Coinsquare Exchange: Kuasai Panduan Ulasan Pengguna Crypto

koinquare-pertukaran-tinjauan

Cara Menggunakan, Berdagang dan Mendaftar ke Coinsquare Crypto Exchange

Coinsquare adalah pertukaran cryptocurrency paling popular di Kanada. Hari ini, pertukaran moden menawarkan UI yang mudah digunakan, platform perdagangan proprietari, perdagangan CAD / BTC, dan ciri berguna lain.

ciri-ciri

 • Berdagang Dolar Kanada dengan mudah untuk BTC dan cryptocurrency lain
 • QuickTrade untuk pembelian crypto segera
 • Kekayaan Coinsquare untuk pelabur institusi / nilai bersih tinggi

Kaedah Deposit

 • Pemindahan E-Interac
 • Flexepin
 • Pindahan Kawat
 • Cryptocurrency

Kelebihan

 • Perkhidmatan perdagangan crypto yang selesa untuk peniaga crypto pemula dan maju
 • Susun atur yang mesra pengguna
 • Perkhidmatan yang baik untuk peniaga pemula, maju, institusi, dan bernilai bersih tinggi

Keburukan

 • Sejumlah cryptocurrency yang tersedia (keseluruhan sepuluh)
 • Bayaran tinggi
 • Aplikasi mudah alih memerlukan kerja

Pengenalan

Coinsquare adalah pertukaran cryptocurrency terkemuka di Kanada. Semasa Coinsquare dilancarkan, pesaing utamanya adalah rakan sejawatannya dari Kanada, QuadrigaCX. Pada tahun 2018, tentu saja, pengasas QuadrigaCX meninggal dunia dan membawa kunci peribadi ke dompet sejuk Quadriga bersamanya. QuadrigaCX sejak ditutup, menjadikan Coinsquare sebagai pertukaran cryptocurrency teratas di Kanada.

pertukaran wang syiling-kripto

Hari ini, pertukaran yang berpusat di Toronto menawarkan perdagangan crypto yang mudah dari antara muka yang dirancang dengan baik. Sekiranya anda mendapati pertukaran crypto lain membingungkan atau berat maklumat, maka UI Coinsquare yang minimalis dan sederhana mungkin merupakan pilihan yang tepat untuk anda.

Ciri QuickTrade Coinsquare sangat berguna untuk peniaga pemula. Daripada menavigasi antara muka carta dan memilih jenis pesanan yang berbeza, anda boleh memasukkan jumlah yang anda inginkan, kemudian membelinya. Itu sahaja. Anda membayar sedikit premium untuk melakukan perdagangan menggunakan QuickTrade (yuran pembelian 0,2% untuk perdagangan yang melibatkan BTC, atau 0,4% untuk perdagangan tanpa BTC). Walau bagaimanapun, ini adalah cara mudah bagi sesiapa sahaja untuk membeli crypto untuk pertama kalinya.

Satu lagi perkara unik mengenai Coinsquare ialah syarikat telah membina platformnya secara dalaman dengan teknologi eksklusif. Anda akan terkejut dengan berapa banyak pertukaran crypto lain hanya Whitelabel platform pertukaran pihak ketiga. Itulah sebabnya begitu banyak pertukaran lain kelihatan serupa. Coinsquare mendakwa penyelesaian 100% proprietari telah diuji tekanan dan diuji DDoS. Plus, sistem ini diaktifkan SSL dan 2FA, dan Coinsquare mempunyai dasar penyimpanan sejuk 95% pada semua mata wang digital.

Coinsquare juga mempunyai tuntutan unik yang tidak dapat dilakukan oleh banyak pertukaran lain: sejak ditubuhkan pada tahun 2014, syarikat itu tidak pernah kehilangan duit syiling.

Secara keseluruhan, Coinsquare adalah pertukaran kripto berasaskan Kanada terbaik yang ada sekarang. Beberapa tahun yang lalu, orang Kanada hanya dapat benar-benar membeli bitcoin melalui QuadrigaCX atau Coinsquare. Hari ini, pertukaran utama yang berpusat di AS seperti Coinbase telah membuka pintu mereka kepada orang Kanada. Walau bagaimanapun, Coinsquare terus mempunyai beberapa kelebihan, termasuk pasangan CAD / BTC dan penggunaan e-Transfer Interac untuk pelanggan perbankan Kanada.

Ciri-ciri utama

Ciri utama Coinsquare merangkumi:

Keramahan Pengguna: Coinsquare adalah antara pertukaran paling mesra pengguna yang ada sekarang. Syarikat itu menjadikannya sangat mudah untuk membeli crypto sama ada ini kali pertama anda atau anda telah melakukannya beratus-ratus kali. Pilihan QuickTrade mengenakan yuran yang lebih tinggi (0.2% hingga 0.4%), tetapi membolehkan anda membeli syiling dengan serta-merta, menggabungkan portfolio anda, dan terlibat dalam perdagangan lain.

Sepuluh Cryptocurrency: Sehingga Oktober 2019, Coinsquare membolehkan anda memperdagangkan sepuluh cryptocurrency teratas, termasuk BTC, BCH, BSV, ETH, ETC, DOGE, DASH, LTC, XLM, dan XRP. Kebanyakan kecairan tertumpu pada pasangan BTC dan ETH.

Perdagangan Dolar Kanada: Coinsquare adalah salah satu daripada beberapa pertukaran di mana anda boleh membeli dan menjual cryptocurrency untuk Dolar Kanada (CAD). Pada Oktober 2019, kira-kira 75% perdagangan bursa terletak pada pasangan BTC / CAD.

Penyimpanan Sejuk 95%: Coinsquare mempunyai polisi penyimpanan sejuk 95% pada semua mata wang digital. Kami telah melihat beberapa bursa mengiklankan dasar penyimpanan sejuk 98% atau 99%, walaupun banyak bursa tidak mengiklankan dasar penyimpanan sejuk mereka.

SSL dan 2FA: Coinsquare menawarkan Secure Socket Layer (SSL) dan pengesahan dua faktor (2FA) untuk keselamatan yang dipertingkatkan.

Platform Hak Milik 100%: Banyak crypto pertukaran platform Whitelabel lain dari penyedia yang ada. Coinsquare, bagaimanapun, telah mencipta platformnya dari awal. Ini adalah platform proprietari 100%.

Bayaran Berpatutan: Coinsquare mempunyai yuran yang jauh lebih tinggi, tetapi sejak itu syarikat telah mengurangkan yurannya agar lebih kompetitif dengan pertukaran lain. Hari ini, perdagangan standard Coinsquare hadir dengan bayaran pembuat 0.1% dan bayaran pengambil 0.2%.

Pasaran OTC: Coinsquare mempunyai pasaran OTC untuk pelabur yang ingin menjauhkan perdagangan mereka dari buku pesanan pertukaran. Pasaran OTC popular di kalangan pelabur institusi dan individu bernilai bersih yang ingin membuat perdagangan yang lebih besar tanpa mempengaruhi pasaran.

Kekayaan Coinsquare: Coinsquare telah memperkenalkan perkhidmatan eksklusif bernama Coinsquare Wealth. Perkhidmatan ini adalah untuk individu atau institusi yang berkelayakan dengan minimum $ 25,000 atau lebih dalam mata wang digital. Coinsquare akan memberikan Pengarah Akaun kepada anda dengan tujuan mengembangkan portfolio mata wang digital anda.

Pengesahan KYC: Coinsquare adalah pertukaran yang diatur dan bereputasi, sehingga semua pedagang perlu menyelesaikan verifikasi KYC sebelum melakukan perdagangan dengan aplikasi.

Terdapat dalam Bahasa Inggeris atau Perancis: Coinsquare boleh didapati dalam dua bahasa rasmi Kanada – Inggeris dan Perancis.

Aplikasi Mudah Alih Purata: Coinsquare baru-baru ini mengeluarkan aplikasi mudah alih untuk iOS dan Android, tetapi mereka memerlukan sedikit kerja. Pengguna mengeluh kerana mempunyai kemampuan terhad untuk berdagang melalui aplikasi, misalnya.

Mata Wang dan Pasangan Coinsquare

Coinsquare menerima Dolar Kanada (CAD) sebagai mata wang fiat utamanya, walaupun deposit USD juga diterima. Anda boleh melakukan QuickTrades dengan CAD di kebanyakan cryptocurrency utama. Atau, anda boleh berniaga dengan pasangan popular seperti CAD / BTC. Sepuluh cryptocurrency tersedia secara total, termasuk bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Satoshi Vision (BSV), Dogecoin (DOGE), Dash (DASH), Ripple (XRP) , Ethereum Classic (ETC), dan Stellar Lumens (XLM).

Kaedah Deposit dan Pengeluaran yang Disokong Coinsquare

Coinsquare menawarkan tiga pilihan dana yang berbeza dalam Dolar Kanada, termasuk e-Transfer Interac, Flexepin, dan pemindahan wang. Mereka juga menawarkan tiga pilihan dana untuk Dolar AS, termasuk Walth Gold Wire, Wealth Platinum Wire, dan Wealth Diamond Wire (deposit minimum $ 25,000 diperlukan untuk Dolar AS). Pilihan pengeluaran termasuk deposit bank langsung dan pindahan wang. Anda juga boleh memasukkan salah satu daripada sepuluh cryptocurrency yang disokong ke dalam akaun Coinsquare anda.

Proses Pendaftaran dan Log Masuk Coinsquare

Coinsquare mempunyai proses pendaftaran dan log masuk yang mudah. Anda perlu mengesahkan identiti anda semasa membuat deposit mata wang fiat (bukti alamat dan ID gambar yang dikeluarkan oleh kerajaan diperlukan untuk semua deposit CAD, misalnya). 2FA tersedia setelah anda menyiapkan akaun anda untuk memastikan log masuk yang selamat. Kami akan menerangkan proses pendaftaran dan log masuk secara terperinci di bahagian bawah.

Perdagangan Coinsquare

Coinsquare menawarkan beberapa pilihan perdagangan yang berbeza. Pedagang pemula akan menyukai pilihan QuickTrade, yang membolehkan anda membeli crypto semudah membeli sesuatu dari Amazon: cukup masukkan jumlah yang anda ingin beli, kemudian klik Buy. Pelabur bernilai bersih dan institusi yang tinggi dapat mengakses Coinsquare Wealth dan meja perdagangan OTC. Sementara itu, peniaga biasa boleh mengakses antara muka perdagangan konvensional dengan Coinsquare.

Yuran Coinsquare

Bayaran perdagangan Coinsquare adalah kompetitif, walaupun pilihan deposit dan pengeluaran tertentu sangat mahal.

 • Bayaran Pembuat: 0.1%
 • Yuran Pengambil: 0.2%
 • Yuran QuickTrade: 0.2% (semasa membeli atau menjual BTC) atau 0.4% (apabila kedua-dua syiling itu bukan BTC)
 • Deposit Flexepin: Bayaran 3.5% (minimum $ 20, maksimum $ 500)
 • Deposit e-Transfer Interac: Bayaran 1.5% (minimum $ 100, maksimum $ 10,000)
 • Deposit Pindahan Kawat: Bayaran 0.5% (minimum $ 10,000, tidak maksimum)
 • Pengeluaran Bank Langsung: Bayaran 2% (minimum $ 100, maksimum $ 10,000)
 • Pengeluaran Pindahan Kawat: Bayaran 2% (minimum $ 10,000, maksimum $ 100,000)
 • Pengeluaran Kawat Kekayaan: Bayaran 1% (minimum $ 10,000, maksimum $ 100,000)
 • Pengeluaran Kawat Bergegas: Bayaran 2% (minimum $ 50,000, tidak maksimum)
 • Deposit Wire Transfer USD: Bayaran 0.5% (minimum $ 25.000 USD) hingga yuran 0% (minimum $ 250.000 USD)
 • Pengeluaran Kawat USD: Bayaran 1% (pemindahan wayar biasa) atau yuran 2% (pemindahan wayar bergegas)

Secara keseluruhan, yuran perdagangan Coinsquare sangat kompetitif, tetapi pilihan deposit dan pengeluaran mahal berbanding dengan penyedia lain. Sudah tentu, anda bebas memindahkan cryptocurrency dari akaun anda tanpa sebarang bayaran (selain daripada biaya perlombongan), jadi itu adalah pilihan bagi mereka yang tidak mahu membayar yuran sebanyak 1% hanya untuk mengeluarkan wang mereka.

Masalah Keselamatan dan Waktu Henti Coinsquare

Coinsquare dengan bangganya mendakwa tidak pernah kehilangan duit syiling sejak penubuhannya pada tahun 2014. Setakat yang dapat kita ketahui, itu benar. Coinsquare juga tidak mengalami pelanggaran keselamatan besar, kebocoran data, atau insiden lain yang diketahui umum. Coinsquare mengaitkan kejayaannya dengan teknologi proprietari yang berjanji untuk menawarkan yang terbaik dalam keselamatan kelas: Coinsquare telah membangun platformnya dari bawah, yang bermaksud eksploitasi yang mempengaruhi pertukaran lain tidak semestinya memberi kesan kepada Coinsquare

Kemudahan Penggunaan Coinsquare

Coinsquare direka agar mudah digunakan oleh peniaga pemula atau maju. Ciri QuickTrade adalah kaedah termudah untuk membeli cryptocurrency hari ini walaupun anda belum pernah melihat pertukaran dalam talian sebelumnya. UI minimalis dan mesra pengguna. Pada masa yang sama, Coinsquare sama sekali tidak menyerupai setiap pertukaran lain di pasaran, jadi jika anda terbiasa berniaga di bursa lain, mungkin memerlukan beberapa minit untuk terbiasa dengan Coinsquare.

Kepercayaan dan Privasi Coinsquare

Coinsquare mempunyai reputasi hebat di Kanada dan di luar negara. Syarikat ini adalah pertukaran yang dikawal dengan baik yang berpusat di pusat bandar Toronto. Ditubuhkan pada tahun 2014, Coinsquare tidak mengalami pelanggaran keselamatan besar selama ini. Rekod Coinsquare untuk kepercayaan dan privasi kelihatan sangat baik mengingat apa yang berlaku pada pertukaran saingannya, QuadrigaCX, pada tahun 2018, ketika pelanggan kehilangan dana setelah pengasas meninggal dunia dan mengambil kunci peribadi bersamanya.

Perkhidmatan Pelanggan Coinsquare

perkhidmatan pelanggan-pelanggan

Coinsquare mempunyai sistem sokongan langsung di mana anda boleh mengemukakan permintaan tiket. Walau bagaimanapun, Coinsquare tidak mempunyai nombor telefon bebas tol perkhidmatan pelanggan, dan juga tidak mempunyai alamat e-mel perkhidmatan pelanggan. Anda mesti memfailkan tiket. Secara amnya, Coinsquare bertindak balas terhadap tiket dalam jangka masa yang munasabah. Anda tidak melihat banyak aduan mengenai Coinsquare dalam talian seperti yang anda lakukan dengan pertukaran lain. Kunjungi halaman akaun anda untuk melihat tiket sokongan terbuka.

duit syiling-sokongan-tiket

Panduan Pengguna Coinsquare: Cara Menyiapkan dan Menggunakan Coinsquare

Coinsquare mempunyai proses pendaftaran yang mudah. Ikuti langkah di bawah untuk mendaftar dan menggunakan Coinsquare untuk pertama kalinya.

1. Daftar

Lawati Coinsquare.com dan klik Daftar.

akaun pengguna-duit syiling

Masukkan nama pengguna, alamat e-mel, dan kata laluan anda. Sekiranya seseorang merujuk anda ke bursa, anda boleh memasukkan kod rujukan orang itu di sini.

2. Pengesahan

Seterusnya, Coinsquare akan menghantar e-mel kepada anda. Sahkan alamat e-mel anda dengan mengklik butang. Kemudian, anda akan diarahkan ke halaman di mana anda dapat menyelesaikan proses pengesahan.

coquare-pertukaran-e-mel-alamat

Anda memerlukan tiga item untuk menyelesaikan pengesahan, termasuk nombor telefon bimbit, bil utiliti atau penyata bank, dan ID yang dikeluarkan oleh kerajaan.

pengesahan coquare-crypto-kyc

Coinsquare akan menghantar nombor pengesahan SMS kepada anda. Masukkan nombor itu untuk meneruskan.

coquare-pertukaran-identiti-pengesahan

Pada ketika ini, anda juga boleh memilih untuk mencentang kotak untuk mengesahkan maklumat dengan Equifax. Ini adalah kaedah pengesahan alternatif yang dapat mempercepat proses verifikasi (membuatnya sangat cepat), walaupun tidak diperlukan.

proses coquare-crypto-exchange-sign-up

Sekiranya anda tidak bersetuju dengan pengesahan Equifax pihak ketiga, maka butuh masa dari beberapa jam hingga beberapa hari sehingga butiran akaun anda disahkan.

3. Pengesahan Dua Faktor

Coinsquare mengesyorkan menyediakan pengesahan dua faktor (2FA) untuk melindungi akaun anda. Anda boleh menyediakan 2FA menggunakan Google Authenticator untuk iOS atau Android.

Untuk mengaktifkan 2FA, log masuk ke akaun anda dan arahkan ke halaman Tetapan Akaun, kemudian pilih pengesahan 2FA dan pilih Google Authenticator. Klik Generate Key, kemudian imbas kod QR dengan aplikasi mudah alih Authenticator anda dan masukkan enam digit. Akhirnya, tekan Aktifkan untuk mengesahkan tetapan 2FA.

syilingquare-crypto-exchange-2fa

4. Kaedah Pembayaran

Setelah Coinsquare mengesahkan maklumat anda, anda boleh memilih untuk menyimpan dana menggunakan mata wang fiat (CAD atau USD) atau cryptocurrency.

Deposit Pindahan Kawat:

 • Log masuk ke akaun Coinsquare anda
 • Klik ‘Dana’ dari bar menu atas (atau di bahagian bawah skrin pada versi mudah alih)
 • Pilih CAD atau USD sebagai mata wang anda (Deposit USD melalui transfer melalui kawat memerlukan minimum $ 25,000 USD)
 • Pilih pindahan wang sebagai kaedah pembiayaan anda, kemudian ikuti arahan untuk menyelesaikan pemindahan.

Deposit e-Transfer Interac:

Sebelum menggunakan e-Transfer Interac, harap maklum bahawa nama di e-Transfer mesti sepadan dengan nama akaun Coinsquare anda. Semua e-Transfer juga dilengkapi dengan bayaran sebanyak 1.5% dari jumlah keseluruhan transaksi, dan pemindahan memerlukan masa sekitar 3 hari untuk diproses.

 • Log masuk ke akaun Coinsquare anda
 • Klik ‘Dana’ dari bar menu atas (atau di bahagian bawah skrin jika anda menggunakan versi mudah alih)
 • Pilih CAD sebagai mata wang anda (Interac e-Transfer adalah sistem pemindahan perbankan Kanada dan anda tidak boleh memindahkan USD)
 • Dapatkan alamat e-mel, mesej, soalan keselamatan, dan jawapan keselamatan dari skrin ini
 • Log masuk ke bank dalam talian anda dan mulakan Interac e-Transfer, masukkan alamat e-mel, mesej, pertanyaan keselamatan, dan jawapan keselamatan yang diberikan oleh Coinsquare kepada anda

Setelah dana Interac e-Transfer masuk ke dalam akaun anda, mereka akan dikenakan penahanan tambahan selama tiga hari. Anda boleh berdagang dalam tempoh ini, walaupun anda tidak dapat mengeluarkan dana.

Deposit Flexepin:

Sekiranya anda ingin memindahkan wang ke Coinsquare tanpa menggunakan bank atau kad kredit Kanada, maka Flexepin adalah satu pilihan. Coinsquare mengenakan bayaran 3.5% untuk Flexepin, dan anda terhad kepada deposit $ 10,000 CAD sebulan.

 • Log masuk ke akaun Coinsquare anda
 • Klik ‘Dana’ dari bar menu atas
 • Pilih CAD sebagai mata wang anda dari sebelah kiri
 • Pilih Flexepin
 • Masukkan kod baucar Flexepin 16 digit

Anda boleh membeli baucar Flexepin dari pelbagai sumber. Anda boleh membelinya dari kedai serbaneka tertentu, misalnya, dan pelbagai peruncit dalam talian. Setelah anda mempunyai kod baucar 16 digit, anda boleh memasukkan wang ke Coinsquare dengan cepat. Flexepin.com mempunyai pencari kedai di sini yang membolehkan anda mencari peruncit Flexepin terdekat.

Deposit Cryptocurrency:

Anda juga boleh membiayai akaun Coinsquare anda dengan cryptocurrency.

 • Log masuk ke akaun Coinsquare anda
 • Klik ‘Dana’ dari bar menu atas (atau, pada aplikasi mudah alih, ketik ‘Transfer’ dari menu bawah dan kemudian ‘Dana’
 • Pilih cryptocurrency yang ingin anda depositkan
 • Klik ‘Dapatkan Alamat’
 • Salin alamat yang dihasilkan ke tetingkap pemindahan dompet crypto anda
 • Hantarkan dana dari dompet crypto anda yang ada
 • Coinsquare menyokong deposit di semua sepuluh cryptocurrencynya.

5. Dagangan Cryptocurrency

Berdagang cryptocurrency dengan Coinsquare adalah mudah. Anda boleh menggunakan pilihan QuickTrade untuk menukar satu aset dengan aset yang lain dengan cepat.

coquarequare-crypto-trading-platform

QuickTrade juga memudahkan untuk memecah portfolio anda. Anda boleh memilih untuk membelanjakan 25%, 50%, atau 100% daripada dana anda di BTC dengan serta-merta. Perdagangan ini dikenakan bayaran sebanyak 0.2% (untuk perdagangan yang melibatkan BTC) atau 0.4% (untuk perdagangan yang tidak melibatkan BTC). Dengan QuickTrade, perdagangan dilakukan dengan serta-merta dengan harga pasaran.

Sekiranya anda mahukan antara muka perdagangan yang lebih konvensional, anda juga boleh mencarinya di CoinSquare. Antara muka berasaskan carta Coinsquare membolehkan anda melihat buku pesanan bursa, melaksanakan pesanan pasaran atau had, dan beralih antara carta kedalaman dan harga.

coquare-exchange-market-trading

Anda tidak akan menemui jenis pesanan lanjutan yang sama (seperti perdagangan OCO, misalnya) di Coinsquare seperti yang anda lakukan di bursa lain. Ciri stop-loss juga terhad. Sekiranya anda mahukan pasaran asas atau menghadkan perdagangan, maka Coinsquare menjalankan tugasnya.

cartaquare-bitcoin-harga-carta

Untuk menyelesaikan perdagangan, beralih ke ‘Beli’ atau ‘Jual’ pada paparan perdagangan, kemudian klik ‘Letakkan Pesanan Beli’ atau ‘Letakkan Pesanan Jual’.

duit syiling-pertukaran-beli-bitcoin-jual-btc

Coinsquare mendedahkan yuran tepat di bawah tetingkap perdagangan.

6. Pengeluaran

Anda boleh mengeluarkan wang dari Coinsquare dengan melayari halaman Pengeluaran di bursa.

coquare-crypto-pengeluaran

Halaman pengeluaran merangkum baki anda dalam fiat dan crypto. Anda juga dapat melihat apakah ada dana yang ditahan.

Anda boleh memilih untuk menarik diri dalam fiat atau cryptocurrency.

Pengeluaran Fiat:

 1. Pilih mata wang yang anda mahukan (CAD atau USD) di menu sebelah kiri.
 2. Masukkan jumlah yang ingin dikeluarkan, kemudian pilih kaedah pengeluaran anda.
 3. Tatal ke bawah dan tambahkan akaun bank yang ingin anda gunakan, kemudian klik ‘Minta Pengeluaran’

Pengeluaran Crypto:

 1. Pilih cryptocurrency yang ingin anda tarik keluar
 2. Masukkan jumlah yang ingin dikeluarkan
 3. Tampal alamat (alamat dompet anda) yang ingin anda gunakan untuk pengeluaran

Kata Akhir

Coinsquare adalah pertukaran cryptocurrency terkemuka di Kanada. Pertukaran yang berpusat di Toronto mempunyai rekod keselamatan yang terbukti dan reputasi yang kuat. Sejak ditubuhkan pada tahun 2014, Coinsquare mendakwa tidak pernah kehilangan duit syiling.

Bayaran tertentu lebih tinggi daripada pertukaran lain, terutamanya untuk kaedah deposit dan pengeluaran mata wang fiat tertentu dan ciri QuickTrade (0.2% hingga 0.4% yuran perdagangan). Secara keseluruhan, bagaimanapun, antara muka mudah dinavigasi, dan yuran perdagangan biasa bersaing (0.1% hingga 0.2%).

Sekiranya anda adalah orang Kanada yang ingin membeli crypto untuk pertama kalinya, CoinSquare adalah pilihan berasaskan Kanada terbaik yang tersedia hari ini – terutamanya jika anda ingin menggunakan Dolar Kanada dan membuat e-Transfer Interac.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me