8 Syarikat Perundingan Blockchain Terbaik

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, teknologi blockchain telah membuktikan bahawa ia adalah salah satu perkembangan paling menjanjikan pada masa ini, yang berpotensi untuk mengganggu lebih dari sekadar sektor kewangan. Seiring berkembangnya teknologi, begitu juga industri perundingan blockchain, untuk membimbing blockchain dan perniagaan ke arah yang betul.

Sebenarnya, teknologi blockchain sangat berdaya maju dan potensinya sangat besar sehingga kini semakin banyak syarikat yang ingin memanfaatkan kuasanya untuk meningkatkan perniagaan mereka. Sekiranya tidak untuk perkara lain, blockchain adalah penting kerana ia mendesentralisasi kuasa dari pihak berkuasa yang ada melalui penggunaan kontrak pintar, cryptos, dan pemilikan aset. Teknologi blockchain juga merupakan penyelesaian yang sah untuk jenis masalah lain yang biasanya dihadapi oleh syarikat perniagaan, seperti gangguan rangkaian dan pelanggaran keselamatan.

Tanpa ragu, teknologi blockchain dapat memainkan peranan penting dalam memetakan jalan masa depan mana-mana syarikat. Satu-satunya masalah (berpotensi) adalah hakikat bahawa blockchain dan cryptocurrency pada umumnya, adalah konsep yang sangat kompleks. Di sinilah syarikat perunding blockchain berperanan.

Senarai Syarikat Perundingan Blockchain

Syarikat-syarikat ini menawarkan perkhidmatan perundingan pakar, tetapi mereka juga mahir dalam membuat aplikasi teknologi blockchain. Senarai kami mengandungi beberapa nama terbesar dalam perundingan blockchain dan pengembangan blockchain, reka bentuk, pembangunan aplikasi, dan sebagainya.

LeewayHertz

Ditubuhkan pada tahun 2007 dan beribu pejabat di San Francisco, LeewayHertz adalah salah satu syarikat perunding cryptos / blockchain yang paling popular atau perkhidmatan penyedia teknologi blockchain.

Syarikat ini memainkan peranan penting dalam penciptaan lebih dari seratus platform digital kelas perusahaan besar dan terkenal dengan fokus pada blockchain, AI, aplikasi mudah alih, penyelesaian IoT, AR / VR, dan platform cloud.

Pasukan pembangunan terdiri daripada pengembang mahir dengan banyak pengalaman dalam bidang blockchain. Leeway Hertz juga terkenal kerana menggunakan beberapa teknologi blockchain terbaik seperti Ethereum, Hyperledger, R3Corda, dan Hashgraph.

Syarikat perunding Blockchain LeewayHertz

Sumber: Medium.com

Mempunyai Projek Blockchain Untuk Dipasarkan? Cuba Perkhidmatan Siaran Akhbar Blockchain UseTheBitcoin!

Altoros

Altoros adalah syarikat perunding IT yang terkenal yang terkenal dengan pembangunan, penggunaan dan pengurusan penyelesaian cloud dan perisian bertaraf perusahaan. Bidang lain di mana syarikat itu mahir adalah pengembangan data besar, AI, dan teknologi blockchain.

Syarikat yang berpusat di Sunnyvale (Silicon Valley) adalah mengenai meningkatkan aliran kerja, mencapai ketelusan dan meningkatkan pengalaman pelanggan perusahaan. Syarikat ini juga terkenal kerana menawarkan penyelesaian dan kerangka kerja berasaskan blockchain, serta penyelesaian untuk perkhidmatan yang diperibadikan. Syarikat ini mempunyai pejabat di Massachusetts Barat, serta Norway, Denmark, UK, Minsk, Belarus, Buenos Aires, dan Santa Fe, Argentina.

Appinventiv

Appinventiv adalah syarikat yang berpusat di New York yang menyediakan sejumlah besar perkhidmatan yang berkaitan dengan crypto / blockchain kepada pelanggannya termasuk perundingan ICO, pengembangan kontrak pintar, serta audit teknologi dan pelaksanaan IoT di blockchain.

Walaupun Appinventiv adalah syarikat yang agak baru (ditubuhkan pada tahun 2014), ia berjaya menolong banyak perniagaan merevolusikan aliran kerja mereka melalui integrasi blockchain, sesuatu yang nampaknya merupakan bahagian penting dalam potensi pertumbuhan syarikat mana pun pada masa ini.

Beberapa perkhidmatan pembangunan blockchain syarikat itu merangkumi pengembangan dan audit kontrak pintar, penggunaan Hyperledger, Wallet Development, Crypto exchange development, ICO strategi development, supply blockchain development dan blockchain integrasi di IoT.

ArcTouch

ArcTouch adalah syarikat pengembangan aplikasi mudah alih dan blockchain, terkenal kerana membantu perniagaan mendapatkan daya saing di pasaran, untuk mengadakan bengkel teknologi intensif, dan menyediakan strategi aplikasi, reka bentuk, kejuruteraan, dan pengurusan kitaran hidup.

Syarikat ini mempunyai pengalaman teknikal dalam bekerja dengan platform Blockchain-as-a-Service dari AWS, Microsoft, dan IBM, dengan platform blockchain terkemuka seperti Ethereum, Hyperledger, Rantaian Besar, dan Hebat, serta perkhidmatan dompet terkemuka dan bahasa kontrak pintar seperti TestRPC, Solidity, dan Truffle.

Dari segi perkhidmatan blockchain, perkhidmatan ArcTouch merangkumi pelaksanaan prototaip berasaskan blockchain, pengembangan dApp pada platform blockchain, menilai rangkaian blockchain swasta untuk eksperimen dan pengembangan, serta pelaksanaan dan pembuatan kontrak pintar.

Kumpulan Teknologi Treehouse

Kumpulan Teknologi Treehouse adalah salah satu syarikat perunding blockchain yang paling serba boleh. Syarikat ini terkenal kerana membantu syarikat-syarikat tingkat atas mengembangkan dan menggunakan kontrak yang boleh dipercayai dan selamat menggunakan Ethereum.

Pasukan ini juga mahir dalam pengauditan keselamatan, menjalankan ujian automatik dan manual, dalam membuat kes ujian, dan menawarkan perkhidmatan perundingan sesuai dengan piawaian token ERC-20.

Kumpulan Teknologi Treehouse

Sumber: treehousetechgroup.com

Makmal ABES

Makmal ABES adalah syarikat baru (ditubuhkan pada tahun 2017) yang beribu pejabat di Philadelphia dan merupakan anak syarikat syarikat pengembangan perisian besar bernama Aplana Software Inc. Pasukan pakar menawarkan pelbagai perkhidmatan yang merangkumi reka bentuk seni bina, perundingan blockchain, sokongan dan penyelenggaraan, perkhidmatan dan pembangunan aplikasi dan kontrak pintar.

Syarikat ini sangat fokus pada pelaksanaan penyelesaian inovatif yang berkaitan dengan teknologi blockchain dalam pengurusan bekalan, serta pengurusan dan pelaksanaan kontrak. Ini juga bertujuan untuk mengubah pengurusan kontrak menjadi proses otomatis sepenuhnya berdasarkan persetujuan, pelaksanaan, penciptaan, dan pelacakan tanpa usaha. Pasukan ini sangat mahir dalam membuat dApps, serta bekerja dengan Hyperledger, Solidity, dan Ethereum.

ChromaWay

ChromaWay ialah sebuah syarikat yang melaksanakan penyelesaian kontrak pintar di agensi kerajaan, institusi kewangan dan perniagaan harta tanah. Syarikat ini terkenal kerana memperkenalkan “Rantai pos“(Pangkalan data konsortium) atau untuk membuat SofiWay, program inovatif yang meningkatkan bagaimana pembayaran orang ke orang berfungsi. ChromaWay juga berada di belakang projek e-mata wang yang menarik yang dipanggil E-krona.

Sejak ditubuhkan pada tahun 2014, syarikat yang berpusat di Stockholm telah berusaha keras untuk mempelopori industri blockchain dan juga membantu perusahaan memanfaatkan sepenuhnya apa yang ditawarkan oleh teknologi ini.

Kamtor

Kamtor menyediakan penyelesaian zaman baru berdasarkan rantaian swasta dan awam untuk perusahaan dan individu. Perkhidmatan yang diberikan oleh syarikat tersebut meliputi pengembangan dan penggunaan ICO, pengembangan kontrak pintar (on Ethereum, EOS, atau HyperLedger), cryptocurrency dan wallet, pengembangan aplikasi diedarkan di Ethereum dan EOS, serta pembuatan blockchain peribadi.

firma perunding kamtor blockchain

Sumber: www.kamtor.com

Sebutan terhormat lain dalam senarai syarikat perundingan blockchain kami termasuk VironIT, Unicsoft, Neoterik, Kilang Coinfabrik, Empirica, N-iX, Espeo, Perisian Ringkas, Rantai Kapur, 10 Awan, dan Ciklum.

Kami berharap senarai kami dapat membantu anda memilih syarikat perunding blockchain atau penyedia teknologi blockchain yang tepat untuk meningkatkan perniagaan anda sebanyak mungkin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me