Melabur dalam Binance (BNB) – Semua yang Perlu Anda Ketahui

Mustahil untuk membincangkan perdagangan cryptocurrency tanpa meluangkan masa untuk melihat pertukaran yang popular Binance. Binance telah menjadi pertukaran cryptocurrency terbesar dari segi permodalan pasaran sejak tahun 2018. Menurut Ketua Pegawai Eksekutif syarikat itu, Changpeng Zhao, gabungan faktor termasuk pengalaman, kemahiran, dan “keberuntungan” membantu platform mencapai status legenda.

Apa itu Binance?

Hari ini, Binance adalah platform pertukaran cryptocurrency terkawal terbesar di dunia. Untuk meletakkan ukurannya dalam perspektif, hanya platform Binance yang berpangkalan di AS yang rata-rata melebihi $ 2 bilion USD dalam perdagangan setiap hari. Apabila anda menggabungkan maklumat ini dengan fakta bahawa pertukaran diatur secara persekutuan di semua negara kecuali 15 negara, mudah untuk melihat bagaimana mereka menjadi nama rumah tangga di sektor ini.

Binance tidak selalu menjadi peneraju industri. Ulasan yang teliti terhadap masa lalu mereka menunjukkan bahawa fleksibiliti dan kesediaan syarikat untuk menerima perubahan telah menjadikannya seperti sekarang. Sebagai contoh, pada masa awalnya, Binance tidak menawarkan fiat kepada pasangan perdagangan crypto. Keputusan ini membolehkan pertukaran untuk menghindari banyak pengawasan peraturan yang menyekat pertukaran lain di pasar pada hari sebelumnya.

Mengapa Binance (BNB) Penting

Sejarah Binance bermula lebih lama daripada penubuhan platform yang sebenarnya. Ketua Pegawai Eksekutif syarikat, Changpeng Zhao tidak asing lagi dalam sektor pertukaran. Menariknya, dia membantu mengembangkan pelbagai sistem perdagangan frekuensi tinggi untuk broker melalui syarikatnya Fusion Systems pada tahun 2005.

Zhao memasuki blockchain pada tahun 2013 ketika dia mengambil posisi peringkat tinggi di blockhain.io aplikasi dompet. Dari sana, dia terus menemui salah satu pertukaran terbesar di China, OkCoin. Tidak diragukan lagi semua pengalaman ini dibawa terus ke dalam pengembangan Binance.

China Terlepas

Binance dilancarkan secara rasmi di China pada awal tahun 2017. Namun, kerajaan China menjadi masam terhadap cryptocurrency bermula pada bulan Jun tahun itu. Merasakan perubahan pasang surut, Zhao mengemas Binance dan mencari pantai yang lebih mesra. Pada akhir tahun 2017, Binance mempunyai pejabat di Jepun.

Malangnya, ini bukan kali terakhir Zhao merasakan perlunya memindahkan operasi untuk mengelakkan masalah kepala. Pada awal tahun 2018, Binance kembali memindahkan operasinya ke Malta. Syarikat itu juga membuka pejabat di Taiwan pada tahun yang sama.

Kejayaan Berjaya

Fleksibiliti dan pandangan jauh ini membantu Binance memantapkan dirinya sebagai pertukaran orang. Pelabur merasa yakin bahawa Binance akan melakukan apa yang diperlukan untuk terus menjadi bahagian penting dalam komuniti crypto. Menjelang 2018, pertukaran adalah yang terbesar di dunia dari segi permodalan pasaran ($ 1.3 Billion). Gabungan antara muka yang mudah dikendalikan, pelbagai syiling dan keselamatan tinggi membantu Binance meraih gelaran juara.

Apa itu Token BNB?

Pada tahun 2017 Binance mengeluarkan token utiliti asli yang dikenali sebagai BNB token. Token ini membolehkan pengguna membayar yuran dengan harga potongan. Selain itu, ia memberikan lebih banyak fleksibiliti berkaitan dengan pasangan perdagangan di platform.

Token BNB melalui CoinMarketCap

Token BNB melalui CoinMarketCap

Token BNB dilancarkan semasa acara crowdfunding Initial Coin Offering (ICO) yang mengumpulkan $ 15 juta dalam beberapa hari. ICO diadakan dari 26 Jun hingga 3 Julai. Pada masa itu, syarikat itu menawarkan 100,000,000 token BNB kepada orang ramai. Jumlah penawaran BNB ditetapkan pada 200,000,000 syiling.

Token BNB pertama dikeluarkan pada blockchain Ethereum sebagai ERC-20 token. Dalam beberapa bulan, pembangun mengalihkan token ke blockchain asli Binance. Pemindahan tersebut memberi Binance lebih banyak kawalan terhadap kerja dalamannya dan operasi masa depan.

Hacks

Seperti semua pertukaran ukurannya, Binance adalah sasaran menggoda untuk bakal penggodam. Pada bulan Mac 2018, satu percubaan dilakukan. Serangan itu menggunakan pelbagai vektor serangan untuk mengatasi jaringan. Nasib baik, Binance mempunyai perlindungan di tempat yang menghentikan serangan. Namun, kerana takut akan serangan masa depan, Binance terus menyerang. Pertukaran itu memulakan program karunia penggodam.

Peretas Bounty

Binance ditetapkan untuk menjadi contoh mereka yang menyerang platform. Sebagai contoh, mereka menawarkan hadiah $ 250,000 untuk maklumat yang membawa kepada penggodam. Selain itu, platform ini menyisihkan $ 10 juta untuk membiayai bounty masa depan. Tidak lama sebelum karunia ini berguna.

Binance Hacker Bounty

Binance Hacker Bounty

Pada bulan Mei 2019, sekumpulan penggodam menyerang lagi. Tidak seperti percubaan pertama, kali ini penipu berjaya menghasilkan sejumlah besar cryptocurrency. Secara keseluruhan, sekitar $ 40 juta dalam crypto telah hilang. Semasa membincangkan peretasan tersebut, pegawai syarikat mengakui bahawa penggodam itu mengeluarkan amaran awal tetapi beroperasi dengan cara yang mereka masih dapat menebus keuntungan mereka. Kerugian ini mendorong Binance untuk meningkatkan tahap keselamatannya.

Cara Berdagang di Binance

Berniaga di Binance adalah mudah. Anda perlu pergi ke halaman pendaftaran mereka dan mengisi semua maklumat yang berkaitan. Terutama, anda perlu memberikan pengenalan yang sah untuk tujuan pematuhan KYC / AML.

Setelah pengesahan anda disahkan, anda dapat menghubungkan sumber dana anda. Anda mempunyai beberapa pilihan untuk dipertimbangkan di sini. Anda boleh memilih untuk menggunakan kad debit jika anda merancang untuk membuat pembelian yang lebih kecil. Memautkan akaun bank anda secara langsung akan memberi anda lebih banyak fleksibiliti dalam hal pembelian dan pengeluaran.

Sekiranya anda merancang untuk membeli token BNB, anda harus melakukannya Binance untuk memanfaatkan faedah yang diberikan token BNB.

Melabur dalam Binance (BNB) - Semua yang Perlu Anda Ketahui Melabur dalam Binance (BNB) - Semua yang Perlu Anda Ketahui Melabur dalam Binance (BNB) - Semua yang Perlu Anda Ketahui
★★★★★ ★★★★★ Ulasan Binance

Penilaian Securities.io ditentukan oleh pasukan editorial kami. Formula pemarkahan untuk broker aset digital (cryptocurrency) mengambil kira banyak faktor, termasuk yuran dan minimum akaun, platform perdagangan, sokongan pelanggan, badan pengawalseliaan, dan pilihan pelaburan.

★★★★★ ★★★★★ Ulasan Paybis

Penilaian Securities.io ditentukan oleh pasukan editorial kami. Formula pemarkahan untuk broker aset digital (cryptocurrency) mengambil kira banyak faktor, termasuk yuran dan minimum akaun, platform perdagangan, sokongan pelanggan, badan pengawalseliaan, dan pilihan pelaburan.

★★★★★ ★★★★★ Ulasan Poloniex

Penilaian Securities.io ditentukan oleh pasukan editorial kami. Formula pemarkahan untuk broker aset digital (cryptocurrency) mengambil kira banyak faktor, termasuk yuran dan minimum akaun, platform perdagangan, sokongan pelanggan, badan pengawalseliaan, dan pilihan pelaburan.

Terbaik untuk

Peniaga Maju

Terbaik untuk

Pembelian Segera

Terbaik untuk

Kemudahan penggunaan

Minimum Akaun

Tiada

Minimum Akaun

$ 50

Minimum Akaun

Tiada

Promosi

Pulangan Tunai 10%

Kod diskaun: EE59L0QP

Promosi

Tiada

Promosi

Tiada

Dana Akaun Anda

Setelah anda mengaitkan maklumat perbankan kami, anda sudah bersedia untuk membiayai akaun anda. Anda boleh memasukkan USD ke dalam dompet anda terus dari bank anda. Seterusnya, anda perlu menukar wang anda kepada cryptocurrency.

Nasib baik, Binance menawarkan pelbagai pasangan perdagangan fiat untuk memenuhi keperluan anda. Pilih pasangan perdagangan yang anda mahukan dan jumlah yang anda ingin beli. Mata wang kripto anda akan tiba di dompet anda dalam masa kurang dari satu minit.

Binance – Tiang di Pasaran

Binance telah menempuh perjalanan jauh ke puncak. Walaupun jalannya tidak selalu mudah, pemaju ini berjaya selalu berada di puncak. Hari ini, Binance berdiri sebagai inspirasi kepada bursa lain yang ingin menjadi global.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me