Dompet Token Perhatian Asas Terbaik (BAT) | Dompet BAT Paling Selamat Pada 2019

Mencari beberapa dompet Basic Attention Token terbaik untuk memegang cryptocurrency Basic Attention Token anda? Basic Attention Token (BAT) adalah projek berasaskan blockchain yang bertujuan untuk meningkatkan kecekapan industri periklanan digital secara radikal. Ia beroperasi di blockchain Ethereum dan dapat ditukar di antara penerbit, pengiklan, dan pengguna.

Pembangun BAT percaya bahawa penerbit kehilangan sebahagian besar pendapatan mereka kerana cabaran yang terus menerus membebani industri ini. Sebagai contoh, dalam dekad terakhir saja, industri kehilangan hampir 66% dari pendapatannya, disesuaikan dengan inflasi. Dengan ini, penerbit terus mengalami penurunan pendapatan, karena pengguna merasa semakin dilanggar. Oleh itu, kemampuan pengiklan untuk menilai keberkesanan perkhidmatan semakin berkurang.

Basic Attention Token (BAT) adalah penyelesaian untuk masalah ini. Token ini menawarkan pertukaran iklan digital yang terdesentralisasi, telus, yang beroperasi di Blockchain. BAT bekerjasama dengan Brave, yang merupakan penyemak imbas berfokus privasi yang cepat dan terbuka, yang menghalang iklan dan pelacak pihak ketiga, dan membuat sistem lejar yang mengukur perhatian pengguna untuk memberi penghargaan kepada penerbit berdasarkan sumbangan mereka. Mari lihat dompet Token Perhatian Asas yang sesuai dengan cryptocurrency anda.

Brave menggunakan BAT untuk mengimbangi perhatian pengguna penyemak imbas sambil melindungi privasi mereka. Setelah memperoleh BAT, anda memerlukan dompet untuk memastikannya selamat. Panduan ini menyediakan dompet terbaik Basic Attention Token, yang boleh anda pertimbangkan untuk keselamatan dan penyimpanan dana BAT anda.

Dompet Berani Dompet Perhatian Asas

Sumber: basicattentiontoken.com

Dompet Berani | Dompet Token Perhatian Asas

Laman web Brave Wallet:https://brave.com/download

Berani Jenis dompet: Sambungan Web / Chrome

Kemudahan penggunaanYa

SelamatYa

Kos: Percuma

Dibangunkan oleh komuniti Brave, Brave Wallet adalah dompet web crypto rasmi dan terbaik untuk BAT. Untuk memulakan, anda boleh memuat turun penyemak imbas Brave dan menambahkannya sebagai pelanjutan. Sebaik sahaja anda memuat turun penyemak imbas Berani, anda boleh menambahkan token BAT. Brave bekerjasama dengan penerbit yang disahkan untuk membantu pengguna memperoleh lebih banyak pendapatan daripada yang mereka lakukan dengan ekosistem teknologi iklan yang rosak sekarang.

Yang penting, anda tidak memerlukan pendaftaran untuk membiayai dompet BAT anda. Sebagai pemilik, anda boleh menambahkan dana dengan Bitcoin, Litecoin, Ethereum, atau BAT melalui pemindahan ke alamat dompet yang sesuai. Penting untuk diperhatikan bahawa Brave wallet secara automatik menukar dana bukan BAT yang dihantar ke dompet, dan bakinya disimpan dalam BAT. Sekiranya anda ingin menukar mata wang fiat menjadi BAT, anda boleh menggunakan Menegakkan ciri atau pertukaran lain. Walau bagaimanapun, apabila anda menggunakan pertukaran lain, anda harus membayar untuk rangkaian dan apa-apa yuran pertukaran yang mungkin dikenakan. Penting untuk diperhatikan bahawa Brave Wallet tidak sehala. Oleh itu, anda tidak boleh mengeluarkan dana BAT daripadanya. Tujuan utama dompet adalah memproses ganjaran untuk penerbit yang menyertai program Brave Rewards.

Dompet Token Perhatian Asas Dompet Ledano Nano S

Sumber: tokenclub.co

Lejar Nano S

Dompet Lejar Nano S laman web: https://shop.ledger.com/products/ledger-nano-s

Lejar Nano S Dompet menaip: Perkakasan

Kemudahan penggunaan: Sangat senang digunakan

Selamat: Sangat selamat

Kos: Dibayar

Ledger Nano S adalah dompet perkakasan crypto yang setakat ini adalah yang terbaik di pasaran dari segi keselamatan. Sekiranya anda mencari salah satu dompet Basic Attention Toke terbaik untuk melindungi aset cryptocurrency anda, maka anda boleh mempertimbangkan ini sebagai satu-satunya dompet yang disahkan secara bebas di pasaran. Dompet Ledger Nano S beroperasi pada cip selamat yang memberikan keselamatan maksimum.

Ciri-ciri berikut menjadikannya salah satu dompet terbaik BAT untuk dipertimbangkan:

 • Keselamatan peringkat tertinggi: Sebagai permulaan, dompet cryptocurrency ini tidak pernah mendedahkan kunci peribadi anda. Kuncinya kekal dalam cip selamat yang dilindungi PIN, serupa dengan yang digunakan dalam pasport. Selain itu, dompet Nano S mendapat sijil penuh oleh ANSSI, agensi Perancis untuk keselamatan siber.
 • Kesederhanaan: Selain itu, peranti ini sangat mudah digunakan, dengan hanya dua butang untuk beroperasi. Semua tindakan yang anda lakukan disahkan di layar paparan. Ia juga dilengkapi dengan Buku Besar Langsung aplikasi, yang membolehkan anda mengurus semua transaksi cryptocurrency anda dengan mudah.
 • Sandarkan dan pulihkan: Yang penting, dana anda tetap selamat walaupun anda kehilangan peranti. Ini dimungkinkan dengan pilihan pemulihan yang berfungsi sebagai sandaran untuk peranti anda, yang dapat anda gunakan untuk memulihkan akaun anda di mana-mana platform Ledger.

Dompet Trezor

Sumber: toshitimes.com

Dompet BAT Atom

Dompet Atom

Salah satu penyelesaian popular untuk menguruskan Basic Attention Token yang terdapat di pasaran adalah Dompet BAT atom. Atomic adalah dompet berbilang mata wang bukan kustodian yang menyokong BAT dan aset utama lain seperti Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero, Polkadot dengan lebih daripada 500 token. Ini tersedia untuk semua OS utama, iOS, dan Android, dan mempunyai pelbagai fitur yang telah menarik lebih dari 500,000 pengguna ke aplikasi. 

Seperti yang telah disebutkan, anda boleh menguruskan bukan sahaja BAT, tetapi juga semua cryptocurrency teratas dan 500+ token, sambil menambah bahawa anda boleh membeli, mempertaruhkan, dan menukarnya dalam satu muka yang selamat.

Untuk membeli cryptos kegemaran anda, anda boleh menggunakan kad bank dengan 17 mata wang fiat tempatan yang boleh diterima di seluruh dunia. Sekiranya anda ingin menggunakan pertukaran segera, anda akan mendapat wang tunai untuk menukar lebih dari 60 pasangan crypto tanpa nama setiap kali anda melakukannya, jangan lupa untuk menyertai program keahlian Atomic Wallet. Juga, dompet ini menawarkan salah satu ciri hiping paling tinggi pada tahun 2020 yang merupakan penentuan kedudukan yang terdesentralisasi. Anda boleh mendapat ganjaran dengan API 5-23% untuk meletakkan XTZ, ADA, ATOM, dan PoS popular lain yang menerimanya secara langsung dari pengesah dan menyokong desentralisasi rangkaian.

Selanjutnya, Atomic tidak pernah menyimpan atau data peribadi atau dana anda. Kunci peribadi anda disulitkan pada peranti anda, dan hanya anda yang mempunyai kawalan penuh ke atas crypto yang anda miliki. Anda juga boleh terus tanpa nama, kerana tidak memerlukan KYC, pengesahan, pembuatan akaun untuk mula menggunakan aplikasi. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan, pastikan untuk menanyakannya dari pasukan sokongan yang luar biasa yang tersedia untuk anda 24/7.

Dompet Trezor | Dompet Token Perhatian Asas

Dompet Trezor laman web: https://trezor.io/

Trezor Dompet menaip: Perkakasan

Kemudahan penggunaan: Sangat mesra pengguna

SelamatYa

Kos: Dibayar

Trezor adalah versi yang lebih murah dari dompet perkakasan crypto tetapi mempunyai ciri yang hampir sama dengan Ledger Nano S. Ia membolehkan anda terus mengawal frasa laluan dan kunci peribadi anda, yang menjadikannya sangat selamat dan salah satu Token Perhatian Asas terbaik dompet.

Dengan frasa laluan benih yang menyertai dompet, anda boleh mendapatkan semula wang anda walaupun anda kehilangan peranti. Trezor mudah digunakan, cantik dan mempunyai ciri-ciri yang boleh difahami oleh pemula.

Pembangun Trezor percaya bahawa maklumat yang disimpan dalam talian terdedah kepada pelbagai manipulasi pihak ketiga; sebagai contoh, seseorang boleh menyalin dan mencurinya dengan mudah. Selain itu, pertukaran cryptocurrency dalam talian telah mengalami beberapa siri penggodaman, yang menjadikannya tidak boleh dipercayai.

Anda boleh mengelakkan masalah ini dengan pergi ke luar talian dengan Trezor Wallet, kerana diciptakan untuk memberi pengguna kebebasan digital dengan mengamankan aset mereka dengan cara yang sangat mudah. Ciri-ciri utama termasuk:

Ciri-ciri utama Trezor:

 • Keselamatan telus: Penyelidik keselamatan, seperti yang disahkan oleh rekod pencapaian dompet, mengaudit dompet Trezor.
 • Sokongan pelanggan 5 bintang: Pakar sedia membantu anda setiap masa.
 • Antara muka pengguna yang intuitif dan selesa: dompet itu direka untuk keyakinan dan ketenangan fikiran pengguna.

Dompet Token Perhatian Asas MyEtherWallet

Sumber: chrome.google.com (aplikasi)

MyEtherWallet (MEW)

MyEtherWallet laman web:https://www.myetherwallet.com/

MyEtherWallet menaip: Perkakasan

Kemudahan penggunaanYa

SelamatYa

Kos: Percuma

Myetherwallet sangat sesuai untuk penyimpanan token ERC20. Dompet cryptocurrency sumber terbuka berasaskan web menyimpan data pada penyemak imbas mesin anda, di mana ia tetap selamat. Selain itu, MEW berfungsi dengan dompet perkakasan lain, seperti Trezor dan Ledger Nano S, yang memudahkan pengguna yang ingin mempunyai kawasan operasi yang lebih besar.

Dompet perkakasan crypto ini meletakkan blockchain Ethereum di hujung jari anda. Direka oleh pasukan peminat cryptocurrency, ia membawa kaedah yang paling selamat dan intuitif untuk mengurus dan menyimpan syiling ETH dan token ERC20 anda. Untuk sebarang kebimbangan yang mungkin anda miliki sebagai pengguna, pasukan sentiasa ada untuk membantu.

Ciri utama MEW:

 • Sokongan dompet perkakasan: MEW menyokong semua dompet perkakasan utama, seperti Ledger Nano S, Trezor, dan lain-lain.
 • Tukar: Dengan kerjasama Bity, Kyber Network, Changelly, dan Simplex, MEW membolehkan anda menukar antara mata wang fiat dan cryptocurrency, ETH dan BTC, ETH dan token ERC20.
 • Sambungan MEW: Aplikasi pendamping ini memberikan keselamatan dompet perkakasan ke Telefon Pintar Android atau iOS anda.

Dompet Metamask Wallet Token Perhatian Asas

Sumber: techllog.com

Dompet Metamask

Dompet Metamask laman web: https://metamask.io/

Dompet Metamask menaip: Pelanjutan web / penyemak imbas

Kemudahan penggunaanYa

SelamatYa

Kos: Percuma

Seperti dompet Brave, Metamask adalah pelanjutan penyemak imbas lain yang boleh anda pertimbangkan untuk menyimpan dana BAT anda. Ini terutamanya menyokong token ERC20 dan membolehkan anda menjalankan aplikasi terdesentralisasi secara langsung di dalam penyemak imbas anda. Selain itu, anda tidak perlu menjalankan simpul penuh blockchain Ethereum.

Metamask tersedia untuk semua penyemak imbas, termasuk Google Chrome, Opera, dan Mozilla. Ringkasnya, sambungan adalah jambatan yang membolehkan anda melihat web yang diedarkan esok di penyemak imbas anda hari ini.

Ciri-ciri utama Metamask:

 • Sumber terbuka: dompet web tersedia dalam talian dan boleh diakses secara percuma. Ciri ini juga membolehkan para pembangun menyemak perisian dan mengemas kini dengan sewajarnya.
 • Tetapan HD: Metamask dilengkapi dengan tetapan deterministik Hierarki, yang membolehkan anda membuat sandaran akaun anda. Dengan ciri ini, anda mempunyai frasa utama yang boleh anda gunakan untuk menghantar semula maklumat akaun yang hilang.
 • Pembelian syiling terbina dalam: Metamask memberi anda pautan langsung dengan dua pertukaran di mana anda boleh membeli cryptocurrency. Anda boleh memilih untuk menggunakan Coinbase untuk membeli Ether atau ShapeShift untuk membeli kedua-dua token Ether dan ERC20.

Ciri-ciri Metamask lain yang luar biasa termasuk perkhidmatan pelanggan terkemuka, antara muka pengguna yang mudah, penyimpanan kunci tempatan, dan komuniti yang meriah.

Dompet Amanah

Sumber: usethebitcoin.com

Dompet Amanah | Dompet Token Perhatian Asas

Dompet Amanah laman web: https://trustwallet.com

Amanah Dompet taip: Mudah alih

Kemudahan penggunaanYa

SelamatYa

Kos: Percuma

Trust adalah dompet Ethereum terkemuka yang menyokong ETH, token ERC223 baru, dan lebih daripada 30,000 token ERC20, termasuk BAT; ia menjadi lebih popular setelah Binance memperolehnya.

Dengan Trust Wallet, kunci peribadi anda tetap disimpan secara tempatan, yang bermaksud anda adalah penjaga tunggal dana BAT anda. Anda juga berpeluang berinteraksi dengan blockchain Ethereum dan menjalankan aplikasi terdesentralisasi (dApps).

Ciri teratas Trust Wallet:

 • Ringkas dan intuitif: Anda mempunyai alamat dompet crypto mudah alih terpadu yang boleh anda gunakan untuk menguruskan Ethereum dan semua token. Dengan alamat yang sama, anda boleh mengambil bahagian dalam ICO atau airdrops. Anda juga boleh menghantar dan menerima Ethereum.
 • Selamat dan terkawal: Dompet kepercayaan memastikan bahawa urus niaga anda kekal tanpa nama. Tanpa nama anda didahulukan, ditentukan oleh prinsip berikut:

· Persekitaran bebas pelayan yang melokalkan sepenuhnya setiap aplikasi yang dipasang

· Prasarana berasaskan pelanggan yang memastikan bahawa semua kunci anda berada di dalam peranti anda

· Keselamatan standard bank yang melindungi aset digital anda dari kemungkinan ancaman

· Sistem pengesahan peringkat aplikasi yang melarang sebarang akses tanpa izin melalui peranti yang tidak terkunci

Pemikiran Akhir

Platform Basic Attention Token (BAT) sudah siap dan berjalan, dan fasa pertama yang merangkumi penyemak imbas Brave sudah selesai. Brave menggunakan sistem buku besar yang mengukur perhatian pengguna dan memberi penghargaan kepada penerbit dengan tepat. Untuk mencapainya dengan berkesan, terdapat keperluan dompet Tanda Perhatian Asas yang luar biasa untuk memastikan bahawa dana tetap terjamin dan selamat, dan anda boleh memilih yang paling sesuai dengan keperluan anda dari panduan ini.

Anda boleh membeli token BAT pada Binance (pertukaran yang disyorkan untuk peniaga UTB).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me