Senarai Laman Web dan Blog Berita Crypto Tidak Terpilih Untuk Diikuti

Sekiranya anda mempunyai pengetahuan mengenai pasaran cryptocurrency, maka anda akan mengetahui betapa tidak stabilnya aset ini. Malah jumlah berita terkecil boleh menyebabkan nilai mereka melambung atau meroket dalam beberapa jam. Hasilnya, penting bagi anda untuk terus mengetahui berita berkaitan cryptocurrency.

Mengikuti berita adalah lebih mustahak jika anda terlalu banyak berniaga atau membalikkan duit syiling. Oleh itu, ke mana anda boleh mencari maklumat yang tidak berat sebelah mengenai semua perkara yang berlaku di dunia cryptocurrency? Kami gembira anda bertanya. Berikut adalah sebilangan kecil laman web dan blog yang menawarkan berita objektif dan tidak berat sebelah dari dunia crypto.

CoinTelegraph

Salah satu laman web cryptocurrency yang lebih lama dan lebih dipercayai yang akan anda temui ialah CoinTelegraph. Ditubuhkan pada tahun 2013, CoinTelegraph menyediakan tempat untuk mencari berita bebas yang merangkumi teknologi blockchain, cryptocurrency, dan aplikasi terdesentralisasi. Di samping itu, anda boleh mendapatkan maklumat terkini mengenai analisis pasaran, kejayaan teknikal, dan harga cryptocurrency.

CoinTelegraph terus menekan nadi dunia kripto dengan menawarkan komen dan pandangan yang bernas juga. Ketika dunia mata wang digital berkembang dan berkembang, CoinTelegraph adalah sumber yang boleh dipercayai dan boleh dipercayai untuk maklumat berharga.

Sebagai tambahan kepada pelaporan yang sangat baik mengenai semua perkara crypto, CoinTelegraph juga memulakan persidangan BlockShow Americas pada tahun 2018. Sudah menjadi hit di Eropah, BlockShow adalah acara dua hari yang menyatukan orang dari pelbagai industri. Peserta dapat membuat rangkaian, membincangkan projek blockchain yang berpotensi, dan mendengarkan pakar dalam industri yang terkenal di peringkat antarabangsa.

Gunakan Bitcoin

Kami tidak dapat menyelesaikan senarai ini tanpa menyebutkan diri kami di sini di UseTheBitcoin. Dengan analisis biasa dan ramalan harga baru-baru ini termasuk DASH dan Cardano, berita dan panduan cryptocurrency – lihat 5 Platform Dagangan Altcoin Terbaik pada tahun 2018 – ini adalah sumber pengetahuan yang semestinya tidak disedari oleh masyarakat. Kami bekerja keras untuk terus melaporkan objektif dan mendedahkan hubungan kami dengan kandungan berbayar atau projek blockchain yang kami ada hubungannya. Kami berusaha untuk meningkatkan kualiti kewartawanan kripto ke tahap baru.

Majalah Bitcoin

Ditubuhkan pada tahun 2012, Bitcoin Magazine adalah salah satu sumber berita yang paling terkenal dan mantap di dunia cryptocurrency. Majalah Bitcoin menawarkan maklumat mengenai teknologi blockchain, mata wang digital, dan Bitcoin. Dengan pendidikan, penyelidikan, dan analisis berkualiti tinggi, Bitcoin Magazine adalah peneraju industri teknologi sirip.

Salah satu ciri terbaik mengenai Bitcoin Magazine adalah kesediaannya untuk bersikap jujur ​​mengenai keadaan cryptocurrency. Sama ada mengalami industri yang tinggi atau rendah, pembaca akan diberi cerita yang memberikan kandungan yang tepat dan berharga.

Majalah Bitcoin bertujuan untuk memberikan kandungan yang relevan dan tepat kerana berkaitan dengan cryptocurrency, blockchain, dan Bitcoin. Jelaslah bahawa laman web ini teruja dengan kemungkinan yang diberikan oleh Bitcoin dan mata wang digital. Para pemula dan pakar pasti akan menemui sesuatu yang berharga ketika mengunjungi Bitcoin Magazine.

BeritaBTC

Selalu ada sesuatu yang baru berlaku dalam industri cryptocurrency. Selama lima tahun sekarang, NewsBTC telah menyediakan platform berita terkemuka bagi mereka yang memerlukannya. Anda akan menemui analisis, ulasan, dan kandungan utama yang berkaitan dengan komuniti cryptocurrency.

NewsBTC memahami bahawa berita itu perlu tersedia dan dicerna oleh banyak kumpulan orang. Pedagang, pelajar, penyelidik, dan pendatang baru semua memerlukan tempat untuk kandungan yang boleh dipercayai yang membantu mereka memahami bagaimana cryptocurrency memberi kesan kepada dunia di sekitar mereka. Sudah jelas bahawa NewsBTC mempercayai mata wang digital berdasarkan maklumat berguna yang diberikannya kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk menjadi sebahagian daripada komuniti cryptocurrency.

CoinDesk

CoinDesk ditubuhkan pada bulan Mei 2013, dan pada masa ini mempunyai pangkalan pelanggan lebih dari 150,000 pengguna. Anda akan menerima peristiwa, maklumat, dan kemas kini mata wang digital terkini di laman CoinDesk. Selain itu, laman web ini ingin membantu mendidik, memaklumkan, dan menghubungkan komuniti cryptocurrency antara satu sama lain.

Sekiranya anda berminat untuk mempelajari lebih lanjut mengenai blockchain, CoinDesk juga menawarkan “Negeri Blockchain,”Yang merupakan analisis hebat teknologi blockchain dan bagaimana ia terus berkembang dan berkembang.

Selain menyediakan kandungan berkualiti tinggi, CoinDesk juga menjadi tuan rumah sidang kemuncak Konsensus tahunan. Diadakan setiap tahun di New York City, Sidang Kemuncak Konsensus adalah perhimpunan blockchain terbesar di dunia. CoinDesk jelas dilaburkan dalam industri cryptocurrency dan berusaha untuk menyediakan kandungan dan media yang mencerminkan keyakinan mereka.

Coindoo

Coindoo adalah sumber yang baik untuk berita cryptocurrency dan blockchain. Di atasnya, anda juga akan mendapat berita dan analisis terkini panduan berguna yang memberi manfaat kepada semua orang dari pemula crypto hingga pelabur harian.

Coindoo adalah sumber yang konsisten untuk maklumat yang boleh dipercayai dan berharga. Ia mempunyai menu yang mudah digunakan di bahagian atas untuk pembaca mencari apa yang mereka ada, termasuk Acara dan Ulasan.

Berita CryptoCoins

CryptoCoins News adalah salah satu laman web cryptocurrency baru yang tersedia, yang menawarkan berita dan maklumat masa nyata dalam ruang mata wang digital. Anda akan mendapat banyak kandungan di sekitar ICO dan maklumat pasaran. Walau bagaimanapun, kesesuaian laman web ini terletak pada liputan berita.

CryptoCoins News menyediakan editorial dan pendapat, serta banyak maklumat mengenai Altcoins. Laman web ini didedikasikan untuk menyediakan kandungan yang tepat dan boleh dipercayai kepada pembacanya, serta maklumat berharga seperti penggabungan, penawaran produk baru, dan perubahan harga yang ketara.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me