7 Cara Menerima Pembayaran Monero Di Laman Web Anda

Monero, salah satu daripada 10 cryptocurrency teratas dengan permodalan pasaran secara beransur-ansur diterima oleh banyak pihak. Individu dan perusahaan awam juga menerima duit syiling Monero secara langsung atau melalui laman web / kedai mereka untuk barang atau perkhidmatan yang diberikan. Ini telah menyumbang untuk membawa Monero menjadi pusat perhatian dan juga menempatkannya untuk diadopsi secara besar-besaran.

Sekiranya anda juga ingin menjadi sebahagian daripada komuniti mereka yang menerima Monero untuk barang dan perkhidmatan dalam talian, anda mungkin ingin melihat alat ini untuk mengetahui bagaimana setiap fungsi dan cara menerapkannya di laman web anda.

Sebelum anda dapat menerima Monero dalam talian, anda mesti mempunyai laman web / laman web. Ini diperlukan kerana antara muka yang menggambarkan produk atau perkhidmatan yang anda lakukan pembayaran dan kemudian skrip atau plugin API Monero akan disambungkan ke laman web untuk memproses pembayaran.

Beberapa cara dan platform memungkinkan anda memproses pembayaran Monero secara automatik dan kami akan menyelesaikannya secara terperinci.

Bagaimana anda boleh menerima Pembayaran Monero di laman web anda?

1. Terima Bayaran Monero Melalui Alamat Dompet Anda

Pembayaran Monero

Anda juga dapat menyelamatkan diri dari tekanan untuk tidak membayar yuran pemprosesan dengan hanya memasukkan Alamat Dompet Monero anda di laman web anda. Sesiapa yang membayar untuk produk atau perkhidmatan anda hanya menyalinnya dan kemudian memberitahu anda setelah mereka menghantar pembayaran dari Monero Wallets mereka. Yang anda perlukan hanyalah hash transaksi atau id pembayaran untuk mengesahkan bahawa pembayaran melalui Monero Blockchain Explorer dalam keadaan di mana anda mempunyai banyak pembayaran dengan jumlah yang sama.

2. Pembayaran Syiling

Pembayaran Monero

The pembayaran syiling platform membolehkan anda menerima Monero dan lebih daripada 80 cryptocurrency lain di laman web anda dengan bayaran 0.50%. Ini berguna bagi mereka yang mempunyai kedai dalam talian atau mereka yang memberikan beberapa perkhidmatan, boleh menjadi freelancer atau semacamnya. Mendaftar dengan platform memberi anda pilihan untuk memilih sama ada anda hanya mahu menerima duit syiling Monero atau semua syiling yang mereka sokong sekarang. Anda juga boleh menukar Monero anda kepada cryptocurrency lain dan sebaliknya. Anda bebas memilih sama ada anda mahu pembayaran ditahan di bahagian baki pembayaran bersama atau pembayaran hendaklah dihantar secara automatik ke alamat dompet yang anda tentukan. Pembayaran Syiling tersedia untuk platform utama seperti WHMCS, WooCommerce, Opencart, Prestashop, Magento, dan OSCommerce.

3. Coingate

Pembayaran Monero

The pelapis platform adalah satu lagi yang membantu memproses pembayaran Monero anda yang diterima dan membayar anda dalam EUR, USD, atau dalam Bitcoin. Langkah pendaftaran adalah mudah, dan dalam beberapa minit, anda sudah bersedia untuk mula menerima pembayaran. Coingate juga tersedia untuk POS yang boleh anda gunakan di kedai luar talian.

4. Sambungan Monero WooCommerce

Ini tersedia di GitHub dan bergantung pada pengetahuan anda mengenai PHP; anda mungkin memerlukan pengaturcara PHP untuk membantu anda mengaturnya. Panduan muat turun dan persediaan boleh didapati di sini https://github.com/monero-integrations/monerowp. Sekiranya disediakan dengan secukupnya, anda sudah bersedia untuk mula menerima beberapa syiling Monero di kedai WooCommerce anda.

5. GloBee

The GloBee platform adalah plugin yang mudah diintegrasikan untuk pengguna BitPay. Ia mempunyai plugin untuk lebih banyak platform e-dagang daripada platform Coinpayments, jadi anda mempunyai pelbagai pilihan.

Idea untuk mempunyai laman web untuk memproses pembayaran menjimatkan anda perlu menghantar Alamat Monero anda setiap kali pelanggan anda perlu membayar. Ini juga menjadikan anda lebih profesional, dan anda dibayar oleh sesiapa sahaja, di mana sahaja di dunia dengan atau tanpa pemberitahuan anda.

6. PayKassa

PayKassa adalah pintu masuk pembayaran dalam talian untuk Monero dan banyak koin crypto lain yang membantu pengguna menerima pembayaran XMR dengan segera di laman web mereka. Juga, pengguna mempunyai pilihan untuk melakukan pembayaran pukal melalui banyak sistem pembayaran. Sejauh ini, platform ini mempunyai lebih dari 2,214 laman web yang menggunakan perkhidmatannya.

Di platform, pengguna dapat menyimpan, mengirim, dan menukar koin kripto dengan selamat. Akses akaun tersedia sepanjang masa untuk pengguna tidak kira di mana mereka berada dan dari mana-mana peranti.

Papan pemuka PayKassa mudah dinavigasi untuk pengguna dan membolehkan mereka menguruskan Monero mereka dalam satu kabinet peribadi. Untuk memastikan keselamatan maksimum, platform memastikan semua perkhidmatannya beroperasi menggunakan sambungan SSL (HTTPS). Maklumat penting juga disulitkan menggunakan algoritma kriptografi terbaik.

7. Ruang Tamu Satoshi (Untuk Orang Australia sahaja)

Platform ini bertindak sebagai orang tengah pembayaran. Pembayaran monero yang dibuat di laman web / kedai berakhir di akaun bank anda. Ini menjadikan pembayaran anda sangat mudah untuk semua barang atau perkhidmatan yang dibeli di laman web anda.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me