Token Best Of Exchange: BNB lwn KCS lwn BXS

Oleh kerana pasaran crypto telah jatuh pada tahun 2018, satu sektor telah mengekalkan keuntungannya dengan lebih dekat. Dan itu adalah duit syiling di pasaran pertukaran – kemungkinan mendapat keuntungan dari jumlah penjualan di pasaran beruang.

BNB, KCS, dan BIX adalah tiga pertukaran cryptocurrency terbaik yang menawarkan beberapa bentuk dividen. Kami akan memeriksa masing-masing dalam artikel ini.

1. Binance (BNB)

Binance adalah salah satu platform perdagangan cryptocurrency paling popular pada tahun 2018, dan merupakan pertukaran cryptocurrency terbesar di dunia mengikut jumlah dagangan.

Platform ini adalah tempat untuk peniaga cryptocurrency-to-cryptocurrency. Dengan kata lain, ia tidak menerima mata wang fiat, seperti EUR dan USD. Ibu pejabat syarikat itu pada mulanya terletak di China sebelum dipindahkan ke Hong Kong kerana undang-undang cryptocurrency yang ketat di China. Laman web utama Binance menawarkan sokongan dalam bahasa Inggeris, Perancis, Cina, Rusia, Sepanyol, Jepun, dan ini membolehkannya memperluas jangkauannya ke pasaran antarabangsa.

gambar jenama 01

Sumber: https://www.binance.com/

Apa yang mungkin tidak diketahui oleh kebanyakan orang ialah pertukaran itu juga mempunyai duit syiling digital asli yang disebut BNB. Pada masa ini, terdapat 95 juta token BNB yang beredar, menurut Coinmarketcap.com. 100 juta terjual semasa ICO. Secara keseluruhan, terdapat sekitar 200 juta token yang tersedia.

Bagaimana pertukaran Binance berfungsi?

Pertukaran Binance serupa dengan yang lain cryptocurrency platform pertukaran di luar sana seperti Kucoin dan Bibox. Ia menggunakan mesin pencocokan Binance untuk memadankan pembeli dan penjual cryptocurrency. Setelah pertukaran diproses, setiap pedagang menerima apa yang mereka minta, dan platform menerima komisen kecil untuk menyediakan perkhidmatan tersebut.

Binance telah mencipta mesin perdagangan yang dipatenkan sendiri yang pada masa ini dapat menangani 1.400,000 pesanan sesaat. Itu menjadikannya pertukaran cryptocurrency terpantas di pasaran hari ini. Dan, itulah yang menjelaskan mengapa begitu banyak pedagang telah beralih dari pertukaran lain ke Binance.

Satu kelebihan utama yang dimiliki Binance berbanding pesaingnya ialah semua syiling utama disokong. Juga, yuran perdagangan sangat rendah – hanya 0.1% untuk setiap perdagangan. Di samping itu, anda boleh mengurangkan yuran perdagangan anda dengan menggunakan mata wang Binance asli – BNB.

2. Kucoin (KCS)

Kucoin baru di tempat kejadian, tetapi jangan biarkan ini menipu anda. Mereka memandang serius keselamatan dan perlindungan dan berada di landasan yang tepat untuk membuat hit besar dalam beberapa tahun ke depan. KuCoin, serupa dengan Binance, membayar bonus kepada pelaburnya. Setiap hari, pertukaran mengagihkan 50% yuran perdagangan antara pelabur yang memegang token asli mereka. Platform ini hanya mengekalkan 10% yuran perdagangan.

KuCoin telah berjaya mendapat populariti yang besar di ruang cryptocurrency dan bertujuan untuk menjadi salah satu daripada 10 pertukaran cryptocurrency teratas pada tahun 2019.

KuCoin tersedia untuk pengguna di seluruh dunia dan menyediakan pelbagai pasangan perdagangan seperti BTC / LTC, ETH / BTC, BTC / KCS / BTC / RPX, BTC / NEO, BTC / DASH, dll..

Perlu diingatkan bahawa anda tidak boleh membeli cryptocurrency awal di bursa KuCoin.

Apa yang membezakannya dari yang lain?

Apa yang memisahkan Kucoin dari pertukaran lain adalah bahawa yurannya sangat minimum dan sebahagian besar bayaran yang mereka kenakan dikembalikan kepada pengguna. KuCoin hanya memegang 10% daripada bayaran untuk perkhidmatan perdagangan. Selebihnya 90% dipecahkan seperti berikut: 50% pengguna yang mempunyai

KCS dalam akaun mereka (disebut KuCoin Bonus) dan 40% sebagai Bonus Jemputan.

Perdagangan dan pengeluaran mempunyai komisen yang rendah, dengan bayaran deposit sifar. Bayaran perdagangan dikira pada 0.1% berdasarkan mata wang yang dibeli. Bagi pengeluaran, ada yang dikecualikan daripada cukai seperti NEO dan GAS, sementara yang lain mempunyai bayaran rendah seperti BTC pada 0,0005 dan ETH pada 0,01.

Apabila anda mengeluarkan kurang daripada 100,000 kali kadar semasa, pengeluaran anda akan diproses dalam beberapa saat. Kuantiti yang lebih besar akan memerlukan lebih banyak masa.

3. Bibox (BIX)

Bibox Token berfungsi serupa dengan Binance Coin atau KuCoin Share – pemegang token mendapat pengurangan 50% pada yang pertama pada Bibox yuran perdagangan, dan 25% pada tahun kedua dan seterusnya.

Token asli Bibox (BIX) adalah token ERC-20 yang berjalan di blockchain Ethereum. Ia diasaskan oleh syarikat gergasi blockchain China – Huobi dan pasukan inti OKcoin. Pasukan ini merangkumi pengguna Bitcoin awal, peminat, Venture Capitalists, pedagang keselamatan profesional, Pelabur Malaikat berteknologi tinggi, dan usahawan bersiri yang mapan.

The Platform BIX berdasarkan AI & Data besar. Ia telah mengambil strategi yang unik untuk berjaya. Tidak jelas bagaimana pertukaran itu menggabungkan kecerdasan buatan ke dalam sistem mereka.

sertai kami filem img.6f70e37

Sumber: https://www.bibox.com/

Bibox membolehkan peserta memperdagangkan crypto dengan ciri tambahan. Malah membolehkan peniaga profesional meramalkan trend. Ini adalah idea penting kerana membantu mengurangkan sebahagian besar risiko yang berkaitan dengan turun naik pasaran crypto yang tinggi.

Syiling ini kini diperdagangkan di Bursa Saham Bibox dan mempunyai tiga pasangan perdagangan yang mudah; USDT, ETH, dan BTC. Walaupun baru berusia kurang dari setahun, BIX telah menunjukkan potensinya dengan mencapai paras tertinggi $ 4.08 AS pada bulan Disember tahun lalu. Walau bagaimanapun, ini telah menjadi lebih separuh daripada tarikh penerbitan. Sama ada token akan berjaya masih perlu dilihat.

Kesimpulannya

BNB, KSC, dan BIX adalah tiga pertukaran hebat dengan ciri yang hampir serupa. Semua pertukaran mempunyai token asli mereka sendiri yang berkongsi hasilnya dengan token HODLers mereka. Pada pendapat kami, ketiga-tiga pertukaran agak serupa. Kami fikir adalah baik untuk mempunyai akaun pada semua itu. Walau bagaimanapun, struktur diskaun BNB dan BIX menjadi kurang menarik setiap tahun. Seperti biasa, lakukan kajian anda sendiri sebelum membuat keputusan pelaburan yang serius.

Cole adalah penulis bebas yang memberi tumpuan kepada cryptocurrency dan teknologi yang baru muncul. Artikel sebelumnya tentang Masternodes telah dipaparkan di laman web crypto terkemuka dan dipetik dalam Whitepapers.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me