh kerana candlestick bearish pertama hampir merupakan corak menelan, oleh itu kekuatan bearish tidak akan lemah seperti sebelumnya, dalam hal ini, $ 9700 mungkin tidak boleh menjadi level sokongan yang berkesan dan ini bermakna harga boleh menguji $ 9500, dibandingkan dengan Tahap $ 9700, kekuatan sokongan ini akan menjadi lebih kuat. Oleh itu, kemungkinan pemulihan lebih besar di sini tetapi tidak $ 9700. Pelabur harus mengingatkan bahawa jika jatuh di bawah $ 9500, ini bermakna $ 9000 akan menjadi ujian.

Volume menunjukkan bahawa volume pam terakhir benar-benar lebih kecil daripada yang sebelumnya, ia juga boleh menjadi isyarat untuk menilai masa depan.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan Jangka Pendek:$ 10050 Rintangan jangka sederhana:$ 10200

Sokongan Jangka Pendek:$ 9700 Sokongan jangka sederhana:$ 9600

Kontrak berkekalan ETH

Watak Tahap: Penyatuan 1H

Ini adalah carta ETH selama 1 jam, jika sebilangan pelabur telah membaca analisis saya semalam, anda harus tahu bahawa trend bergerak baru-baru ini hampir sama dengan ramalan saya, ini bermaksud bahawa tahap kecil corak kepala dan bahu berjaya dibentuk , dan sekarang, yang paling penting ialah corak ini boleh sampai ke penghujungnya jika $ 215 adalah tahap sokongan yang kuat, tetapi jika jatuh di bawah ini mungkin menunjukkan bahawa corak itu dapat menyebabkan panggilan balik yang mendalam. Tahap sokongan seterusnya adalah sekitar $ 210 dalam keadaan itu.

Ingatkan pelabur bahawa bukan saat yang tepat untuk membina gudang baru-baru ini, kerana arah jangka pendek tidak jelas. Menunggu rehat dan kemudian masuk adalah pilihan yang baik.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan Jangka Pendek:$ 225 Rintangan jangka sederhana:$ 230

Sokongan Jangka Pendek:$ 215 Sokongan jangka sederhana:$ 210

Kontrak suku tahunan BSV

Watak Tahap:Penyatuan 1H

Kontrak suku tahun OKEx BSV: Setelah turun dari $ 394, BSV tidak dapat menguji titik tinggi ini lagi, kerana panggilan balik keseluruhan pasaran, adalah wajar bahawa jumlah kenaikkan harga semakin kecil.

Namun, berita baiknya adalah bahawa hampir tiga kali harga berjaya diuji tahap sokongan $ 350 setelah memecahkan kelebihan saluran penyatuan sebelumnya. Ini mempunyai makna yang paling penting bagi trend yang boleh membiarkan pelabur menilai penembusan itu benar atau salah. Keberkesanan tahap sokongan $ 350 memberikan jawapan bahawa ia benar.

Pelabur dapat melihat tahap sokongan dua iaitu pada $ 360 dan $ 350, stabil dekat kedua-dua kawasan ini boleh mempunyai pilihan masuk yang baik. Ingat untuk menembusi kawasan rintangan $ 376 tidak bermaksud kenaikan akan datang, dalam keadaan pasaran baru-baru ini, kemungkinan penembusan palsu adalah besar.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan jangka pendek: $ 376 Rintangan jangka sederhana: $394

Sokongan Jangka Pendek: $360 Sokongan jangka sederhana:$350

Penafian: Bahan ini tidak boleh dijadikan dasar untuk membuat keputusan pelaburan, atau juga ditafsirkan sebagai saranan untuk melakukan transaksi pelaburan. Berniaga aset digital melibatkan risiko yang besar dan boleh mengakibatkan kehilangan modal yang anda laburkan. Anda harus memastikan bahawa anda memahami sepenuhnya risiko yang terlibat dan mempertimbangkan tahap pengalaman, objektif pelaburan anda dan mendapatkan nasihat kewangan bebas jika perlu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me