Ulasan Wallet Amanah – Mengapa Wallet Amanah Binance Istimewa?

Binance mempunyai dompet cryptocurrency rasmi baru untuk penggunanya dan ia dipanggil Trust Wallet. Syarikat di belakang Trust Wallet telah berusaha untuk menawarkan dompet crypto yang selamat, tanpa nama, pelbagai mata wang dan mudah digunakan untuk pengguna. Yang merupakan ciri utama dompet mata wang digital ini?

Kajian Dompet Amanah

Pada masa ini sangat penting bagi pengguna crypto untuk memiliki dompet crypto yang boleh dipercayai yang menawarkan perkhidmatan kepada pemegang, peniaga dan pelabur. Dompet mudah alih cenderung sangat mesra pengguna dan mempunyai antara muka yang mudah digunakan.

Kembali pada bulan Julai 2018, Binance memutuskan untuk memperoleh Dompet Amanah untuk memberikan perkhidmatan yang lebih baik dan meningkatkan keselamatan bagi pengguna. Semasa Trust Wallet diperoleh, ia menyokong Ethereum (ETH) dan token berasaskan Ethereum lain seperti ERC-20, ERC-223 dan ERC-721. Tetapi sekarang, senarai itu jauh lebih besar. 

#Biaya Memperolehi Dompet Kepercayaan – Dompet Crypto Mudah Alih yang Popularhttps://t.co/2yY35u7AAb pic.twitter.com/L4ktVm6YCn

– Binance (@binance) 31 Julai 2018

Oleh kerana firma ini beroperasi sejak November 2017, mereka dapat membina reputasi mereka untuk keselamatan dan juga dapat melindungi dana pengguna. Syarikat tidak akan pernah meminta akses ke dompet pengguna, memegang kunci peribadi mereka atau meminta maklumat peribadi. Ini menunjukkan bahawa syarikat telah membina standard terbaik dalam industri.

Setelah disatukan ke dalam Binance Trust Wallet menambah dompet mudah alih dalam rantai ke bursa dan ia akan berfungsi dengan baik pada masa akan datang dengan integrasi lain.

Binance menulis pada masa itu:

“Sebagai syarikat yang didorong oleh teknologi, pengambilalihan Trust Wallet oleh Binance menunjukkan pentingnya teknologi dompet yang selamat untuk pengembangan cryptocurrency pada masa depan secara keseluruhan.”

Pengguna boleh memuat turun dompet terus dari Kedai Google Play dan Kedai Aplikasi Apple. Terdapat banyak aset digital yang kini disokong oleh dompet, termasuk Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Callisto (CLO), Dash, Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Ethereum Classic (ETC), GoChain (GO) , ICON (ICX), Litecoin (LTC), Rangkaian POA (POA), TomoChain (TOMO), Tron (TRX), VeChain (VET / VTHO), Wanchain (WAN), XRP, ZCash (ZEC), dan Zcoin (XZC ).

Trust Wallet menyediakan ciri keselamatan yang dipertingkatkan yang membantu pengguna melindungi pegangan kripto mereka. Kunci peribadi pengguna tidak disimpan di mana-mana pelayan. Pemilik Trust Wallet App dapat melihat dan mengawal semua syiling dan token yang berkaitan dengan akaun mereka dengan selamat, yakin hanya mereka yang mempunyai akses ke kunci peribadi mereka.

Pengguna juga dapat mengembalikan dana mereka. Terdapat pilihan yang membolehkan pengguna menyandarkan dompet mereka dan mengenkripsi semua maklumat bila diperlukan. Individu juga dapat menambahkan pelbagai sistem pengesahan pasaran biometrik ke dompet, termasuk pengimbasan PIN dan cap jari.

Oleh itu, dua ciri utama yang ditawarkan oleh Trust Wallet adalah berkaitan dengan keselamatannya dan sebilangan besar token yang disokong. Memang, Trust Wallet menyokong hampir semua jenis token ERC-20, yang sangat berguna bagi pengguna yang telah mengambil bahagian dalam Tawaran Syiling Permulaan (ICO) yang berbeza.

Trust Wallet memberi pengguna kawalan ke atas kunci peribadi mereka dan benar-benar menjaga anonimitas pengguna, yang sangat penting bagi peminat crypto di ruang tersebut. Pada masa yang sama, dompet sudah terintegrasi ke dalam bursa seperti Coinbase, Shapeshift dan juga Changelly, memudahkan pengguna untuk membeli aset digital.

Dompet mata wang digital telah dibuat dengan mempertimbangkan keselamatan dan kebolehgunaan. Ini adalah dua perkara penting bagi pelabur dan peminat crypto. Trust Wallet juga telah menyatukan Penyemak Imbas Web3 yang membolehkan individu berinteraksi dengan aplikasi terdesentralisasi (dApps) secara langsung dari aplikasi tersebut. Di samping itu, Trust Wallet juga akan berfungsi dengan lancar dengan Binance DEX, yang akan membolehkan pelanggan membuat perdagangan segera di bursa terdesentralisasi.

Binance sedang berusaha mengembangkan DEX yang akan menjadikan platformnya lebih terdesentralisasi. Pengguna juga akan mempunyai kawalan ke atas kunci peribadi mereka. Bagaimana mereka akan mengintegrasikan Binance Coin (BNB) ke dompet masih dapat dilihat. Walau bagaimanapun, ini tidak boleh menjadi masalah untuk Trust Wallet. Binance Coin adalah aset digital ERC-20 yang dijangka akan berjalan di blockchain sendiri seawal tahun ini.

Kesimpulannya

Trust Wallet telah terbukti menjadi dompet cryptocurrency yang selamat dan mudah digunakan untuk kedua-dua pelabur dan peminat. Dompet telah mendapat sokongan dari Binance ketika syarikat memutuskan untuk menambahkan sokongan pada aset digital. Dengan banyak dompet yang berlainan di pasaran, Trust Wallet menunjukkan bahawa ia menumpukan pada privasi, keselamatan dan kebolehgunaan bagi pengguna untuk mempunyai pengalaman yang lebih baik semasa menggunakan aplikasi.

Muat turun Trust Wallet untuk iOS

Muat turun Trust Wallet untuk Android

Muat turun Trust Android Wallet APK 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me