Ramalan Harga Ontologi 2021 – Perkembangan Positif Dan Pandangan Teknikal Bullish

(Dikemas kini 14 Februari 2021) Berasal dari China, projek Ontologi adalah projek blockchain yang membantu perniagaan memanfaatkan kekuatan teknologi lejar yang diedarkan. Projek ini adalah blockchain awam berprestasi tinggi dan platform kolaborasi kepercayaan yang diedarkan. Mata wang ONT adalah duit syiling generasi kedua, yang membantu merapatkan jurang antara teknologi blockchain dan sektor perniagaan. 

Baru-baru ini penambahan di Crypto.com telah menaikkan harga Ontology. Pada masa ini, ONT diperdagangkan pada harga $ 0,9 dengan a cap pasaran sebanyak $ 578 juta.

Beli ONT pada Binance hari ini!

Pendapat Pakar Mengenai Mengapa Harga Ontologi Akan Meningkat

Tahun lalu tidak bagus untuk ONT kerana harganya menurun perlahan hingga akhir tahun sekitar $ 0.5. Walau bagaimanapun, 2020 kelihatan menjanjikan untuk duit syiling ini. Platform ini mempunyai ciri aplikasi yang disesuaikan dan mesra pengguna, sehingga menjadikannya serba boleh dibandingkan dengan rakan sejawatnya.

Satu-satunya masalah dengan ONT adalah bahawa ia adalah platform khusus. Sekiranya platform berjaya menaikkan taraf penawarannya yang unik, maka koin itu harus mempunyai masa depan yang lebih cerah. Selain itu, platform ini mempunyai pemaju yang mahir, dan bekerjasama dengan firma-firma besar seperti NEO, dan ini telah memberi sumbangan besar kepada kejayaan koin. Ini adalah salah satu sebab utama mengapa harga Ontologi dijangka meningkat dalam masa terdekat.

Pada masa ini, harga pasaran ONT adalah masa yang sesuai untuk membeli pelabur. Menurut ramalan harga, harga duit syiling itu dijangka mencecah $ 3.50 pada akhir tahun 2020. Duit syiling ini pernah mencecah $ 10 pada masa lalu. Penganalisis juga menyatakan bahawa, berdasarkan tren masa lalu dan sekarang, eko-sistem platform yang kuat perlahan-lahan akan bergerak ke arah harga yang diramalkan dalam masa yang singkat.

Beli ONT pada Binance hari ini!

Faktor lain yang mempengaruhi harga Ontologi termasuk;

Perkongsian

Tidak sampai sebulan, Ontology telah bekerjasama dengan dua firma yang mengkhususkan diri dengan pematuhan AML dan KYC.

Salah satunya adalah Shufti Pro dengan mana Ontology menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) yang akan menyaksikan kedua-dua syarikat berganding bahu dalam mengembangkan perkhidmatan identiti digital.

Dengan Ontologi menjadi blockchain awam, identiti digital menjadi tonggak kejayaan projek blockchain yang berdasarkan kepercayaan.

Dengan bekerjasama dengan Shufti Pro, sebuah firma terkemuka yang menyediakan penyelesaian pengesahan pada skala global, lebih banyak syarikat pasti mempercayai Ontologi. Ini adalah langkah yang akan mendorong peningkatan penggunaan.

Semasa menandatangani MoU, Victor Fredung, CEO, Shufti Pro, berkata:

“Kami telah mengikuti kemajuan [Ontologi] mereka dengan minat selama beberapa waktu, dan sekarang adalah masa yang tepat untuk maju. Tambahan pula, kami percaya bahawa penggunaan gabungan teknologi blockchain baru dan inovatif dengan pengesahan identiti dan identiti mutakhir adalah gabungan yang kuat untuk operasi perniagaan global. “

Di samping itu, Ontologi nampaknya mendapat daya tarikan di luar ini. MIXMarvel, platform permainan dan komuniti kandungan, telah menandatangani perjanjian dengan Ontology untuk membawa permainan “Hyperdragons” ke jaringan ONT. Berita ini melanda pasaran 2 hari yang lalu. Ini menambah kerjasama ditandatangani dengan Evernym dan Sovrin Foundation untuk membentuk konsortium identiti digital Timur-Barat.

Perkongsian Dengan 4Stop

Ontology juga telah mengadakan kolaborasi dengan 4Stop untuk memberikan pengesahan Tahu-Pelanggan-Pelanggan di platformnya.

Dengan pengawal selia kewangan yang prihatin terhadap pengubahan wang haram dan pembiayaan pengganas, mempunyai penyelesaian mewah yang menjaga keburukan ini adalah kelegaan yang besar bukan sahaja bagi pengawal selia tetapi juga bagi mereka yang mengawasi platform Ontologi.

Peningkatan kepercayaan pada platform akan menyebabkan peningkatan penggunaan. Ini adalah sesuatu yang akan mendorong harga ONT lebih tinggi.

Mengulas mengenai perkongsian itu, Ingo Ernst, Ketua Pegawai Eksekutif 4Stop berkata:

 “Dengan penggunaan teknologi blockchain yang terus berkembang, kami sangat gembira dapat menjadi sebahagian daripada projek blockchain inovatif Ontology dengan menyediakan mereka perkhidmatan KYC lebih lanjut untuk mengesahkan dan mengesahkan data peribadi di seluruh dunia. Membuat prasarana arus perdana, standard, dan mudah diakses dan dipercayai adalah sesuatu yang kita gemari, dan kita menantikan perkembangan masa depan. “ 

Hubungan dengan China

Andy Ji, Ketua Pegawai Strategi Ontologi, pernah memegang jawatan tertinggi dalam pemerintahan China. Beliau pernah menjadi Ketua Setiausaha Kementerian Perindustrian dan teknologi Maklumat di China.

Pengasasnya, Jun Li juga pernah bekerjasama dengan Financial Futures Exchange di China dan Infosys.

Dengan adanya hubungan seperti itu, selamat untuk menganggap bahawa platform Ontologi akan dilihat dengan baik di China.

Walaupun China telah menyatakan pendiriannya dengan jelas mengenai cryptocurrency, ia telah memimpin dalam hal penggunaan blockchain.

Dengan kes penggunaan yang semakin meningkat untuk blockchain Ontologi, tidak sukar untuk melihat platform mendapat adopsi besar-besaran di China. Oleh itu, ini mungkin akan menaikkan harga ONT.

Kesimpulannya, dalam satu tahun keberadaan, Ontologi (ONT), tanpa keraguan, telah menunjukkan kekuatannya sebagai platform. Perkongsian juga membantu menaikkan harganya. Dan setelah penyelesaian AML dan KYC dilaksanakan sepenuhnya, harapkan harganya meningkat lebih tinggi apabila lebih banyak perniagaan mula beroperasi.

Beli ONT pada Binance hari ini!

Tinjauan Teknikal Mengenai Harga Ontologi (ONT) TradingView (Kemas kini 14 Februari 2021)

&# x1f48e; SATU – HANYA pergi ke GALAXY lain&# x1f680; oleh reggiogeorge pada TradingView.com

Ontologi telah menjadi salah satu panggilan untuk diikuti selama beberapa minggu terakhir menurut penganalisis ini. Seperti yang anda lihat dalam carta, ini adalah minggu yang sangat positif untuk ONT. Dalam masa terdekat (bulan depan), mata wang maya mungkin bergerak ke arah 3.6085 USDT setiap syiling. 

Memang ada tahap yang berbeza yang dapat dicapai oleh mata wang digital ini. Tahap ini merangkumi 1.668, 2.07, 2.62 dan yang terakhir 3.6085. Pertunjukan carta oleh penganalisis menunjukkan bahawa agar ONT bergerak lebih tinggi adalah perlu untuk memecahkan puncak garis trend yang bermula bertahun-tahun yang lalu.

ONT melengkapkan tempoh pengumpulan oleh kvck pada TradingView.com

Penganalisis TradingView ini mendakwa bahawa ONT telah berada dalam dua tahun fasa pengumpulan. Ini mungkin hampir berakhir, ketika dia berkongsi. Kami telah melihat bahawa terdapat tahap sokongan mendekati tahap harga 0,4226 USDT yang sangat berguna dalam beberapa tahun kebelakangan ini untuk aset digital ONT. 

Lebih-lebih lagi, kita melihat bahawa harganya juga telah mencabar beberapa tahap rintangan pada 1.0314 dan 1.7294 USDT. Sekiranya mata wang digital dapat menembus dari segitiga menurun, ada kemungkinan ia mula bergerak ke 1.0314 dan kemudian ke tahap rintangan seterusnya 1.7294. Walaupun begitu, pelarian mesti disahkan.

Pam ONT Tidak lama lagi oleh omidalizadeh317 pada TradingView.com

Bagi ONT, penganalisis menunjukkan bahawa mata wang maya akhirnya dapat menembusi dari trend bear multi-tahun. Pasangan perdagangan ONT / USDT masih belum jelas mengenai arah mata wang maya ini. Walaupun begitu, tahun 2021 akan menjadi tahun takrif. 

Ini dapat dilihat dalam carta yang dikongsi oleh penganalisis. Mata wang maya telah berada di saluran perdagangan yang berbeza dan dalam segitiga simetri yang bermula pada awal tahun 2020 dengan krisis COVID-19. Perkara boleh berubah pada masa akan datang mengikut evolusi pasaran. Walaupun begitu, ONT masih jauh dari tahap tertinggi sepanjang tahun pada tahun 2018.

Panjang ONT / USDT oleh Pedagang_OMS pada TradingView.com

Pasangan perdagangan ONT / USDT kini diperdagangkan dalam julat harga yang sangat dekat antara $ 0,466 dan $ 0,4624. Dalam beberapa hari terakhir, ONT telah diperdagangkan pada tahap harga ini. Penganalisis percaya bahawa 2021 boleh menjadi sangat positif untuk mata wang maya ini yang akhirnya dapat mencapai harga per syiling $ 0,8389. 

Ini akan mendorong ONT ke tahap rintangan yang sangat penting untuk mencapai tahap tertinggi sepanjang masa. Hanya tinggal masa untuk memahami sama ada ONT dapat atau tidak mengalami pergerakan ini dalam beberapa hari atau minggu yang akan datang.

ONTUSDT oleh Avery_Upton pada TradingView.com

Walaupun jatuh ke kedudukan ke-50 di pasaran, Ontology adalah cryptocurrency yang hebat untuk peniaga. Menurut carta yang dikongsi oleh penganalisis, kami mendapat sokongan di wilayah yang hampir dengan 0,4793. Kita dapat melihat ini sebagai tahap sokongan dengan mempertimbangkan profil kelantangan dan juga tempat di mana pada masa lalu ONT mengalami tentangan dan sokongan. 

Kini, mata wang digital bergerak lebih tinggi dan diperdagangkan mendekati 0.5568. Meskipun demikian, ia masih harus terus berkembang jika ingin melampaui tinggi lokal yang dicatatkan pada bulan November tahun ini ketika mencapai 0,74 USDT setiap syiling.

Analisis Asas

Mainnet dilancarkan baru-baru ini, mula membina platform NFT, peningkatan dompet. Melihat daya tarikan yang kuat terhadap perkongsian baru.

Token economy and Staking – Bekalan 1,000 juta ONT dan ONG, Hampir 63% edaran ONT semasa. Baru-baru ini melakukan pembelian balik dari pasaran terbuka. Tidak ada kejadian terbakar, bekalan tetap.

Staking akan menghasilkan token utiliti ONG, yang boleh diperdagangkan dan digunakan dengan bayaran gas.

Secara keseluruhan, menurut pendapat penganalisis, ONTBTC telah melanggar tahap utama; ujian semula sangat mungkin untuk mengesahkan flip S / R – yang memungkinkan untuk masuk semula.

Kesimpulannya

Satu tahun setelah Ontology melancarkan mainnetnya melalui pengembangan teknologi yang berterusan, projek ini berjaya mewujudkan platform kolaborasi kepercayaan asas. Sejauh ini, Ontologi berjaya mencapai langkah pertama dari visinya, iaitu bersedia untuk semua perniagaan, yang bagus untuk harga ONT bergerak maju.

Berdagang di bawah $ 1, Ontology memberikan peluang yang menguntungkan bagi mana-mana pelabur yang memilih untuk memanfaatkan harganya yang rendah dan menambahkan beberapa ONT pada portfolio mereka. Berdasarkan carta kenaikkan harga di atas, jelas bahawa harga duit syiling akan meningkat dalam beberapa bulan akan datang. Anda boleh mengikuti pautan di bawah untuk membeli beberapa ONT di Binance.

Beli ONT pada Binance hari ini!

Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Ontologi? Anda boleh menyemak panduan ini yang menerangkan segala-galanya mengenai projek. Panduan lain ini akan memberi anda nasihat mengenai dompet terbaik untuk menyimpan Ontology.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me