Cara Berpartisipasi dalam Jumpstart OKEx

Pengguna yang dihormati, selamat datang ke JumpEf OKEx kami. Petikan ini akan membincangkan dua bahagian untuk mengetahui lebih lanjut mengenai projek OKEx Jumpstart. Bahagian pertama adalah langkah-langkah untuk menghadiri projek, dan bahagian kedua adalah mengenai lebih banyak perincian peraturan.

Pengenalan:

Bahagian pertama: Cara menghadiri projek

Langkah pertama: Sediakan akaun OKEx di luar negara

Langkah kedua: Beli OKB

1.Cara mendapatkan jumlah peruntukan yang lebih tinggi melalui OKB

(1) Jumlah Peruntukan Eksklusif OKBelievers

(2) Jumlah Peruntukan Bonus OKTraders

Langkah ketiga: Sertailah

Bahagian kedua: Peraturan

1. Peruntukan:

2. Butiran Jualan Token

3. Amaran Risiko

Sekarang, di bahagian pertama, mari kita bincangkan bagaimana menghadiri projek, dan ia akan dibahagikan kepada tiga langkah seperti berikut:

Langkah pertama: Sediakan akaun OKEx di luar negara

Sila sediakan akaun OKEx terlebih dahulu. Anda boleh melayari: https://www.okex.com/join?channelFlag=ACECO2500921 untuk mendapatkan akaun anda atau jika anda sudah mempunyai akaun, kemudian log masuk semasa anda menghadiri projek tersebut.

Langkah kedua: Beli OKB

Cara mendapatkan jumlah peruntukan yang lebih tinggi melalui OKB

  1. Jumlah Peruntukan Eksklusif OKBelievers

Ambang minimum kerana mengambil bahagian dalam penjualan token: Jumlah Pegangan Purata 5 Hari ≥ 100 OKB. Sekiranya jumlah pegangan OKB anda menurun atau anda berhenti memegang OKB dalam tempoh 5 hari, anda boleh mempertimbangkan untuk membeli jumlah OKB yang lebih besar sebelum waktu snapshot rawak terakhir penjualan token untuk mencapai ambang penyertaan;

• Berbanding dengan membeli sejumlah besar OKB sebelum permulaan penjualan token, memegang OKB secara konsisten akan menjamin pekali peruntukan yang lebih tinggi, dan dengan itu memperoleh jumlah peruntukan sebenar yang lebih tinggi;

• Sekiranya jumlah pegangan minimum OKB dan jumlah pegangan rata-rata OKB sesuai dengan pekali peruntukan yang berbeza, mana yang lebih tinggi akan berlaku.

2. Jumlah Peruntukan Bonus OKTraders

Jumlah peruntukan akan ditentukan oleh jumlah perdagangan spot terkumpul pengguna (dikira dalam BTC) sejak OKEx ditubuhkan. Pekali peruntukan yang sesuai dapat dilihat di laman utama OKEx Jumpstart dan ditunjukkan seperti di bawah:

Jumlah perdagangan spot terkumpul di OKEx (dalam BTC) [5, 10) [10, 20) [20, 50) [50, 100) [100, + ∞)
Pekali peruntukan untuk pusingan kedua 1 2 3 4 5

Peringatan yang baik: Lebih baik membeli OKB sebelum jam 00:00 pada 12 Jun (masa hanya untuk OKEx Jumpstart 14th Project WGRT) supaya Pekali Peruntukan maksimum dapat diperoleh; (Sekiranya itu adalah hari terakhir ketika anda menemui acara tersebut, maka mata wang mesti dipindahkan sebelum jam 00:00 pada 17 Jun sekiranya terdapat peruntukan yang tidak berjaya.)

Langkah ketiga: Sertailah

Masa untuk setiap projek OKEx Jumpstart Project adalah berbeza, dan kali ini kita akan mengambil OKEx Jumpstart 14th Project WGRT sebagai contoh, dan anda boleh melayari https://www.okex.com/jumpstart untuk maklumat lebih lanjut mengenai keseluruhan projek OKEx Jumpstart.

Selepas jam 12 pada 17 Jun (UTC + 8) (masa untuk OKEx Jumpstart 14th Project WGRT), lawati https://www.okex.com/jumpstart dan log masuk dengan akaun luar negara anda.

Atau anda juga boleh memasukkan laman web rasmi OKEx, dan kemudian klik “Jumpstart”.

Kemudian ia akan sampai ke halaman peruntukan, dan anda dapat mengklik “Perincian Peruntukan” ke halaman berikutnya.

Pukul 12:00 pada 17 Jun (UTC + 8) ketika anda datang ke halaman WGRTSale, klik “Peruntukan”.

(Catatan: masa yang disebutkan di atas semuanya sesuai dengan OKEx Jumpstart 14th Project WGRT)

Peraturan:

Peruntukan:

1. Setelah tempoh peruntukan berakhir, token akan dikreditkan ke Akaun Pembiayaan OKEx pengguna dan jumlah OKB yang sesuai akan ditolak. Sebarang baki OKB yang ditahan untuk langganan akan dilepaskan;

2. Sesi peruntukan kedua akan dimulakan setelah kami selesai mengira hasilnya. Anda boleh menggunakan OKB yang dikeluarkan dari sesi pertama pada sesi kedua.

Butiran Jualan Token

1. Peraturan snapshot: kami akan mengambil gambar OKB pengguna secara rawak setiap hari, termasuk Akaun Pembiayaan, Akaun Spot, Akaun Fiat, dan Akaun Margin;

2. Jumlah dagangan spot terkumpul yang bersejarah merangkumi jumlah dagangan spot dan volume perdagangan margin;

3. Lihat pekali peruntukan anda: Anda dapat melihat rekod snapshot OKB dan pekali peruntukan individu anda di laman utama OKEx Jumptusers;

4. Pengiraan Peruntukan

Sesi Allotment Eksklusif OKBelievers dan Sesi Allotment Eksklusif OKTraders akan mengikuti formula peruntukan yang sama di bawah:

Formula formula peruntukan)

mceclip0.png? x-oss-process = gambar / kualiti, q_85

5. Contoh

Pengguna A, B, C, dan D ingin menyertai Sesi Peruntukan Eksklusif OKBelievers. Mari kita anggap tangkapan gambar OKB mereka adalah seperti berikut:

Gambar A B C D
Pegangan OKB Harian Minimum 500 50 1000 1500
Pegangan OKB Purata Harian 1500 50 1000 5000

Mengikut jadual di atas, pekali peruntukan Sesi Pengambilan Eksklusif OKBelievers pengguna A, B, C, dan D masing-masing adalah 15, 0, 20, dan 30 dan pengguna B tidak layak untuk langganan. Katakan bekalan sesi adalah 1000 token, maka jumlah langganan pengguna A, C dan D masing-masing adalah 1000, 300, dan 500. Peruntukan akan dibuat seperti berikut:

mceclip0.png? x-oss-process = gambar / kualiti, q_85

Sekiranya semasa Sesi Peruntukkan Eksklusif OKTraders, jumlah perdagangan spot terkumpul pengguna A adalah 20 BTC dan pengguna B adalah 8 BTC, maka pekali peruntukan mereka dalam sesi ini masing-masing adalah 3 dan 1. Katakan jika jumlah penawaran sesi adalah 300 token, maka jumlah langganan pengguna A dan B masing-masing adalah 200 dan 300. Peruntukan akan dibuat seperti berikut:

mceclip6.png? x-oss-process = gambar / kualiti, q_85

Amaran Risiko

• Menurut peraturan yang relevan, pengguna dari negara / wilayah berikut (menurut informasi KYC) tidak dapat berpartisipasi dalam langganan: Tanah Besar China, China Hong Kong, Cuba, Iran, Korea Utara, Crimea, Sudan, Malaysia, Syria, AS [termasuk semua wilayah AS seperti Puerto Rico, Samoa Amerika, Guam, Pulau Mariana Utara, dan Kepulauan Virgin AS (St. Croix, St. John, dan St. Thomas)], Bangladesh, Bolivia, Ekuador, dan Kyrgyzstan;

• Perdagangan aset digital melibatkan risiko yang besar dan boleh mengakibatkan kehilangan modal yang anda laburkan. Anda harus memastikan bahawa anda memahami sepenuhnya risiko yang terlibat dan mempertimbangkan tahap pengalaman, objektif pelaburan anda dan mendapatkan nasihat kewangan bebas jika perlu. Pengumuman ini dan maklumat lain mengenai OKEx tidak boleh dianggap sebagai nasihat pelaburan. OKEx tidak bertanggungjawab atas kerugian yang dihasilkan dengan menggunakan maklumatnya;

• Mana-mana individu yang merosakkan atau cuba mengganggu proses atau operasi langganan akan dibatalkan kelayakan dari OKEx Jumpstart;

• Sekiranya terdapat pertikaian, OKEx Jumpstart berhak membuat keputusan akhir.

Terima kasih atas sokongan anda yang berterusan dan kami memberi anda perkhidmatan terbaik sepanjang masa.

Salam,

OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me