Apa itu Steem – Bagaimana Blogger Dapat Mendapat Lebih Dari $ 100 Sehari

Cryptocurrency tidak akan ke mana-mana, sebenarnya, mereka berada di sini untuk tinggal dan merevolusikan segala sesuatu di sekitarnya, seperti kes media sosial; bidang di mana cryptocurrency telah mencuba untuk beberapa lama sekarang.

Nampaknya, penantian sudah berakhir, dan serangan di media sosial menjadi kenyataan sekarang dengan rangkaian sosial Steemit, platform berdasarkan blockchain, yang selain memberikan privasi kepada penggunanya yang belum pernah disampaikan oleh platform lain, ia juga memberi mereka faedah luar biasa, termasuk wang.

Sudah tentu, kerana ia berfungsi menggunakan teknologi blockchain, platform berfungsi dengan cara yang terdesentralisasi, ciri yang sangat dihargai oleh banyak pengguna.

Tetapi itu bukan puncak gunung es. Tidak seperti memulakan blog anda sendiri, bahagian terbaik mengenai Steemit adalah bahawa setiap kali anda menerbitkan sesuatu di rangkaian, anda boleh mendapat pembalasan untuknya (dan tampan).

Pampasan yang diberikan oleh rangkaian berdasarkan kepada suara yang diterima oleh kandungan yang anda kongsi, jadi pada dasarnya, semakin banyak undi yang anda perolehi, semakin banyak wang yang anda dapat.

Secara semula jadi, ini membuat kita percaya bahawa jumlah pengikut yang lebih besar akan menjamin jumlah undi yang lebih tinggi, dan akibatnya, wang yang dihasilkan. Tetapi sebenarnya ia tidak berjaya seperti ini, tidak semua pengikut benar-benar memberi komen atau suara pada setiap penerbitan, jadi jalan terbaik adalah dengan berkongsi kandungan berkualiti tinggi.

Petua terbaik untuk menjana wang menggunakan rangkaian Steemit

 • Satu-satunya kunci untuk berinteraksi dengan pengikut anda dan mempunyai jaminan bahawa anda akan mendapat suara atau komen daripada mereka adalah dengan berkongsi kandungan berharga, maklumat yang benar-benar menarik; jadi fikirkanlah dengan teliti, dan pastikan anda mempunyai kandungan yang bagus untuk dikongsi.
 • Pastikan aktiviti ikuti anda tepat, yang bermaksud memastikan tidak mengikuti orang yang tidak berinteraksi dengan anda, ini meletakkan kedudukan sebagai pengikut bukan organik. Begitu juga, jangan mengikuti banyak orang, walaupun ini dapat membantu anda untuk mempunyai pengikut yang banyak juga, tidak sepanjang masa ia berfungsi.
 • Perhatikan suapan berita anda dan jangan lupa untuk berinteraksi dengan pengikut anda, setiap interaksi akan menjamin anda mempunyai hubungan yang baik dengan mereka. Fikirkan dengan teliti tentang kandungan dan cara berinteraksi dengannya; komen, undi, dan harga diri dengan bijak.
 • Tetap berinteraksi tidak kira siapa yang anda fikir membaca, jika anda mengekalkan kekerapan anda menyiarkan kandungan dan juga kualiti, pasti seseorang akan menunjukkan minat.
 • Manfaatkan kelebihan SteemIt.chat, melalui platform ini anda dapat mendorong pengikut anda untuk berkolaborasi dengan kandungan anda, berinteraksi dengan siaran mereka, atau bahkan memberi komen kepada orang lain.

Apakah rahsia untuk memperoleh keuntungan 100 dolar setiap hari dengan Steemit?

 • Menyediakan kandungan berkualiti tinggi: Anda boleh mengeposkan seberapa banyak bahan yang anda mahukan, dalam hal ini tidak ada peraturan yang ditetapkan, oleh sebab itu dengan membuat sepuluh catatan sehari, anda boleh memperoleh jumlah wang yang hebat sebanyak 100 dolar, dan berpotensi 700 dolar pada minggu itu. Petua hebat yang dapat membantu anda membuat orang membaca semua 10 catatan anda, adalah membuat siri kandungan. Jadi pada dasarnya, setiap penerbitan akan berkaitan dengan yang sebelumnya, yang menjamin bahawa jika pengikut anda membaca yang pertama, dan anda berjaya mendapat perhatiannya, pengikut tersebut berpotensi akan membaca yang berikut juga.
 • Bersikap aktif seperti yang mungkin: Anda berpeluang menjana pendapatan dari $ 50 hingga $ 100 setiap hari, satu-satunya perkara yang perlu anda pastikan adalah terus aktif, semaksimum mungkin. Dengan berinteraksi, memberi komen, atau memberikan suara yang tinggi, anda boleh menjana pendapatan yang berpatutan setiap minggu, ingatlah, semakin banyak anda tetap berada di platform, semakin baik.
 • Mengeksploitasi prestij memiliki SteemPower yang tinggi: Kuasa Steem adalah angka yang digunakan platform untuk menentukan seberapa berpengaruh anda dalam rangkaian, jika anda mempunyai SP yang tinggi, suara positif anda mempunyai nilai lebih, yang bermaksud anda membantu orang lain memperoleh lebih banyak, dan hal yang sama berlaku untuk hadiah anda. Hasilnya sangat baik dengan cara ini agar SP di dompet anda melebihi 500; fakta ini akan bekerjasama dengan keuntungan anda di rangkaian.
 • Meningkatkan bilangan pengikut: Pengikut anda perlu terus berkembang, dan cara terbaik untuk melakukannya adalah dengan menyiarkan kandungan berkualiti tinggi. Apabila pengikut anda terlibat dengan siaran anda, mereka cenderung ingin berinteraksi dengannya, yang merupakan asas asas untuk mendapatkan lebih banyak pengikut dan memperoleh lebih banyak wang.
 • Menikmati penyertaan: Kemungkinan besar anda berjaya melibatkan pengikut dengan kandungan anda sekiranya anda benar-benar menikmati apa yang anda lakukan. Dengan menulis kandungan yang benar-benar anda hargai, orang akan merasakan kejujuran dalam setiap penerbitan anda. Ikuti perbualan yang bermakna, dan pastikan suapan berita anda sentiasa sesuai, dengan melakukan ini, anda akan berada di landasan yang betul.
 • Mengekalkan kurasi aktif: Kurasi aktif sangat penting bagi anda untuk terus menjana wang yang baik, jadi anda lebih baik melaburkan masa yang berkualiti untuk mengenal pasti apa ciri utama kandungan berkualiti tinggi, dan tentu saja, jangan lupa untuk belajar bagaimana, itulah kod interaksi di Steemit.

Bekerja keras – Kunci untuk menghasilkan SteemIt (alat bantu)

Jangan salah faham tentang SteemIt, dan faedahnya akan sangat mengagumkan untuk anda. Bekerja di platform mungkin dilihat sebagai perkara yang mudah dilakukan, tetapi sebenarnya memerlukan banyak semangat, tekad, dan ketabahan.

Sekiranya anda menggunakan setiap cadangan yang dicantumkan di atas, anda mungkin akan mendapat kadar 100 dolar sehari dalam masa terdekat, dan jika anda cukup berusaha, anda dapat memperoleh pendapatan yang selamat dari platform sosial.

Sama ada ini memerlukan sedikit atau banyak kerja bergantung sepenuhnya kepada anda, kemampuan penciptaan anda, interaksi anda, masa dan dedikasi anda.

Tetapi yang pasti, ini boleh menjadi pekerjaan impian yang anda minta … Jadi tunggu apa lagi? Mula membuat dari sekarang kandungan yang paling menarik, semua komuniti SteemIt menanti anda.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me