5 Cryptocurrency Proof-of-Stake yang Menguntungkan – Bahagian I

Dengan mata wang kripto, ada beberapa cara untuk menjana pendapatan tambahan:

  • Membeli dan mengumpulkan cryptocurrency – kerana kenaikan harga, jadi anda menjana pendapatan yang lumayan. Masalahnya adalah, ia juga boleh berlaku, dan anda kehilangan banyak wang.
  • Perdagangan cryptocurrency – berusaha membeli rendah dan menjual tinggi. Sesederhana itu, anda mesti mempunyai pengetahuan yang tepat untuk menerokainya.
  • Perlombongan cryptocurrency – ini akan menanggung sejumlah wang untuk membeli peranti perkakasan yang diperlukan untuk menghasilkan sejumlah wang yang munasabah. Walaupun senang dilakukan, memilih duit syiling yang salah boleh menjadi bencana. Bahagian yang baik ialah peranti penambangan biasanya berfungsi untuk lebih daripada satu cryptocurrency, jadi anda boleh menukarnya dengan mudah.
  • Mempertaruhkan cryptocurrency – dengan proses yang disebut Proof-of-Stake, anda dapat menjana sejumlah wang tambahan sambil mencari-cari cryptocurrency yang menjadi perhatian untuk memperoleh lebih banyak keuntungan.

Kami akan melihat pilihan ke-4 dalam artikel ini untuk mengetahui cara membuat sejumlah wang tunai tambahan dari cryptocurrency Proof-of-Stake.

Bagaimana Staking Syiling Berfungsi?

Staking, juga disebut sebagai Proof-of-Stake melibatkan membeli syiling tertentu dan menyimpannya di dompet yang ditentukan untuk jangka waktu yang tetap tanpa membelanjakannya. Anda boleh mengaitkannya dengan simpanan tetap di bank perdagangan. Apabila masa yang ditetapkan tamat, anda boleh memilih untuk menghabiskan duit syiling + faedah anda atau melabur semula untuk memperoleh lebih banyak keuntungan.

Walaupun semua ini terdengar menarik, terdapat beberapa kekurangan dan kelebihan yang harus anda fikirkan.

Tidak seperti perlombongan mata wang kripto, dengan penentuan saham, pelabur tidak perlu membeli peranti konfigurasi tinggi untuk memperolehnya. Wang itu akan digunakan untuk membeli duit syiling itu, dan semakin banyak wang syiling yang anda miliki, semakin banyak yang anda hasilkan.

Satu kelemahan besar adalah, apabila duit syiling dikunci untuk pelaburan, anda tidak boleh menggunakan dana tersebut sehingga tempoh pelaburan berakhir. Oleh kerana wang anda ada bersama anda, semasa anda mempertaruhkan, anda boleh memutuskan untuk membelanjakannya, tetapi itu bermakna anda akan kehilangan sebarang keuntungan yang anda dapat sekiranya anda menyimpan duit syiling / token anda untuk tempoh tersebut.

Menetap Syiling PoS Terbaik

Jadi, bagaimana anda mengetahui cryptocurrency apa yang harus diselesaikan? Nah, soalan ini, walaupun sangat penting tidak mempunyai jawapan langsung. Pertama sekali, anda perlu mengenal pasti Syiling Proof-of-Stake, dan kedua, anda perlu memilih duit syiling yang mempunyai reputasi baik. Untuk melakukan ini, anda perlu membuat penyelidikan selama berjam-jam agar anda tidak berakhir dengan duit syiling yang akan berhenti wujud di suatu tempat di sepanjang garis.

Nasib baik, anda telah mencapai artikel yang betul. Berikut ini adalah pilihan utama yang anda boleh yakin untuk melaburkan sejumlah wang yang anda hasilkan dengan sukarela dan mengambil masa untuk jangka masa yang panjang.

5 Teratas Anda Harus Mencuba

Tanpa urutan tertentu, berikut adalah beberapa pilihan hebat yang menurut kami mempunyai reputasi hebat di pasaran. Memasang syiling ini akan menghasilkan peratusan antara 20%, 50%, dan bahkan 99% dari nilai syiling anda.

NavCoin (NAB)

Ini adalah cryptocurrency terdesentralisasi yang menggunakan teknologi peer-to-peer untuk beroperasi, menghilangkan perantara yang merupakan pihak berkuasa pusat atau bank perdagangan yang akan menguruskan transaksi dengan bayaran. Dengan Cryptocurrency NavCoin, tidak ada yang memiliki atau mengendalikan urus niaganya, dan siapa pun boleh menjadi sebahagian daripadanya.

Cara Mempertaruhkan NavCoin (NAV)

Apa yang anda perlukan dahulu dan utama ialah versi inti dompet cryptocurrency NavCoin dengan nilai syiling yang ingin anda pegang di dalamnya.

Untuk mendapatkan beberapa token yang dipertaruhkan, anda perlu membeli menggunakan fiat (EUR) atau menukar cryptocurrency BTC, ETH, BNB, atau USDT di bursa kripto.

Semasa anda menghantar sejumlah duit syiling ke dompet anda pada awalnya, duit syiling anda akan berada dalam keadaan tidak matang yang memerlukan anda menunggu kira-kira 2 jam atau sehingga 240 blok tepat. Kemudian pertaruhan bermula secara automatik tanpa usaha tambahan.

Pada masing-masing NavCoin bertaruh, anda mendapat 5% iaitu 0.05 NAB setiap tahun. Oleh itu, untuk membuat sesuatu yang penting, anda perlu melabur sesuatu yang nyata. Ini adalah Kalkulator NavCoin untuk membantu membimbing anda berapa banyak yang akan anda peroleh pada anggaran anda.

Untuk memuat turun NavCoin Core Wallet untuk peranti anda, tekan di sini.

Untuk mendapatkan keuntungan maksimum, peranti anda di mana anda memasang dompet anda perlu disimpan dan dompet anda tetap aktif.

NEO (NEO)

Token Neo bukan hanya cryptocurrency; ini juga merupakan platform untuk menjalankan aplikasi terdesentralisasi (dApps) seperti blockchain Ethereum.

Neo, atau dikenali sebagai Ethereum Cina adalah platform yang menggunakan teknologi blockchain untuk mengautomasikan aset digital menggunakan kontrak pintar.

Cara Mempertaruhkan Token NEO (NEO)

Memasukkan syiling NEO anda memberi anda GAS, token lain yang digunakan untuk membayar perkhidmatan di blockchain NEO. Token GAS juga boleh diperdagangkan untuk cryptocurrency lain di bursa.

Anda boleh mempertaruhkan token NEO anda dengan dua cara, di bursa, dan di dompet NEON.

Sekiranya anda memilih untuk mempertaruhkan pertukaran, disarankan untuk meminta sokongan pertukaran anda jika anda akan mendapat GAS untuk NEO anda di platform. Dua pertukaran kegemaran yang disahkan untuk memberi ganjaran GAS kepada pengguna adalah pertukaran cryptocurrency Binance dan KuCoin.

Dengan menggunakan dompet NEON anda, sebaliknya, anda memerlukan pemasangan dompet NEON pada PC anda. Awak boleh tekan di sini untuk mendapatkan pautan muat turun.

Anda mendapat 3.34% setiap tahun pada syiling bertingkat. Untuk setiap NEO yang anda pegang, anda mendapat 0.0980 GAS setiap tahun. Anda boleh menggunakan Kalkulator NEO untuk mengetahui pulangan pelaburan anda.

Dengan NEO, anda tidak memerlukan dompet anda aktif untuk mendapatkan ganjaran GAS anda.

Kerugian (LSK)

Lisk adalah platform yang serupa dengan Ethereum dan NEO. Platform ini menyediakan SDK berasaskan JavaScript kepada pemaju yang memperluas fungsi untuk membina aplikasi yang diinginkan.

Lisk cryptocurrency (LSK) adalah mata wang asli untuk platform Lisk. Token ini boleh diperolehi dari beberapa pertukaran cryptocurrency seperti YoBit, CoinEgg, Bit-Z, Binance, HitBTC, Livecoin, dan sejumlah yang lain. Kerugian boleh diperdagangkan untuk dolar, pound, dan euro. Ia juga boleh diperdagangkan / ditukar dengan cryptocurrency lain.

Cara Mengurangkan Token Lisk (LSK)

Langkah pertama untuk mula menjana pendapatan pasif dengan Lisk adalah memuat turun dompet Core untuk token LSK anda. Untuk melakukan itu, tekan di sini untuk memuat turun aplikasi dompet Lisk Nano untuk PC anda.

Semasa anda memasang dan menyiapkan dompet anda, kirimkan beberapa Risiko yang anda beli ke dalamnya. Penting untuk menyimpan benih anda di tempat yang selamat, supaya anda tidak kehilangan token anda.

Anda boleh memilih hingga 33 perwakilan sekaligus, dan maksimum 101 perwakilan. Klik pada “Tab Pengundian” dan pilih perwakilan kegemaran anda dengan memilih kotak pilihan di hadapan nama mereka.

Harganya 1 LSK untuk mengundi. Semakin banyak perwakilan yang anda undi, semakin banyak anda memperoleh. Dompet Nano memerlukan pengesahan, klik pada “Confirm” dan itu saja.

Oleh kerana memperoleh token LSK ada kaitannya dengan memilih perwakilan, perwakilan inilah yang menentukan peratusan yang anda peroleh dari pelaburan anda. Kadarnya berkisar antara 6.25% – 100% bergantung kepada perwakilan yang anda pilih. Di sini adalah sumber yang hebat yang menyenaraikan perwakilan Lisk dan peratusan yang mereka bayar. Anda juga boleh menggunakan kalkulator untuk mengetahui pulangan purata.

Sekarang setelah anda melakukannya, anda tidak perlu memastikan dompet anda tetap aktif kerana perwakilan yang telah anda pilih mempunyai node mereka untuk anda. Untuk lebih banyak berita mengenai Lisk, anda boleh menyemak kami Majalah Lisk

ARK (ARK)

ARK menyediakan penyelesaian blockchain inovatif kepada pemula, pemaju, dan pengguna, mewujudkan ekosistem rantai terpaut. Platform ARK selamat dan dikembangkan dengan baik untuk penggunaan secara besar-besaran dan akan memberikan perkhidmatan yang dikehendaki dan diperlukan oleh pengguna dan pemaju.

Mereka juga telah mengembangkan teknologi yang disebut SmartBridge, yang diciptakan untuk membolehkan banyak rantaian berkomunikasi antara satu sama lain.

Token ARK dijalankan pada blockchain ARK, dan digunakan untuk membayar perkhidmatan yang dilakukan di rangkaian. Anda boleh mempertaruhkan token anda untuk mendapatkan pendapatan pasif. Untuk mendapatkannya, anda boleh menukar cryptocurrency lain di Binance, Bittrex, Upbit, OKEx, dan Cryptopia.

Cara Membeli Token Ark Ark (ARK)

ARK menggunakan algoritma konsensus DPoS, sama seperti platform Lisk, pemegang ARK dapat memilih satu perwakilan pada satu masa. Harganya 1 ARK untuk memilih perwakilan pilihan anda. Semakin banyak token ARK yang anda pegang, semakin kuat suara anda.

Walaupun begitu, anda mesti memuat turun dompet Core untuk memegang cryptocurrency Ark. Untuk mendapatkannya, muat turun di sini.

Sekarang setelah anda mendapat dompet yang tepat, kirimkan token Ark anda ke alamat dompet yang dihasilkan, dan anda akan siap untuk mempertaruhkan token.

Untuk mula bertaruh, klik pada tab “Undi” dan butang “TAMBAHKAN DELEGATE” tepat di dalam dompet anda. Pilih nama perwakilan yang anda dukung dan klik pada butang “Tambah Delegasi”.

Anda harus melihat peningkatan keseimbangan dari sekarang. Yang perlu anda lakukan hanyalah terus berusaha untuk terus menjana pendapatan.

Di sini adalah sumber terbaik di web yang kami dapati untuk mengira apa yang akan anda peroleh daripada pelaburan Ark anda. Yang perlu anda buat ialah memasukkan jumlah dan alamat Tabut anda yang memegang token tersebut. Anda harus melihat laporan jadual mengenai jumlah pendapatan anda setiap hari, mingguan, bulanan, dan tahunan.

Reddcoin (RDD)

Mata wang sosial seperti yang disebut, Cryptocurrency Reddcoin menjadikan mata wang maya mudah digunakan untuk orang ramai seperti yang mereka tuntut. Platform mata wang digital dapat disatukan dengan lancar dengan rangkaian sosial utama, menjadikan petua menghantar dan menerima dan pembayaran kecil mudah, cepat dan mudah.

Cara Mempertaruhkan Reddcoins Anda (RDD)

Untuk memulakan, anda harus memuat turun dompet RDD di laman web rasmi mereka untuk komputer peribadi anda. Beli sebilangan syiling jika anda belum melakukannya, dan kirimkan ke dalam dompet yang baru anda pasang.

Wang syiling itu memerlukan sedikit masa untuk matang, tetapi apabila sudah selesai, anda harus mula menjana wang syiling yang belum dibelanjakan.

Anda mendapat Pulangan tahunan 6.1% pada pelaburan Reddcoin anda. Oleh itu, jika anda memegang 100 RDD, anda harus mendapat token RDD 6.183 tambahan dengan deposit awal anda. Ini adalah Kalkulator Mempertaruhkan Reddcoin yang boleh anda gunakan untuk mengira jumlah yang akan anda perolehi mengikut anggaran pelaburan anda.

Kesimpulannya

Mempertaruhkan bukanlah program cepat kaya. Anda ingin memperoleh satu tan untuk pembayaran, kemudian bersedia untuk melabur satu tan. Baiklah, syiling anda ada di tangan anda dengan bertaruh. Anda boleh memilih untuk berhenti pada bila-bila masa.

Apabila harga meningkat, apabila anda memperoleh lebih banyak token, nilai (harga) token juga meningkat, jadi ini adalah kemenangan dua hala.

Ketahui bahawa anda mempunyai pengetahuan, teruskan dan praktikkan. Sebilangan besar cryptocurrency ini boleh didapati di Pertukaran Binance.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me