Di mana saya boleh membeli “Token Keselamatan”?

Token keselamatan memberikan cara yang lebih selamat kepada pelabur untuk menyertai kriptomarket. Dalam keadaannya sekarang, ruang crypto tidak mempunyai peraturan. Walaupun banyak pelabur crypto melihat kekurangan peraturan ini sebagai membebaskan, pelabur berskala besar memerlukan asas yang lebih selamat sebelum membuat pelaburan mereka. Keperluan ini adalah niche tepat yang diisi oleh syiling keselamatan.

Koin keselamatan mengetepikan peraturan masa depan dengan memasukkan keperluan sistem kewangan hari ini ke dalam platform mereka. Keperluan ini merangkumi protokol Kenali Pelanggan Anda (KYC) dan Anti Pencucian Wang. Strategi undang-undang ini memberi keyakinan kepada para pelabur. Ia juga menjadikan cryptomarket sebagai pelaburan yang lebih menarik bagi syarikat besar. Mari luangkan masa untuk menjawab soalan – Di mana saya boleh membeli token keselamatan?

Buka Kewangan

Open Finance memasuki pasaran pada tahun 2014, menjadikannya pelantar pelopor dalam sektor tokenisasi. Platform maju terima kasih atas usaha bersepadu para teknolog pertukaran, peguam sekuriti, dan pengalaman peniaga crypto. Matlamat platform ini adalah untuk membawa lebih banyak ketelusan dan interoperabilitas ke dalam cryptomarket.

Open Finance bekerjasama dengan Harbour untuk meningkatkan jangkauan kedua-dua syarikat di sektor ini. Open Finance menawarkan sistem pematuhan yang lancar. Selain itu, firma itu bekerjasama dengan pelbagai institusi kewangan. Kerjasama strategik ini membantu Open Finance memberikan integrasi langsung ke platform mereka.

Open Finance disiarkan secara langsung tetapi pada masa ini hanya menerima pelabur AS. Perkara yang menarik ialah Open Finance dikuasakan oleh:

0x

0x protokol menyediakan pengguna crypto dengan sistem pertukaran bersepadu yang direka secara eksplisit untuk token berasaskan Ethereum. Ethereum mengetuai pasar cryptom berkenaan pembuatan token baru dengan kedua-dua protokol ERC-20 dan ERC-721 mereka yang melihat peningkatan penggunaan global. Protokol 0x membenarkan pemindahan token keselamatan sambil tetap mematuhi sepenuhnya.

0x adalah protokol token keselamatan paling popular yang digunakan sekarang. Platform ini menggunakan gabungan ciri termasuk protokol API bersepadu yang membolehkan pengguna mengumpulkan kumpulan kecairan untuk aset digital mereka.

Pada masa akan datang lebih banyak pertukaran akan dilancarkan menggunakan protokol ini.

tZERO

tZERO adalah salah satu token keselamatan pertama pertukaran tersedia untuk orang ramai. Konsep di sebalik platform tZERO adalah ringkas. Para pemaju ingin memberikan alternatif kepada para pelabur berdasarkan proses kewangan semasa yang terdapat di Wall Street dan struktur institusi lain.

tZero Melalui Laman Utama

tZero Melalui Laman Utama

tZERO menggabungkan perisian pengurusan risiko 15c3-5 yang membolehkan pengguna dengan memberikan mereka gabungan teknologi proprietari yang bertujuan untuk meningkatkan kemampuan perdagangan mereka. Selain itu, platform ini merangkumi perisian DLR untuk memastikan semua peserta mematuhi SEC.

tZERO kini merupakan pertukaran yang paling popular untuk token keselamatan perdagangan.

Walaupun syarikat di atas menawarkan pertukaran untuk membeli token keselamatan, terdapat beberapa pemimpin pasaran yang fokus menolong syarikat melancarkan token ini. Syarikat-syarikat ini adalah:

Polymath

The Polymath pelantar mengatasi kebimbangan ini dengan menerapkan protokol yang sesuai ke dalam pengembangan token mereka. Polymath menggunakan protokol ST-20. ST-20 tinggal di blockchain Ethereum. Protokol ini merangkumi pemeriksaan KYC / AML terbina dalam.

Faedah Pelabur Polymath melalui Laman Utama

Faedah Pelabur Polymath melalui Laman Utama

Polymath mendapat populariti sebagai pilihan pintar untuk harta tanah seperti harta tanah. Pemindahan harta dunia nyata melalui penjualan token memerlukan pematuhan dengan peraturan undang-undang semasa yang mengatur item yang dijual. Anda memerlukan token terkawal untuk dipindahkan untuk memindahkan aset terkawal.

Pelabuhan

Platform tokenisasi yang berpusat di San Francisco, Pelabuhan berkongsi persamaan dengan Polymath kerana ia juga banyak digunakan untuk tokenisasi aset dunia nyata. Aset ini boleh merangkumi harta tanah, sekuriti persendirian, dana pelaburan, ekuiti syarikat, seni rupa, dan senarai itu berterusan. Platform ini memerlukan pematuhan KYC dan AML untuk semua peserta di seluruh ekonomi global.

Platform Harbour berbeza dengan Polymath pada tahap protokol. Harbour menggunakan protokol ERC-20 yang popular. Harbour menggunakan R-token untuk menyelesaikan tugas-tugas ini. T-token adalah sumber terbuka dan mematuhi peraturan dari penerbitan ke perdagangan sekunder.

Cara Lebih Selamat untuk Melakukan Perniagaan

Token keselamatan terus mendapat populariti ketika cryptomarket berkembang. Pendigitan ekonomi mendorong token ini ke penggunaan arus perdana. Kini, pengguna crypto mempunyai alternatif kepada sifat industri yang tidak terkawal. Anda harus melihat peningkatan pembangunan di sektor ini apabila peraturan pematuhan lebih banyak berlaku.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me