Ramalan Harga ZCash 2020 – Mengapa Pakar Berfikir Ini Menjadi Naik

(Dikemas kini 5 Mei 2020) ZCash (ZEC) adalah duit syiling privasi dan keselamatan yang unggul. Harga ZEC telah jatuh dari paras tertinggi sepanjang masa berhampiran $ 900 pada awal tahun 2018 menjadi harga yang kini pada $ 64. Dengan ramalan harga crypto jauh dari sederhana dalam analisis ini, kami akan mencuba dan melihat beberapa faktor yang dapat mendorong harga ZEC ke atas. Semua mata wang digital tidak stabil dan sangat rumit, dengan harga dipengaruhi oleh pelbagai faktor penting, iaitu, permintaan, penawaran, perkongsian dan ketersediaan. Dengan latar belakang ini, mari kita lihat mengapa para pakar berpendapat bahawa Zcash akan meningkat.

Beli ZEC di Binance hari ini!

Mengapa Pakar Berfikir Zcash Akan Bangkit

Menurut TradingBeasts, Zcash dijangka memulakan tahun sekitar $ 31. Harga maksimum yang diharapkan adalah sekitar $ 38, dan harga minimum adalah sekitar $ 26. Duit syiling ini dijangka berakhir Januari sekitar $ 30. Walau bagaimanapun, ZEC dijangka menamatkan perdagangan 2020 pada sekitar $ 46, dan pada tahun 2021 harganya boleh meningkat menjadi $ 68.

Zooko Wilcox

Menurut Zooko Wilcox, Ketua Pegawai Eksekutif ECC (Electric Coin Company), firma di belakang ZCash mata wang digital yang berfokus pada privasi, firma itu telah menambahkan perubahan besar di luar privasi. Perubahan ini menjadikan privasi lebih mudah diakses dan juga membuka pintu untuk aplikasi mudah alih. Perkembangan ini akan menyaksikan permintaan koin meningkat pada tahun-tahun mendatang, yang pada gilirannya akan menaikkan harganya.

Dan Morehead

Yang lain pelabur terkemuka seperti Dan Morehead dari modal teroka Bitcoin Pantera Capital, menyatakan rasa optimis terhadap ciri-ciri koin dan menyatakan bahawa ia mempunyai lebih banyak kelebihan berbanding Bitcoin, berkaitan dengan ketelusan selektif, perlombongan GPY untuk mencegah pemusatan, dan berpotensi mempunyai pemerintahan yang lebih berkesan.

Pakar Blockchain Deloitte

Salah seorang pakar blockchain Deloitte, Davis, dinyatakan bahawa kerana populariti menarik modal, zcash akan meningkat, memandangkan ia cepat keluar dari pintu masuk dan berjaya membangun pengikut yang kuat tanpa mengira beberapa kelemahannya. Ini bermaksud bahawa duit syiling mempunyai masa depan yang cerah, dan peminat harus mengharapkan kenaikan harga di masa depan.

Beli ZEC di Binance hari ini!

Faktor-faktor lain yang mendorong harga ZCash pada tahun 2019

Tidak ada banyak keyakinan pada harga yang meningkat pada masa ini dengan satu pengecualian yang penting dan penting: senarai di Coinbase. Kami akan meneroka apa yang dapat dilakukan dengan harga Zcash dan ke mana ia boleh sampai pada akhir tahun.

Baca liputan penuh kami mengenai penyenaraian ZCash di Coinbase Pro pada akhir tahun 2018. Atau, jika anda berminat untuk memperoleh ZEC, anda boleh membaca tentang cara melombongnya dalam panduan kami di sini.

Dibina berdasarkan Sains

Namun, pertama, kisah ZEC bermula bertahun-tahun yang lalu dengan ahli teknologi yang berminat mencipta duit syiling yang boleh menggunakan bukti pengetahuan sifar; kemampuan yang akan menyembunyikan perincian transaksi yang didedahkan oleh syiling lain. Teknologi ini dilihat sebagai inovatif seperti sekarang dan telah dipuji oleh banyak orang di dunia crypto kerana kemampuannya untuk menyelesaikan penswastaan ​​transaksi. Beberapa syiling dapat melakukannya, dan pada masa itu ia adalah duit syiling yang bukan hanya menyalin Bitcoin tetapi melakukan inovasi pada idea yang pertama kali disusun oleh Satoshi.

Seperti kata laman web sendiri, Zcash adalah dibina berdasarkan sains. Dan itu bagus – ini adalah projek yang masih dikhaskan untuk misi yang ingin dicapai. Sekali lagi, tidak setiap projek boleh mengatakan ini.

Tetapi itu juga bermaksud ia bukan projek yang terlalu peduli dengan harga dagangannya sendiri, atau melakukan pemasaran yang tinggi untuk mendapatkan penggunaan pengguna atau senarai pertukaran. Oleh itu, ia mempunyai kelemahan di sana, terutama bagi pelabur awal.

Sebagai gantinya, jenama ini memfokuskan diri pada elemen dan asas privasi. Anda dapat melihatnya di atasnya blog—Yang diisi lebih banyak dengan potongan perspektif daripada bahagian pemasaran makanan atau hubungan pelabur. Dan begitulah cara Zcash. Seperti yang dinyatakan dalam catatan terkini, projek ini difokuskan pada eksperimennya “untuk menggoyahkan asas kewangan dan membina masa depan yang menghormati semua orang, untuk sepanjang masa.”

Tidak setiap duit syiling akan menjadi TRON dan mempunyai Justin Sun tweet mengenai kemas kini baru setiap hari untuk menarik perhatian baru pada projek ini.

Tetapi jika Zcash berjaya dalam visinya, dan memberikan koin yang ditukar dengan teknologi terpuji ini, pertukaran yang tidak dapat dilacak, maka harga ZEC memiliki banyak nilai untuk menyokongnya.

Kesan Penyenaraian Coinbase pada Harga ZCash

Dan itulah yang jelas dilihat oleh Coinbase ketika mengumumkan pada bulan Julai bahawa ZEC, di antara hanya empat duit syiling yang lain, akan disenaraikan di platformnya. Ini tidak memberikan garis masa, tetapi hanya berita bahawa pertukaran terbesar Amerika Syarikat memikirkan untuk menambah jalan raya ZEC-fiat menyaksikan harganya melonjak 40%.

Dan sekarang kita melihat kesan Coinbase secara penuh. Salah satu syiling lain yang tersenarai dalam kumpulan lima itu ialah 0x (ZRX) yang ditambahkan ke Coinbase Pro hari ini. Duit syiling itu menyaksikan kenaikan 20% pada nilai USDnya dan lebih banyak lagi pada nisbah BTC ketika syiling lain jatuh. Perkara yang sama mungkin berlaku apabila Zcash disenaraikan di Coinbase dan harga ZEC akan menyaksikan peningkatan dari minat pengguna baru.

Melihat bahawa Zcash fokus untuk meningkatkan eksperimen teknikalnya dan bekerjasama dengan pasukan saintifik yang dapat bekerja dengan teknologi zk-SNARKs, harga Zcash akan bergantung pada Coinbase.

Beli ZEC di Binance hari ini!

Analisis Tinjauan Dagangan Ramalan Harga ZCASH (ZEC) Dikemas kini pada 5 Mei 2020

EDIT PENDEK HARIAN ZEC / BTC oleh Marcelvv pada TradingView.com

Penganalisis mengatakan bahawa ZEC terus kuat. Koin bergerak di dalam saluran dengan reaksi sokongan saluran yang baik dan suntikan kelantangan besar setelah pam BTC, yang merupakan petanda yang baik, dan kelihatan akan naik lebih tinggi. Pada carta anda akan menemui beberapa sasaran jangka pendek, tetapi perlu diingat, BTC mempengaruhi semua altcoin.

Jangan lepaskan peluang membeli yang hebat di ZECBTC oleh Ramalan Bandar pada TradingView.com

Penganalisis memberikan cadangan perdagangan berikut; ada kemungkinan penarikan sementara untuk garis sokongan yang dicadangkan (0,0057). jika demikian, peniaga boleh menetapkan pesanan berdasarkan tindakan harga yang diharapkan dapat mencapai sasaran jangka pendek.

Analisis teknikal:

. ZECBTC berada dalam julat yang terikat dan permulaan aliran menaik dijangka.

.Harganya melebihi WEMA 21 Hari yang berfungsi sebagai sokongan yang dinamik.

. RSI berada di 68.

Ambil Keuntungan:

TP1 = @ 0.00736

TP2 = @ 0.00987

TP3 = @ 0.01258

SL = Pecah di bawah S2

Pandangan Semasa Saya Untuk Zcash (Carta Dipetakan) oleh tuan alan pada TradingView.com

Penganalisis mengatakan bahawa kita mempunyai indikator kenaikan harga dan harga mencabar rintangan.

Rintangan segera sekarang EMA200 (0.005663). Oleh itu, ZECBTC akan terus meningkat sehingga tahap ini pecah.

Sekiranya momentum tidak dapat dikumpulkan, harga akan turun sebelum percubaan seterusnya.

Kami tetap menaik walaupun harga turun di bawah sokongan.

Kami mengharapkan lonjakan yang kuat setelah jika senario seperti itu berlaku (anak panah biru).

Kesimpulannya

Baru-baru ini Zcash Foundation mengeluarkan protokol tadbir urus yang akan membantu desentralisasi blockchain platform. Salah satu faktor penting yang termasuk dalam dokumen tadbir urus adalah menghasilkan rancangan / polisi konkrit yang akan memajukan matlamat masyarakat. Ini adalah langkah yang akan membantu Zcash memperkuat cengkaman pasaran altcoin dan juga positif terhadap harga ZEC.

Sejauh ini, seluruh pasaran menunjukkan sentimen bullish yang mendorong kita untuk mempercayai bahawa kita berada di pasaran bull. Ini adalah masa yang tepat bagi para pelabur untuk menambahkan beberapa ZEC ke portfolio mereka setelah sedikit penurunan yang telah kita lihat selama dua minggu terakhir ketika pasaran bersiap untuk kembali tampil.

Beli ZEC di Binance hari ini!

Mahu membaca lebih lanjut? Baca liputan kami mengenai penyenaraian ZCash di Coinbase Pro pada akhir tahun 2018. Atau, jika anda berminat untuk memperoleh ZEC, anda boleh membaca tentang cara melombongnya dalam panduan kami di sini.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me