Acara Cryptocurrency dan Fintech Paling Penting Yang Akan Dihadiri pada 2018

Acara Bitcoin adalah persidangan atau perhimpunan di mana orang-orang dari komuniti teras Bitcoin, pengguna, peminat, usahawan, dan penonton yang ingin tahu berkumpul. Sebagai sebuah komuniti global, acara ini sering dianjurkan di seluruh dunia. Di sini kami menawarkan anda maklumat mengenai peristiwa Bitcoin yang paling relevan.

1. Minggu Fintech London 2018

Tarikh: 13 Julai 2018

Tempat: London, UK

Minggu Fintech adalah rangkaian bengkel, persidangan, pameran, hackathon, pesta, dan perjumpaan. Acara utama akan berlangsung di Pusat QEII di Westminster. Perbincangan lain akan berlangsung di London dan “Tech City.” Kira-kira 600 hingga 1000 pelayan dari lebih dari 50 negara diharapkan dapat memeriahkan acara tersebut.

Penceramah utama

Prajit Datta, saintis data, dan penginjil blockchain

2. Ketidakpastian tiang

Tarikh: 15 Julai 2018

Tempat: Vilnius, Lithuania

Acara ini akan bermula pada 15 Julai 2018 dan ditutup pada 22 Julai 2018. Datang dan pelajari dari crypto native, perintis blockchain, dan pemimpin perniagaan. Eksperimen, hack dan buat selama seminggu dengan pasukan Pillar. Sertailah perbincangan panel, ceramah, bengkel dan kelas induk. Acara ini percuma dan terbuka untuk semua. Tempah penerbangan dan penginapan anda.

Penceramah

David Siegel, Ketua Pegawai Eksekutif Pillar Project dan seorang pembesar perniagaan Amerika yang tinggal di London 

3. Kongres Blockchain Global

Tarikh: 16 Julai 2018

Tempat: Johannesburg, Afrika Selatan

The Kongres Blockchain Global adalah pengalaman terbaik bagi seseorang yang menginginkan teknologi Blockchain. Tidak kira sama ada anda seorang pakar atau pemula di jabatan ini, acara ini mempunyai maklumat berguna untuk anda. Dalam perhimpunan khas ini, pakar akan meneroka prospek teknologi, ICO dan cryptocurrency yang mengganggu ini. Ini adalah platform di mana masyarakat sivil dan penginjil blockchain bersidang, untuk pertemuan serius mengenai kemungkinan aplikasi Blockchain.

Penceramah

Ian Scarffee, seorang usahawan bersiri dan pakar terkemuka dalam industri blockchain dan crypto

Eric Annan, Ketua Pegawai Eksekutif KubitX Exchange

4. Sidang Kemuncak Blockchain Dunia

Tempat: Singapura

Tarikh: 07/19/2018 – 07/20/2018

Tahun-tahun ini Sidang Kemuncak Blockchain Dunia akan berlangsung di Singapura. Perhimpunan ini bertujuan untuk menghubungkan pakar blockchain global, inovator teknologi, pemula dan pelabur di ruang crypto ini. Pemimpin dan pakar IT akan membahaskan sifat blockchain dan potensinya.

Penceramah:

Alex Medana, Ketua Pegawai Eksekutif FinFabrik dan pengasas bersama

Anson Zeall, pengasas bersama dan CEO CoinPip

5. Kongres Blockchain Antarabangsa

Tarikh: 08/03/2018 – 08/04/2018

Tempat: Hyderabad, India

Kerajaan Telangana dengan kerjasama Nucleus Vision melancarkan edisi pertama Kongres Blockchain Antarabangsa. Acara ini ditetapkan sebagai kongres blockchain pemerintah terbesar di dunia yang dihadiri oleh banyak pegawai kerajaan berprofil tinggi dan pemimpin blockchain global. Lebih daripada 2500 peserta dijangka memeriahkan acara tersebut. Perbincangan panel dan ucaptama akan dilakukan oleh lebih daripada lima puluh penceramah.

Penceramah:

Tim Draper, kapitalis teroka dan pengasas Draper Venture Network

Arun Seth, usahawan, penginjil crypto dan ketua di yayasan NASSCOM

6. Sambungan Blockchain

Tarikh: 22 Ogos 2018

Tempat: Los Angeles, CA USA

AS-China 2018 Persidangan Blockchain dan Mata Wang Digital akan dihoskan di LAX Marriott Hotel. Acara ini dianjurkan dan ditaja oleh Blockchain China Connect, Inc., dan Artisan Business Group. Ratusan peniaga cryptocurrency, pengendali lombong bitcoin, pelabur, penginjil blockchain dan pakar undang-undang diharapkan dapat memeriahkan acara tersebut. Persidangan ini akan menawarkan platform hebat untuk peluang rangkaian dan kerjasama P2P antara China, AS, dan negara-negara lain.

Penceramah:

Jack Liao, Pengasas Bitcoin Gold dan LightningASIC

Joe Rubin, pengasas bersama dan MD FundingPost.Com

7. Buka Sekatan Komuniti

Tarikh: 09/09/2018 – 09/10/2018

Tempat: Hong Kong

The Buka sekatan Komuniti acara seperti namanya difokuskan pada topik yang berkaitan dengan nilai komuniti untuk industri blockchain. Ia akan difokuskan kepada masyarakat. Sebagai contoh, apa peranan komuniti dalam ruang kripto, bagaimana komuniti dapat memanfaatkan teknologi blockchain, bagaimana token dapat menyokong komuniti, dan sebagainya. Berharap dapat berjumpa dengan pakar dari makmal penyelidikan dan universiti. Mereka akan membincangkan strategi, instrumen dan saluran komunikasi semasa peringkat pra-penjualan, ITO, dan pasca-ITO.

Penceramah:

Richard Millington, seorang pakar dalam membina komuniti dalam talian dan pengasas Feverbee

Joel John, penganalisis Outlier Ventures

8. Ekspo Crypto. Moscow  

Tarikh: 15 September 2018

Tempat: Moscow

Pasaran dunia mata wang digital, ICO dan rumah blok akan berkumpul di Moscow, Rusia untuk menyelesaikan misteri yang menyelubungi dunia cryptocurrency. Ekspo ini bertujuan untuk menyatukan semua pemain utama yang memberikan sumbangan paling signifikan kepada industri crypto sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Peserta akan diperkenalkan dengan pakar di lapangan. Mereka akan mengetahui apa itu dunia crypto dan berapa kos untuk memasuki alam crypto.

Penceramah:

Valentine Preobrazhensky, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Latoken

Larson & Holz

9. Pergeseran Blockchain

Tarikh: 10/11/2018 – 10/12/2018

Tempat: Miami, FL, Amerika Syarikat

Blockchain disebut-sebut sebagai salah satu teknologi paling mengganggu dengan banyak potensi. Mesyuarat ini bertujuan untuk meningkatkan kesedaran dan mendidik dunia mengenai kekuatan teknologi blockchain. Berharap untuk berganding bahu dengan pakar industri, pengawal selia, dan ahli politik yang akan datang untuk meraikan evolusi blockchain. Acara ini ditaja oleh gergasi teknologi termasuk Tesla, IBM, dan tZERO.

Kesimpulannya

Cryptocurrency dan teknologi blockchain yang berkaitan telah memberi kesan yang besar pada pasaran baru-baru ini. Kami mengesyorkan agar anda melihat dengan lebih dekat persidangan antarabangsa mengenai Blockchains dan cryptocurrency, yang akan berlangsung dari Julai hingga November tahun ini.

Acara Bitcoin ini akan memberi anda peluang untuk mendengar beberapa pembicara terbaik mengenai perkara ini. Ia tidak berhenti di situ. Anda juga akan mendapat manfaat daripada pelbagai latihan kelas formal yang boleh anda daftarkan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me