4 Alternatif Terbaik Mesra Pengguna Terbaik untuk NiceHash (Dikemas kini 2019)

The Pertukaran NiceHash adalah tempat di mana orang menyerahkan kuasa pengkomputeran mereka kepada pelombong yang ingin membuat syiling baru.

NiceHash adalah disahkan digodam beberapa hari yang lalu dengan penggodam memindahkan banyak pelabur Bitcoin dari platform.

Walaupun NiceHash belum keluar untuk menyebutkan jumlah Bitcoin yang dicuri Reuters telah melaporkan jumlahnya sekitar 4,700 Bitcoin yang bernilai lebih dari $ 60 juta pada saat penulisan.

NiceHash ketika ini menghentikan operasi perlombongan sementara siasatan sedang dijalankan untuk mengetahui apa sebenarnya yang berlaku. Beberapa hari kemudian, perkhidmatan Nicehash dilancarkan semula, tetapi sebilangan pengguna kehilangan kepercayaan terhadapnya paling platform perlombongan mesra pengguna.

Sementara menunggu NiceHash beroperasi semula, ada alternatif yang boleh anda dapatkan untuk menjana wang melalui perlombongan. Jadi, apakah beberapa perkhidmatan alternatif nicehash yang bagus?

CudoMiner

Pelombong Cudo adalah perisian perlombongan crypto yang boleh dimuat turun dan dipasang pada PC untuk menambang altcoin. Perisian ini dikembangkan oleh Duncan Cook dan Matt Hawkins yang kedua-duanya pakar IT.

Perisian ini serasi dengan Windows, Ubuntu dan Mac OS. Untuk menyediakan perisian di komputer anda, lawati laman web rasmi muat turun dan pasang pelombong. Kemudian teruskan membuat akaun.

Perisian ini menawarkan banyak ciri kepada pengguna termasuk pertukaran algoritma automatik yang memastikan mereka hanya memperoleh duit syiling yang paling menguntungkan. Ini dilakukan dengan mengimbas nilai duit syiling dan kesukarannya dan kemudian menukar usaha perlombongan secara automatik untuk memastikan pengguna memperoleh keuntungan tertinggi sepanjang masa.

Walau bagaimanapun, bagi pelombong berpengalaman yang tahu bagaimana mengoptimumkan mesin mereka untuk melombong duit syiling tertentu, mereka boleh memilih untuk mematikan algoritma automatik dan memilih duit syiling untuk ditambang secara manual.

Kesimpulannya, Pelombong Cudo direka dengan cara yang senang digunakan untuk pelombong baru dan berpengalaman. Ini juga merupakan salah satu daripada beberapa perisian perlombongan cryptocurrency yang terdapat di pasaran yang membolehkan pengguna membuat keuntungan dari aktiviti tersebut.

Dengan tetapan overclocking GPU bawaan dan binaan ISO, Cudo Miner adalah alternatif NiceHas yang hebat.

Pembuat Madu

Pembuat Madu membuat anda dalam perjalanan untuk menjadikan sistem komputer anda sebagai pelantar perlombongan, mengubah kuasa pemprosesan anda menjadi beberapa penghasilan pasif tambahan. Tidak seperti menambang sendiri, melombong dengan HoneyMiner menjimatkan banyak kos yang mungkin anda tanggung, terutamanya elektrik.

The Tambang Maduaplikasi r, yang tersedia untuk OS Windows, mudah dimuat turun dan disediakan. Semua yang diperlukan untuk pendaftaran adalah alamat e-mel yang sah.

Program ini dikembangkan sedemikian rupa sehingga secara automatik dapat mengesan duit syiling mana yang paling menguntungkan untuk ditambang pada bila-bila masa, menambang dan menukar semua cryptocurrency yang dilombong menjadi Bitcoin untuk pembayaran. Permintaan pembayaran boleh dibuat ke dalam dompet Bitcoin dengan sokongan untuk Venmo yang akan datang.

Terdapat juga pertimbangan bagi mereka yang pernah terlibat dalam perlombongan cryptocurrency; mereka yang mempunyai ladang perlombongan. Aplikasi HoneyMiner juga dapat menggunakan kelajuan pemprosesan yang tinggi untuk menambang cryptocurrency.

Perlombongan ini sangat menguntungkan kerana sesiapa sahaja boleh bergabung tanpa mengira kekuatan perkakasan mereka. The Kalkulator Kripto membantu anda menentukan berapa banyak yang dapat anda perolehi sekiranya anda mengaut duit syiling anda untuk jangka masa yang ditentukan.

MinerGate

Program perlombongan awan MinerGate menjadikan perlombongan menguntungkan dan berpatutan untuk semua orang. Anda boleh melombong Bitcoin dan 14 cryptocurrency lain dengan bayaran yang rendah. Hashing24, sebuah syarikat yang berpangkalan di Scotland, menyediakan MinerGate dengan kekuatan hash yang diperlukan untuk perlombongan awan bitcoin.

Kekuatan hash anda menentukan berapa banyak duit syiling yang dapat anda lombong dalam tempoh pemberian. Untuk membeli 20GH / s untuk perlombongan boleh, anda memerlukan yuran satu kali sebanyak 0,0034 BTC dengan yuran penyelenggaraan harian 0,0066 USD yang agak rendah berbanding pesaing lain. Harga untuk 100GH / s dan 500GH / s masing-masing adalah 0.017 BTC dan 0.085 BTC.

MinerGate kelebihan berbanding NiceHash ialah anda tidak menyimpan duit syiling anda di platform. Mata wang kripto yang dilombong dibayar terus ke dompet anda apabila pembayaran minimum dicapai. Oleh itu, rasa takut kehilangan sebahagian besar bitcoin jika syarikat perlombongan turun adalah tidak dapat dilupakan. Minergate vs Nicehash? Platform Nicehash jauh lebih menguntungkan daripada yang Minergate, tetapi kurangnya keyakinan orang sekarang di Nicehash menjadikan Minergate sebagai alternatif yang baik.

Penambang Kryptex

Penambang Kryptex untuk pengguna Windows memudahkan perlombongan walaupun mereka tidak menentukan atau membenarkan anda menentukan cryptocurrency apa yang akan anda lombong. Memuat turun aplikasi menganalisis perkakasan komputer anda dan memberi anda nilai fiat berapa banyak yang akan anda perolehi setiap hari dan bulanan. Pendapatan anda kemudian dihantar ke alamat dompet Bitcoin anda, dan anda juga mempunyai pilihan untuk dibayar dengan Qiwi Visa Wallet yang merupakan kad bank dalam talian percuma yang boleh digunakan di Internet seperti kad Visa anda.

Pilihan pengeluaran anda untuk negara anda akan memberi anda panduan mana yang terbaik.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me