Pendapatan Crypto Pasif Dapat Menguntungkan Miliaran Orang, Eksekutif OKEx Berkata di Blockchain Economy 2020, Turki

OKEx (www.okex.com), tempat pertukaran cryptocurrency dan derivatif terbesar di dunia, melakukan perjalanan ke Turki untuk menghadiri Blockchain Economy, sidang kemuncak blockchain yang paling dinantikan di MENA dan Eurasia minggu lalu di Istanbul. Walaupun OKEx telah melakukan banyak perbincangan mengenai kripto tempatan, Lennix Lai, Pengarah Pasaran Kewangan OKEx menyampaikan pemikirannya mengenai pendapatan pasif secara eksklusif di pasaran kripto pada hari Jumaat lalu (21 Feb 2020).

“Blockchain dan aset digital secara beransur-ansur mengubah cara kami memperoleh minat. Arus utama menentukan modal sosial mengenai bagaimana kadar faedah memperuntukkan dan menjadikan bank sebagai maklumat utama dan perantara kredit, ”kata Lennix Lai, Pengarah Pasaran Kewangan OKEx. “Melangkah ke depan, berdasarkan PoS dan DPoS, serta pinjaman DeFi, berpotensi akan memperoleh produk baru yang memberikan minat secara berkala. Ini boleh saling menguntungkan bagi sistem kewangan tradisional, dan dengan itu membawa kelebihan berbilion pengguna memperoleh pendapatan pasif. “

Lennix Lai, Pengarah Pasaran Kewangan OKEx menyampaikan ucaptama pada 21 Feb 2020. Lennix Lai, Pengarah Pasaran Kewangan OKEx telah dijemput untuk wawancara media di lokasi.

Tanpa bank telah menjadi cabaran global

Sistem kewangan tradisional telah mengakui cabaran. Kos operasi yang tinggi untuk menubuhkan cawangan bank dan menyediakan perkhidmatan di negara-negara membangun atau kurang maju telah menjadi halangan. Zaman kadar faedah rendah telah membawa beberapa kesan sampingan yang tidak diingini kepada ekonomi dunia nyata, terutamanya kerosakan pada bank, yang membayar lebih banyak untuk menyimpan simpanan berlebihan tetapi tidak dapat menyampaikan kadar negatif kepada pendeposit.

Pendapatan pasif dalam crypto

Kepentingan blockchain, dan juga cryptocurrency, dapat bertindak sebagai penyelesaian alternatif dalam menyelesaikan cabaran tersebut, di mana kontrak pintar yang dihoskan pada blockchain menghasilkan pindaan yang lebih bijak dalam perdagangan perdagangan dengan pengurangan kos.

Instrumen kewangan tanpa izin dapat menurunkan 99% halangan untuk membuat dan mengeluarkan kontrak yang boleh diperdagangkan untuk sesiapa sahaja untuk melindungi, berdagang dan memperoleh. Kolam OKEx kini menyokong bertaruh daripada 8 token arus perdana termasuk EOS, ATOM, DAI, dan VSYS, dll., dengan kadar faedah setinggi 15%.

Visi DeFi dalam OKEx – ekonomi tanpa geseran

Perdagangan berasaskan kontrak pintar automatik dapat mencapai penyelesaian segera dengan risiko rakan niaga sifar, meminimumkan keperluan untuk jaminan sebanyak 99% dan kunci kira-kira dalam kitaran perdagangan. Dari segi DeFi, pasaran kripto memberikan faedah alternatif kepada pasaran wang tradisional. Pasar uang tradisional mungkin terbatas pada peraturan lokal, institusi dan keperluan modal dari segi aksesibilitas, pinjaman DeFi membawa pengalaman tanpa izin global, dengan pemantauan dan kepatuhan yang sedang berlangsung. Selain itu, risiko rakan niaga pinjaman DeFi jauh lebih rendah daripada pinjaman peer-to-peer tradisional. Terlebih lagi, kontrak pintar juga mempercepat masa pemprosesan dan meningkatkan kemudahan penggunaan dengan membuang kertas kerja yang tidak praktikal untuk perantara.

OKChain – blockchain awam komersial milik OKEx

Satu kejayaan dalam pengembangan ekosistem DeFi, OKEx baru-baru ini melancarkan OKChain, blockchain awam komersial yang menyokong penciptaan dan pelepasan aplikasi DeFi. Pengguna boleh membina aplikasi DeFi mereka sendiri berdasarkan teknologi blockchain di OKChain. Pada masa yang sama, OKEx juga melancarkan OKEx DEX, pertukaran terdesentralisasi pertukaran aplikasi pertama di OKChain. Untuk memberikan pengalaman perdagangan dan kecairan yang lebih baik, OKEx DEX menyokong penyelesaian masa nyata dalam persekitaran yang tidak boleh dipercayai.

Untuk sorotan acara, sila lawati OKEx.

Foto Acara:

Gerai OKEx di Blockchain Economy 2020 dengan cenderahati dan maklumat menarik adalah ikonik di puncak tersebut.

Lennix Lai, Pengarah Pasaran Kewangan OKEx, terlibat dengan banyak media, tetamu dan rakan perniagaan sepanjang sidang kemuncak 2 hari.

Lennix Lai, Pengarah Pasaran Kewangan OKEx, menyampaikan ucaptama di Blockchain Economy 2020, meneroka topik mengenai pendapatan pasif eksklusif dalam crypto. Pasukan OKEx berada di tempat untuk bertemu dan memberi salam kepada setiap pengunjung acara tersebut.

TAMAT

Mengenai OKEx

Pasaran cryptocurrency terbesar dan paling pelbagai di dunia, OKEx adalah tempat pedagang crypto global, pelombong, dan pelabur institusi datang untuk menguruskan aset crypto, meningkatkan peluang pelaburan, dan melindungi risiko. Kami menyediakan perdagangan spot dan derivatif, termasuk niaga hadapan, pertukaran berterusan, dan pilihan, cryptocurrency utama, menawarkan fleksibiliti yang besar kepada para pelabur dalam merumuskan strategi mereka untuk memaksimumkan keuntungan dan mengurangkan risiko.

Hubungan media:

Vivien Choi

E-mel: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me