Panduan: Cara Membeli Cindicator On Binance

[Dikemas kini Oktober 2018] – Mata wang kripto utama, seperti Bitcoin, XRP, Bitcoin Cash dan Litecoin mendapat perhatian paling banyak ketika membuat pelaburan crypto, tetapi terdapat banyak syiling kecil yang patut dibincangkan. CoinMarketCap menyenaraikan lebih daripada 2000 cryptocurrency sekarang, dan memang banyak token cap kecil berpotensi besar, bersama dengan utiliti praktikal sekarang. Cindicator adalah salah satu syiling topi kecil itu, dengan kos rendah sekarang dan potensi pertumbuhan yang nyata. Baca panduan ini untuk melihat cara berdagang Cindicator Binance.

Apa itu Cindicator?

Seperti yang dijelaskan oleh tim Cindicator, mereka mengembangkan platform pelaburan “Kecerdasan Hibrida”. Platform mereka menggabungkan input dari pengguna mereka dengan teknologi pembelajaran mesin untuk memberi para pelabur alat untuk membuat keputusan perdagangan yang bijak.

Cindicator adalah aplikasi yang memberikan ramalan harga crypto crowdsourcing, dengan potensi pengguna memperoleh crypto untuk input mereka. Orang boleh mengambil bahagian secara percuma, menawarkan ramalan dan menjawab soalan. Semakin tepat jawapannya, semakin banyak mata yang anda dapat, yang diterjemahkan menjadi ganjaran crypto.

Jawapan yang diberikan diambil oleh alat pembelajaran mesin, untuk memberikan maklumat agregat dan cerdas, yang dapat dibayar pengguna untuk mengaksesnya. Sehingga Ogos 2018, ramalan aplikasi rata-rata lebih tepat daripada 60% ketepatan.

Token Cindicator masih sangat baru, hanya mempunyai ICO mereka pada separuh kedua tahun 2017. Oleh itu, tidak banyak pertukaran yang membawanya, dan sangat sedikit cara untuk membeli Cindicator dengan mata wang Fiat. Panduan ini akan menunjukkan kepada anda pertukaran Bitcoin atau Ethereum untuk Cindicator di salah satu pertukaran terbesar di dunia, Binance.

Langkah 1: Daftar di Binance

Binance adalah salah satu pertukaran cryptocurrency terbesar di pasaran dan ia membolehkan pengguna berdagang sekitar 540 pasangan perdagangan yang berbeza. Platform ini menjadi terkenal setelah mengalami tahun yang sangat positif pada tahun 2018 dan menjadi salah satu bursa terbesar di pasaran. 

Seperti yang dilaporkan oleh CoinMarketCap, Binance adalah pertukaran kedua terbesar di luar angkasa dengan jumlah dagangan dalam 24 jam terakhir $ 916 juta. Cindicator mempunyai jumlah dagangan terbesar di Binance melalui tiga pasangan dagangannya CND / BTC, CND / BNB dan CND / ETH. Binance mewakili lebih daripada 97.4% daripada jumlah dagangan Cindicator di seluruh dunia. 

Ini sangat berguna bagi pelabur yang ingin mempunyai kecairan dan kemungkinan untuk mencari pembeli dan penjual setiap saat.

Sekiranya belum melakukannya, anda perlu mendaftarkan akaun dengan Binance. Prosesnya agak mudah, dan tidak perlu lama.

daftar binari 4

Langkah 2: Sahkan akaun anda

Sebelum anda memulakan perdagangan, anda perlu menyerahkan beberapa dokumen KYC (kenal pelanggan anda) untuk mengesahkan identiti anda. Selain itu, sediakan Pengesahan 2-Faktor yang selamat untuk melindungi akaun anda.

Langkah 3: Hantarkan BTC, ETH atau BNB ke Akaun Binance Anda

Oleh kerana Binance tidak menawarkan deposit fiat (USD, EUR dll), anda perlu menghantar duit syiling seperti Bitcoin, Ethereum atau Binance Coin ke akaun Binance anda. Sekiranya anda belum menyimpan salah satu duit syiling ini, anda boleh membeli dengan kad kredit atau debit di laman web seperti Coinmama, Changelly atau Pangkalan Wang Syiling.

Untuk membuat deposit, pergi ke menu di bahagian atas halaman, pilih “Dana”, lalu “Deposit”.

Di skrin seterusnya, anda akan diminta untuk memilih duit syiling mana yang ingin anda depositkan. Pilih duit syiling anda (BTC, ETH atau BNB) dari menu lungsur turun.

Binance akan memberi anda alamat dompet untuk menghantar duit syiling anda. Pastikan anda hanya menghantar duit syiling tersebut (iaitu BTC ke dompet BTC, ETH ke dompet ETH). Jika tidak, duit syiling anda akan hilang.

Untuk membeli Binance Coin, anda boleh melakukannya melalui pertukaran Binance menggunakan kad kredit. Ini adalah salah satu perkhidmatan terbaru yang ditawarkan oleh Binance. Selain itu, anda boleh membeli Bitcoin atau Ethereum secara langsung menggunakan kad kredit.

Menghantar satu cryptocurrency ke dompet crypto yang lain boleh mengakibatkan dana anda hilang selamanya.

wang simpanan 4

Langkah 4: Tunggu pengesahan

Bergantung pada beban rangkaian, mungkin diperlukan beberapa saat untuk menyelesaikan deposit.

Langkah 5: Cari dan Pilih Pasangan BTC, ETH atau BNB

Setelah duit syiling muncul di dompet anda, sudah tiba masanya untuk beralih ke bahagian pertukaran. Di sinilah anda akan mendapat harga dan menentukan harga untuk membeli Cindicator on Binance.

Di bahagian atas halaman, pilih “Pertukaran”, lalu “Asas”.

Dari skrin perdagangan, pergi ke kotak carian di sebelah kanan. Pilih duit syiling yang ingin anda jual (BTC, ETH, BNB atau USDT), dan cari “CND”. Pilih pasangan CND untuk duit syiling anda (contohnya CND / BTC).

binari cnd

Pilihan: Gunakan alat canggih Binance untuk membeli pada masa yang tepat

Binance mempunyai pelbagai alat dan data untuk membantu anda membeli rendah dan menjual dengan tinggi.

Pada skrin perdagangan, anda akan dapat melihat sejarah harga dan pesanan untuk pasangan yang anda pilih. Anda juga boleh menetapkan had beli atau jual. Ini bermaksud anda boleh menetapkan harga di mana anda ingin membeli atau menjual, dan setelah harga CND mencapai tahap ini, Binance akan membuat perdagangan anda secara automatik. Dengan ini, ada yang mendapati mereka memperoleh Cindicator on Binance tanpa melihat harga secara aktif (jadi teruskan dengan berhati-hati).

Binance menyediakan alat canggih untuk pengguna pakar dan peniaga yang ingin mempunyai pengalaman yang lebih baik semasa berdagang aset digital. Binance adalah pertukaran yang dibuat untuk pemula dan juga untuk peniaga profesional yang memerlukan banyak alat lain untuk membuat keputusan yang lebih baik semasa berdagang. Dengan perkhidmatan ini, individu akan mendapat pengalaman yang lebih baik secara keseluruhan.

binari cnd 2

Langkah 6: Pilih jumlah CND yang ingin anda beli

Pilih harga di mana anda ingin membeli CND, atau pilih “Market” untuk membeli dengan harga pasaran semasa.

Sekarang pilih berapa CND yang akan dibeli. Anda boleh memilih jumlah tertentu dalam CND, atau 25%, 50%, 75% atau 100% dari syiling BTC / ETH / BNB di dompet Binance anda.

Langkah 7: Beli Cindicator!

Klik “Beli CND”, dan anda sudah selesai! Setelah Binance mengesahkan pesanan anda, token CND anda akan muncul di dompet Binance anda. Anda berjaya melancarkan Cindicator Binance

Langkah 8: Pindahkan duit syiling anda ke dompet Cindicator yang selamat

Amalan terbaik dalam crypto adalah menjauhkan duit syiling anda dari pertukaran, di dompet yang anda kendalikan. Untuk ini, anda memerlukan dompet crypto yang menyokong Cindicator.

Dompet perkakasan seperti Ledger Nano S atau Trezor, walaupun lebih mahal, menawarkan tahap keselamatan tertinggi dan menyokong pelbagai token. Jika tidak, MyEtherWallet adalah pilihan berasaskan web percuma untuk token ERC-20, seperti Cindicator.

Untuk mengeluarkan token CND anda ke dompet anda sendiri, pilih “Dana” kemudian “Pengeluaran”. Pilih CND dari menu lungsur.

Pertukaran cryptocurrency telah dipengaruhi oleh peretasan yang berlainan dalam beberapa tahun kebelakangan. Binance, misalnya, kehilangan 7,000 BTC dari pengguna beberapa bulan yang lalu setelah mengalami serangan. Walaupun pengguna mendapat pampasan dari pertukaran tersebut, jika serangan itu besar, dana akan hilang selamanya. 

Memegang kunci peribadi aset digital anda bermaksud menjadi pemilik dana anda. Walaupun pertukaran cenderung menjanjikan prosedur keselamatan yang besar, kebanyakan dari mereka telah terpengaruh oleh serangan dan serangan. 

Dompet perkakasan adalah pilihan terbaik bagi pengguna untuk menyimpan aset digital mereka dan pastikan mereka akan selamat daripada penggodam dan serangan di bursa kripto. 

binari cnd 3

Anda akan diminta memasukkan alamat dompet. Ini adalah alamat dari dompet Cindicator peribadi anda.

binari cnd 4

Pastikan alamat yang anda masukkan betul, dan klik “Kirim”. Setelah transaksi anda disahkan (ini mungkin memerlukan beberapa saat, bergantung pada jumlah aktiviti rangkaian), duit syiling anda akan dihantar ke dompet anda.

Dalam panduan ini, anda telah mempelajari cara membeli Cindicator on Binance. Menggunakan platform ini mempunyai banyak faedah berbanding yang lain, termasuk kemungkinan untuk membeli BNB, ETH atau BTC menggunakan kad kredit dan menukarnya dengan CND, dan kecairan besar yang diberikan pertukaran kepada pengguna. 

Jadi itu sahaja! Sekarang anda sudah tahu cara membeli token Cindicator Binance. Anda juga boleh memuat turun aplikasi mudah alih Cindicator dari iTunes atau gedung aplikasi Google Play, atau mengaksesnya secara dalam talian di https://app.cindicator.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me