Di mana Membeli XEM Dan Cara Menyimpannya

NEM cryptocurrency, yang menunjukkan New Economy Movement adalah penyelesaian blockchain perusahaan yang memberi kuasa kepada ekonomi blockchain yang akan datang. Simbol XEM di bursa mewakili NEM. Sekiranya anda tertanya-tanya di mana hendak membeli XEM, dan bagaimana mengekalkannya, ini adalah bahan yang sesuai untuk anda.

Mula-mula ia bertujuan untuk menjadi garpu NXT pada mulanya, tetapi anggota masyarakat memutuskan untuk pergi dengan blockchain yang baru dikodkan sepenuhnya. Versi alfa NEM dikeluarkan pada 25 Jun 2014 dengan pelepasan stabil pertama pada 31 Mac 2015. Akan ada versi Catapult dari platform yang akan dilancarkan sebaik sahaja ditulis semula dalam bahasa pengaturcaraan C ++.

Kekuatan NEM adalah apa yang disebut sebagai sistem aset pintar. Blockchain diamankan, dan transaksi diproses oleh rangkaian global yang menjalankan perisian NEM. Blockchain NEM juga menggunakan versi disesuaikan dari algoritma Eigentrust ++ yang melaksanakan sistem reputasi untuk nod di rangkaian.

NEM sememangnya menawarkan sistem yang mengagumkan yang dapat menjadi pemain penting dalam generasi ekonomi blockchain yang akan datang. NEM mudah dikembangkan, fleksibel, dan juga menjadi sistem Pol yang unik menjadikan platform ini sebagai pilihan menarik bagi mana-mana pembangun atau organisasi yang ingin melaksanakan penyelesaian teknologi blockchain.

Memilih Dompet NEM Yang Betul

Sebelum anda memilih tempat membeli XEM, anda memerlukan dompet yang selamat. Oleh itu, anda memutuskan anda ingin melabur dalam NEM dan ingin menyimpan beberapa cryptocurrency NEM, anda pasti perlu menyimpan duit syiling NEM anda di tempat yang selamat di bawah kawalan anda. Menyimpan syiling NEM anda di bursa atau dompet dalam talian menjadikan anda berada di belas kasihan vendor itu. Mereka menyimpan dan mengawal cryptocurrency anda untuk anda. Sekiranya mereka memutuskan untuk menutup tanpa pemberitahuan atau platform digodam, anda berpeluang kehilangan duit syiling anda tanpa cara untuk mengembalikannya semula.

Tempat Membeli Cryptocurrency XEM

Dengan NEM, hanya ada beberapa pilihan mengenai dompet luar talian; Dompet NEM NEM dan juga Dompet Mudah Alih NEM yang terbaik adalah menyimpan duit syiling NEM anda semasa mengawal syiling anda, memberi anda peluang untuk mendapatkannya semula sekiranya berlaku kehilangan alat atau kerosakan.

NEM Nano Wallet adalah dompet desktop yang serasi dengan sistem operasi utama seperti sistem operasi Mac, Windows, dan Linux.

NEM Mobile Wallet, sebaliknya, tersedia untuk peranti Android atau iPhone anda.

Walaupun dompet mudah alih untuk NEM mungkin berguna, pilihan desktop mungkin merupakan kaedah yang lebih selamat untuk menyimpan duit syiling NEM anda terutama ketika anda menggunakan platform yang lebih selamat seperti sistem operasi Linux atau Mac.

Panduan Langkah demi Langkah di NEM Nano Wallet untuk Desktop

Lawati Halaman Muat turun Rasmi Dompet NEM untuk memilih versi sistem operasi yang anda pasang – Windows, Mac, atau Linux.

  • Muat turun dan buka dompet di desktop anda.
  • Klik pada pautan ‘Daftar’ semasa dompet dibuka.
  • Pilih dari pelbagai pilihan dompet yang ada; Dompet Mudah, Dompet Otak, atau dompet Kunci Peribadi. Anda disyorkan untuk menggunakan Dompet Mudah.
  • Pilih nama untuk dompet anda.
  • Tinggalkan pilihan lalai untuk bahagian Rangkaian sebagai ‘Mainnet.’
  • Masukkan kata laluan selamat.
  • Klik pada pautan ‘Buat Dompet Sederhana’ dan dompet anda disimpan sebagai fail a.wlt yang mengandungi kunci peribadi anda yang diperlukan untuk mendapatkan semula token anda.
  • Muat turun fail.wlt dan lain-lain dan simpan di luar talian, kemudian klik butang ‘Saya setuju’.
  • Pada halaman log masuk yang dipaparkan, pilih dompet yang baru anda buat, masukkan kata laluan anda dan klik pada butang log masuk.

Ini membawa anda ke antara muka dompet anda di mana anda mula menerima dan menghantar kripto NEM anda.

Memuat turun dompet mudah alih NEM sangat mudah. Anda juga boleh mengunjungi halaman muat turun NEM untuk memastikan anda memuat turun dompet yang tepat untuk peranti Android dan IOS anda.

Bagaimana dan di mana hendak membeli XEM

Terdapat beberapa cara untuk memperoleh syiling NEM (XEM) di pelbagai bursa menggunakan USD atau menukar salah satu cryptocurrency penting dengan NEM.

Cara Membeli XEM dengan USD

Beberapa pertukaran membolehkan anda membeli duit syiling NEM anda menggunakan USD. The Livecoin, YoBit, dan Lebihan pertukaran adalah yang ada buat masa ini. Perlu diingat bahawa kebanyakan platform meminta anda mengesahkan identiti anda untuk dapat membeli sebarang cryptocurrency menggunakan USD.

Tempat Membeli XEM dengan Menukar BTC atau ETH

Terdapat beberapa pilihan tempat membeli syiling XEM menggunakan cryptocurrency BTC atau ETH. Sekiranya anda memiliki Bitcoin atau Ether, anda boleh menukarnya dengan XEM Bittrex, Upbit, HitBTC, OKEx, Livecoin, dan KOS pertukaran.

Di antara senarai pertukaran yang disebutkan sebelumnya, pertukaran Livecoin memberi anda peluang untuk membeli bitcoin dengan USD dan kemudian memperdagangkannya untuk XEM tepat di bursa. Pertukaran lain yang disenaraikan memerlukan anda membeli bitcoin atau eter anda dari beberapa bursa lain, menghantarnya di platform tersebut, dan berdagang untuk NEM.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me