Cara Berpartisipasi dalam Projek DEECOIN 11th OKEx Jumpstart (DEP)

LANGKAH SATU: DAFTAR PADA PENGESAHAN TINGKAT OKEx DAN LULUS KYC 2

Di laman utama OKEx, klik "Mendaftar" di sudut kanan atas untuk mendaftar di OKEx. Anda boleh mendaftar melalui E-mel atau Telefon, kemudian kod 6 digit akan dihantar secara sistematik, isikan nombor yang betul, kemudian anda akan melengkapkan pendaftaran.

Untuk menyertai OKEx Jumpstart, anda mesti lulus Pengesahan Tahap KYC 2 terlebih dahulu. Log masuk ke akaun anda, dan klik "Pengesahan KYC" di bawah ikon profil anda. Terdapat tiga 3 tahap pengesahan secara keseluruhan, masing-masing mengandungi keperluan maklumat yang berbeza dan had pengeluaran 24 jam. Masukkan maklumat individu anda untuk lulus pengesahan KYC. Harap maklum bahawa beberapa kawasan tidak memenuhi syarat untuk berpartisipasi dalam Jumpstart, yang terdapat dalam pengumuman.

LANGKAH DUA: BELI CRYPTO DAN PERDAGANGAN

Peraturan baru OKEx Jumpstart merangkumi Sesi Peruntukan Eksklusif OKBelievers dan Sesi Peruntukan Eksklusif OKTraders. Pengguna dikehendaki sama ada menyimpan sekurang-kurangnya 100 crypto Platform OKEx – OKB untuk menjadi OKBelievers, atau berdagang tidak kurang dari 5 setara BTC untuk menjadi OKTraders.

Untuk membeli OKB, anda perlu mengklik "Beli Crypto" pada bar menu atas, dan kemudian pilih OKB, mata wang yang hendak dibeli dan kaedah pembayaran. Isi jumlah mata wang di dalam kotak, dan sistem akan mengira berapa banyak OKB yang akan anda perolehi. Ambang minimum adalah 100 OKB, dan sekarang harga OKB adalah $ 4,42, maka kita boleh mengisi “442” dan Klik "Beli sekarang" untuk memasuki halaman pembayaran pihak ketiga. Setelah pembayaran diselesaikan, 100 OKB akan dipindahkan ke dompet OKEx anda. Anda boleh menyemaknya "Aset".

Anda juga boleh menukar kripto lain untuk menjadi OKTrader. Pada bar menu atas, klik "Perdagangan" dan kemudian pilih "Perdagangan Spot", anda boleh memilih pasangan perdagangan di sebelah kiri untuk membeli crypto yang diperlukan. Kami akan mengira jumlah BTC yang setara dengan jumlah dagangan terkumpul anda sejak penubuhan OKEx, termasuk perdagangan spot dan margin margin.

LANGKAH TIGA: DAPATKAN KOPI PERUNTUKAN

Untuk mendapatkan pekali peruntukan tertinggi, anda perlu bertahan secara konsisten sekurang-kurangnya 2500 OKB 5 hari sebelum tmasa snapshot rawak terakhir penjualan oken, atau jumlah perdagangan spot terkumpul anda kerana penubuhan OKEx lebih tinggi daripada 100 yang dikira dalam BTC.

Ringkasnya, semakin tinggi jumlah OKB yang anda pegang, semakin tinggi nilai pekali peruntukan yang dijamin. Sekiranya anda tidak mengadakan OKB 5 hari lebih awal, anda boleh membeli jumlah OKB yang lebih besar sebelum masa snapshot rawak terakhir penjualan token untuk mencapai ambang penyertaan. Harap maklum bahawa kami akan membuat tangkapan OKB pengguna secara rawak setiap hari, termasuk Akaun Pembiayaan, Akaun Spot, Akaun Fiat, dan Akaun Margin.

Bagi OKTraders, Harap maklum bahawa jumlah dagangan spot terkumpul yang bersejarah merangkumi jumlah dagangan spot dan volume perdagangan margin.

Formula peruntukan, pekali peruntukan individu dan rekod snapshot OKB dapat dilihat di laman utama OKEx Jumptusers dan pengumuman.

LANGKAH EMPAT: SESI JUALAN TOKEN PADA 8 APRIL

Penjualan token OKEx Jumpstart akan dilancarkan pada 8 April. Sesi Peruntukkan Eksklusif OKBelievers akan dibuka pada pukul 04:00 (UTC), dan Sesi Peruntukkan Privasi OKTraders akan dibuka pada pukul 05:00 (UTC). Setiap sesi penjualan token akan berlangsung selama 30 minit. Tidak ada had langganan sebelum berakhir.

Mengambil Sesi Peruntukan Keistimewaan OKTraders sebagai contoh.

Di laman utama OKEx Jumpstart, klik “Saya telah membaca” setelah membaca notis tersebut.

Sekarang anda boleh menyemak peraturan penjualan token, perincian peruntukan, kadar peruntukan anda dan undur jumlah.

Klik “Butiran Peruntukan” dan masukkan ke halaman Jualan DEP.

Isi jumlah peruntukan DEP, dan sistem akan mengira berapa kos OKB. Anda dapat melihat jumlah baki OKB anda di sini.

Klik “Langgan”, maka anda akan berada dalam antrian langganan, dan hasil peruntukan anda akan diumumkan 30 minit setelah sesi berakhir.

Perincian seperti had langganan individu dan kadar pertukaran setiap penjualan token akan diumumkan di Butiran Jualan Token OKEx Jumpstart x DEAPCOIN (DEP).

Setelah tempoh peruntukan berakhir, token akan dikreditkan ke Akaun Pembiayaan OKEx pengguna dan jumlah OKB yang sesuai akan ditolak. Sebarang baki OKB yang ditahan untuk langganan akan dilepaskan. Sesi peruntukan kedua akan dimulakan setelah kami selesai mengira hasilnya. Anda boleh menggunakan OKB yang dikeluarkan dari sesi pertama pada sesi kedua.

Kini anda telah berjaya menyertai OKEx Jumpstart. Kemudian anda boleh menunggu penyenaraian crypto untuk perdagangan lebih lanjut. Pasangan perdagangan DEP / USDT akan dibuka pada pukul 7:00 (UTC) dan DEP / USDK pada jam 9:00 (UCT), pada hari yang sama dengan penjualan token Jumpstart.

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan mengenai peraturan atau transaksi, anda boleh menghubungi sokongan pelanggan dalam talian kami atau menghantar tiket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me