Dompet VeChain (VET) Terbaik untuk Menyimpan VET dengan Selamat | Dompet Vechain iOS & Android

Platform VeChain dilancarkan pada tahun 2015 untuk memperbaiki dan menyusun semula pengurusan rantaian bekalan. Token asli platform adalah VET, yang menjalankan fungsi pemindahan nilai pada keseluruhan blockchain VeChain dan aktiviti yang berkaitan dengannya. Mencari dompet VeChain terbaik? Teruskan membaca.

Beli VET On Binance Hari Ini!

Sekiranya anda menerima, mengirim, atau hanya menyimpan beberapa token VET, anda memerlukan dompet cryptocurrency yang selamat untuk menyimpan dana anda. Dompet yang anda pilih untuk duit syiling VET anda seharusnya membolehkan anda mengawal kunci peribadinya. Ini bermaksud anda akan dapat mengakses aset digital anda pada bila-bila masa. Terdapat banyak pilihan untuk dipilih, termasuk dompet desktop, dompet perkakasan, dompet kertas, dompet mudah alih dan banyak lagi.

Sama sahaja, sebelum anda memilih dompet untuk dana maya anda, anda harus mempertimbangkan ciri-ciri luar biasa yang boleh membuat anda memilih satu dan meninggalkan yang lain. Ciri-ciri popular termasuk penyulitan kata laluan, 2FA, dan kod PIN. Ciri-ciri tersebut memastikan bahawa tiada siapa yang dapat mengakses isi dompet anda kecuali anda. Dalam panduan ini, kami menyenaraikan dompet terbaik VeChain untuk menyimpan token VET anda.

Dompet VeChain

Sumber: bitcoinexchangeguide.com

Dompet VeChain Thor

Dompet VeChain Thor laman web: https://wallet.vechain.org/

VeChain Thor Dompet menaip: Mudah Alih

Kemudahan penggunaan: Mudah untuk digunakan

SelamatYa

Kos: Percuma

Blockchain VeChain melancarkan Thor Wallet sejurus selepas peluncuran Thor mainnet. Awalnya dikeluarkan sebagai aplikasi dompet kripto mudah alih ringan, objektif dompet adalah untuk memberi blockchain VeChain Thor sebagai “portal yang kuat, selamat, sederhana, dan berfungsi sepenuhnya.”

Thor Wallet tersedia untuk dimuat turun pada versi Android dan iOS. Sejak dilancarkan, ia terus mendapat maklum balas positif daripada masyarakat, sebagai kaedah moden dan boleh dipercayai untuk menyimpan syiling VET dan token VTHO. Ia dilengkapi dengan ciri-ciri berikut:

 • Perlindungan keselamatan yang kuat

Dompet VeChain Thor telah melalui pelbagai ujian keselamatan yang ketat, menjadikannya salah satu dompet cryptocurrency mudah alih terbaik VeChain. Sebelum pelancarannya, produk tersebut telah melalui beberapa siri pemeriksaan keselamatan, termasuk tinjauan kod sumber, ujian fungsi, audit pengurusan sesi, audit kontrak pintar dan banyak lagi.

Selain itu, dompet ini menawarkan lapisan perlindungan tambahan, termasuk ID cap jari, Pengesahan 2-Faktor, pencegahan berulang, penyulitan data POST, penyulitan data tempatan, perlindungan terbalik, dan banyak lagi. Ciri keselamatan ini memastikan bahawa dana VET anda sentiasa selamat sepanjang masa.

 • Pengurusan Aset Crypto merentas platform

Sebagai tambahan kepada langkah keselamatan yang cekap, VeChain Thor Wallet menawarkan persekitaran yang sesuai untuk transaksi mata wang digital. Sebagai contoh, ia membolehkan pengguna menukar token VET mereka melalui fungsi Observe Wallet dengan berkesan. Ia juga mudah dilakukan dengan mengikat X Node, yang membolehkan mereka melihat keseimbangan aset digital mereka di dompet desktop dan perkakasan VeChain Thor mereka.

Dompet Guarda

Laman web Guarda Wallet: https://guarda.co/

Jenis Dompet Guarda: Mudah Alih, Desktop, Web

Kemudahan penggunaan: Mudah untuk digunakan

Selamat:  Ya

Kos: Percuma

Terdapat banyak dompet yang berbeza untuk pengguna memegang dan menyimpan token VET mereka, tetapi dompet Guarda menawarkan pendekatan yang berbeza untuk bagaimana pengguna berurusan dengan mata wang digital mereka. Dompet Guarda adalah dompet cryptocurrency pelbagai aset dan pelbagai platform yang membolehkan pengguna menyimpan, mengendalikan, menghantar, menerima dan menukar mata wang maya mereka dengan selamat. 

Dompet Guarda menyokong senarai panjang cryptocurrency dan mereka sentiasa menganalisis kemungkinan untuk menambahkan aset digital baru ke dompet mereka. Sebilangan wang syiling ini termasuk Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA) dan, tentu saja, VeChain (VET). 

Terdapat banyak dompet yang berbeza di pasaran tetapi Guarda mempunyai pendekatan yang berbeza untuk bagaimana mengurus dan menguruskan mata wang maya. Secara khusus, mereka membenarkan pelabur dengan lebih dari satu cryptocurrency, untuk menyimpan semua aset mereka bersama dalam dompet yang sama. 

Di samping itu, pendekatan pelbagai platform yang diputuskan syarikat untuk membantu individu menangani mata wang maya mereka dengan cara yang cepat dan mudah. Pasaran crypto pada masa ini memerlukan dompet, platform dan perkhidmatan yang akan menawarkan antara muka yang mesra untuk individu. 

Menurut kepada trustpilot, lebih daripada 84% pengguna dompet Guarda menilai dompet itu sebagai “hebat” atau “sangat baik.” Hanya 9% pengguna menganggap bahawa dompet Guarda menawarkan perkhidmatan “Buruk”. Baki suara dibahagi sama untuk kategori “Buruk” dan “Rata-rata”. 

Dompet Amanah | Dompet VeChain

Dompet Amanah laman web:https://trustwallet.com/

Amanah Dompet menaip: mudah alih

Kemudahan penggunaanYa

Selamat: Sedang

Trust Wallet adalah produk Android dan iOS yang boleh anda pertimbangkan untuk menyimpan dana VET anda. Ia selamat, boleh dipercayai, dan merangkumi kod sumber terbuka yang diaudit oleh pakar keselamatan. Anda juga boleh mengakses Trust Wallet melalui penyemak imbas dalam talian dan menggunakannya untuk menghantar, menerima, atau menyimpan pelbagai syiling dan token digital. Duit syiling dan token yang disokong merangkumi:

· Ethereum (ETH)

· Semua token ERC20, ERC223, dan ERC721 di Ethereum Blockchain

· GoChain (GO)

· Rangkaian POA (POA)

· Callisto (CLO)

· Ethereum Classic (ETC)

· VeChain (VET)

· WanChain (WAN)

Di Trust Wallet, kunci peribadi anda kekal di dalam peranti anda, jadi tidak pernah dikongsi dengan pihak ketiga mana pun. Walau bagaimanapun, penting untuk diperhatikan bahawa Trust Wallet tidak mempunyai 2FA, tetapi dilengkapi dengan kemudahan sandaran yang membantu pemulihan mudah. Selain itu, berkat kerjasama dengan Kyber Network, dompet ini mempunyai pertukaran terdesentralisasi terpadu untuk perdagangan yang mudah, serta penyemak imbas Web3 terbina dalam yang boleh anda gunakan untuk berhubung secara langsung dengan aplikasi terdesentralisasi melalui aplikasi Trust Wallet.

Ciri-ciri utama Dompet Amanah termasuk:

 • Keselamatan: kunci peribadi anda tetap disimpan dan dilindungi secara tempatan dengan banyak lapisan keselamatan.
 • ERC20 Sesuai: dompet menyokong sebarang token ERC20 dan ERC223 di blockchain Ethereum.
 • Pelbagai mata wang: Dompet multi cryptocurrency ini menyokong token dan syiling crypto utama
 • Tanpa Nama: Tidak ada yang mempunyai akses ke maklumat peribadi anda. Dompet sentiasa menyimpan data anda secara peribadi dan selamat.

Secara keseluruhan, Trust Wallet menawarkan penyelesaian ringkas dan padat dengan lebih banyak fleksibiliti, bahkan lebih baik daripada Thor Wallet. Kehadiran pertukaran terdesentralisasi dan penyemak imbas Web3 menjadikannya lebih baik. Walau bagaimanapun, ciri keselamatannya terhad.

Dompet VeChain

Sumber: unblock.net

Dompet Cobo | Dompet VeChain

Cobo Dompet laman web: https://cobo.com/

Cobo Dompet Jenis: Perkakasan / Mudah Alih

Kemudahan penggunaan: Mudah untuk digunakan

SelamatYa

Kos: Dibayar

Cobo adalah salah satu dompet terbaik VeChain juga, dan anda boleh menggunakannya untuk menghantar, menerima, dan menyimpan syiling VET berharga anda dengan selamat. Dompet, yang menyediakan platform perkakasan dan mudah alih, selamat dan mudah digunakan. Ciri-cirinya adalah seperti berikut:

 • Pemindahan data yang selamat: dengan fungsi “air-capped”, ini membuat transaksi anda selamat dari sebarang usaha penggodaman. Ini dicapai dengan menghilangkan semua kemampuan Bluetooth, Wi-Fi, NFC, atau Jalur Lebar yang boleh menyebabkan penyusupan rangkaian.
 • Ketahanan Gred Ketenteraan: Cobo membanggakan dirinya sebagai dompet perkakasan pertama yang sesuai dengan standard keselamatan ketenteraan AS. Ia merangkumi MIL-STD-810G dengan penarafan kalis air, dan juga pensijilan IK9.
 • Sokongan berbilang mata wang: Cobo adalah dompet pelbagai cryptocurrency yang menyokong semua cryptocurrency utama termasuk Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Dash, Litecoin, Ethereum Classic, dan lebih daripada 500 token.
 • Keselamatan Generasi Seterusnya: Ia dilengkapi dengan cip penyulitan kelas bank dengan firmware yang disesuaikan untuk memenuhi protokol BIP 32, 39, dan 44. Ini memastikan bahawa kunci peribadi kekal dalam cip penyulitan setiap masa.

Ciri-ciri utama Cobo Wallet termasuk:

 • Dompet semua dalam satu: ini adalah dompet awan dan HD.
 • Platform berbilang mata wang: Ia menyokong lebih daripada 20 rantai dan lebih daripada 500 token.
 • Pelaburan ganjaran: Ia menyediakan alat pertumbuhan aset digital untuk syiling PoS dan PoW.
 • kedai dApp: Cobo menjadi tuan rumah dan memberi kuasa kepada beberapa dApps yang terkenal di dunia.

Secara keseluruhan, Cobo Wallet memberi anda peluang untuk mempertaruhkan dompet POS dan menjana pendapatan. Selain itu, dengan Cobo, Anda memiliki toko dApp bawaan, penyemak imbas dApp, dan SDK dApp untuk pemaju. Walaupun agak baru di pasaran, ciri khasnya adalah bukti bahawa ia akan tetap menjadi salah satu dompet perkakasan crypto dan dompet crypto mudah alih VeChain yang terbaik.

Dompet VeChain

Sumber: 99bitcoins.com

Lejar Nano X

Dompet Lejar Nano X laman web: https://shop.ledger.com/pages/ledger-nano-x

Lejar Nano X Dompet menaip: Perkakasan

Kemudahan penggunaan: Sangat senang digunakan

Selamat: Sangat selamat

Kos: Dibayar

The Ledger Nano X adalah peranti Bluetooth yang selamat dan selamat yang menyimpan kunci peribadi anda untuk memastikan semua aset digital anda selamat ke mana sahaja anda pergi.

Berikut adalah ciri utama Nano X Wallet:

 • Keselamatan peringkat tertinggi: Nano X Wallet menyimpan kunci peribadi anda dalam cip selamat yang diperakui (CC EAL5 +). Ini adalah cip yang sama yang digunakan dalam aplikasi yang sangat selamat, seperti pasport dan kad kredit.
 • Sandaran mudah: Dana crypto anda akan tetap selamat walaupun anda kehilangan peranti anda. Ini dimungkinkan oleh frasa pemulihan 24-kata yang menyertai dompet pada masa permulaan. Anda boleh menggunakan frasa laluan untuk memulihkan akaun anda di mana-mana peranti Ledger.
 • Kesederhanaan: Dompet Ledger Nano X direka untuk menjadi intuitif mungkin. Dua butang dan skrin paparan – hanya itu yang anda perlukan untuk mengawal peranti anda. Anda boleh menguruskan urus niaga anda terus dari Telefon Pintar atau komputer anda menggunakan aplikasi Ledger Live PC dan Mobile.
 • Mobiliti: Oleh kerana produk ini diaktifkan Bluetooth, anda boleh menyambungkannya ke telefon pintar anda menggunakan aplikasi Ledger Live Mobile ke mana sahaja anda pergi. Selain itu, jangan pernah risau keselamatan wang anda semasa menggunakan fungsi ini kerana semua komunikasi Bluetooth mempunyai enkripsi lengkap dari hujung ke hujung yang melindungi dari sebarang ancaman keselamatan.
 • Pelbagai mata wang: Dompet multi-cryptocurrency Nano X dapat memuat hingga 100 aplikasi – semuanya pada masa yang sama. Cryptocurrency utama disokong, termasuk Bitcoin, Ethereum, Ripple’s XRP, dan banyak lagi – anda boleh menguruskan semua aset anda di bawah satu bumbung, pada masa yang sama.

Pemikiran Akhir

Untuk memastikan aset VET anda tetap selamat, anda memerlukan dompet cryptocurrency yang boleh dipercayai. Pertukaran kripto selalu terdedah kepada serangan peretasan, sebab itulah anda memerlukan dompet yang dapat anda atur dan kendalikan sepenuhnya.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me