Cara Membeli Nano (XRB) Di KuCoin Exchange

Nano, dulu Sekatan RaiB mendakwa membawa pendekatan yang berbeza untuk transaksi global berbanding dengan Bitcoin. Dengan konsep blok-kisi yang dilaksanakan oleh RaiBlocks, setiap akaun mempunyai blockchainnya dan setiap blok mempunyai satu transaksi. Hari ini kami akan mengajar anda semua langkah bagaimana membeli Nano (XRB) di KuCoin Exchange.

Cara Membeli Nano

Semasa transaksi dimulakan, dua operasi dilakukan, satu dari pengirim dan satu lagi dari penerima. Menghantar dan menerima duit syiling RaiBlocks tidak semestinya berlaku pada masa yang sama. Pengirim dapat mengirim semasa penerima berada di luar talian, dan apabila penerima tersedia, dia membuat blok penerimaan. Urus niaga hanya akan tidak dapat diselesaikan sehingga penerima datang dalam talian untuk melakukan tugasnya.

Langkah Cara Membeli Nano di KuCoin Exchange

Jumlah Nano (RaiBlocks) paling banyak yang diperdagangkan setiap hari dilakukan di KuCoin Exchange. Langkah-langkah berikut membawa anda bagaimana cara membeli duit syiling RaiBlock anda.

 1. Langkah pertama untuk memperdagangkan cryptocurrency lain untuk RaiBlock di bursa KuCoin adalah dengan mendaftarkan akaun di platform. Klik pautan ini untuk mengunjungi halaman pendaftaran Akaun KuCoin untuk mendaftarkan akaun sekarang.
 2. Isi borang pendaftaran. Yang paling utama diperlukan ialah alamat e-mel aktif anda yang boleh anda akses, dan anda juga memilih kata laluan yang selamat (kata laluan alfanumerik untuk keselamatan yang lebih baik) yang mudah anda ingat tetapi sukar bagi orang lain.
 3. E-mel dihantar ke alamat e-mel yang baru anda daftarkan. Anda diminta untuk log masuk ke alamat e-mel tersebut dan klik pada pautan di bahagian mel yang membawa anda mengaktifkan akaun anda di KuCoin. Ciri ini adalah untuk memastikan orang yang mendaftar dengan e-mel itu adalah pemilik sebenarnya.
 4. Mengklik pada pautan pengaktifan membawa anda terus ke akaun anda di platform. Sekiranya tidak, anda diminta memasukkan e-mel dan kata laluan anda seperti yang dimasukkan semasa proses pendaftaran.
 5. Semasa log masuk ke platform, klik pada butang DEPOSIT di halaman untuk menghantar beberapa ke platform KuCoin dari dompet luaran. Sekiranya anda tidak memilikinya, anda boleh membelinya changelly, atau asas duit syiling dengan fiat, dan kemudian hantar ke platform KuCoin.
 6. Deposit pertama kali memaksakan anda menggunakan aplikasi Google Authenticator untuk mengamankan akaun anda di bursa. Untuk melakukan ini, ikuti arahan pada halaman deposit untuk memasang dan menyiapkan pemalam Google Authenticator untuk peranti anda.
 7. Setelah anda mempunyai akaun yang selamat, anda boleh terus membuat deposit. Dengan bayaran transaksi yang tinggi baru-baru ini dan masa transaksi yang meningkat di rangkaian Bitcoin, anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk membiayai akaun anda dengan beberapa Ether. Ini menjimatkan lebih banyak wang yang akan digunakan untuk membeli lebih banyak koin RaiBlocks yang menghabiskan banyak untuk transaksi bitcoin.

Klik pada anak panah lungsur di hadapan kotak lungsur aset untuk memilih aset ETH. Ini memuatkan alamat Ether yang anda hasilkan di platform KuCoin. Salin alamat ini ke dompet luaran anda untuk mengirim beberapa kripto Ether ke dompet KuCoin anda, bergantung pada berapa banyak nilai syiling RaiBlocks yang ingin anda beli.

 1. Tunggu sebentar untuk transaksi anda merefleksikan pemindahan yang berjaya. Seberapa cepat duit syiling anda disahkan bergantung pada berapa banyak gas yang anda gunakan semasa menghantar transaksi tersebut. Anda mesti menyimpan wang anda di KuCoin dalam 5 minit.
 2. Setelah deposit ditunjukkan, klik pautan PASARAN di halaman yang terletak di bahagian atas.
 3. Klik pada tab ETH, atau yang lain jika anda telah membiayai dengan salah satu pilihan yang ada.
 4. Cari dengan kotak carian di atas bahagian aset untuk XRB / ETH; ini membawa anda pasangan RaiBlock. Klik untuk membawa anda ke halaman pertukaran.
 5. Di kanan bawah halaman, anda akan melihat kotak yang meminta anda memasukkan kod dari aplikasi Google Authenticator yang baru anda pasang.
 6. Untuk menukar Ether anda dengan RaiBlocks, klik pada pautan Harga Terbaik di medan Harga di bahagian beli pasangan XRB / ETH, ini harus mengisi kotak itu secara automatik dengan harga terbaik yang anda boleh beli duit syiling. Juga, klik pada pautan Max untuk mengisi kotak Jumlah dengan jumlah XRB yang boleh anda beli dengan dana yang anda depositkan. Anda juga boleh memasukkan jumlah syiling yang ingin anda beli secara manual.
 7. Akhirnya, anda boleh mengklik butang BELI.

Tunggu sebentar, dan anda akan melihat duit syiling RaiBlock anda dikreditkan ke dompetnya di bursa KuCoin.

RaiBlocks boleh disimpan dalam pelbagai dompet bergantung pada pilihan anda. A dompet web, anda juga boleh memuat turun dompet RaiBlock untuk anda Linux, Tingkap, atau Mac sistem operasi. Dompet pihak ketiga untuk duit syiling RaiBlock termasuk RaiWalletBot dan RaiWallet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me