OKEx Mengumumkan Pelancaran Program Beaconnya – Mentorship dan Masterclass Series untuk Wilayah Eropah

OKEx (www.okex.com), pertukaran mata wang kripto dan derivatif terbesar di dunia, mengumumkan pelancaran Program Beacon OKEx, siri Masterclass dan Mentorship khusus untuk rantau Eropah, hari ini. Program ini terdiri daripada gabungan persembahan kelas induk individu dan pemantauan bimbingan untuk sebilangan peserta yang terhad. Kelas akan diberikan oleh eksekutif OKEx teratas serta wakil media terkemuka di ruang tersebut. Semua bimbingan peserta akan diberikan secara eksklusif oleh pasukan kepemimpinan OKEx. Permohonan bermula hari ini hingga 7 Jun 2020.

Tumpuan pada rantau Eropah

Pandemik koronavirus telah menyebabkan kemerosotan ekonomi dan pengangguran yang meluas di seluruh dunia dengan Eropah menjadi salah satu wilayah yang paling teruk dilanda. Ekonomi Kesatuan Eropah (EU) kelihatan menjunam sebanyak 7.4% pada tahun 2020 dengan kadar pengangguran 9% dalam apa yang disebut ramalannya "kemelesetan ekonomi terdalam dalam sejarahnya. “[1] Canselor UK Rishi Sunak juga telah memperingatkan bahawa negara itu mungkin akan mengalami kemelesetan “seperti yang belum pernah kita lihat.”

Dengan jalan menuju pemulihan yang lama, OKEx percaya bahawa terdapat sedikit harapan di tengah-tengah semua negatif bagi sebilangan mereka yang terjejas. Oleh kerana banyak orang terpaksa tinggal di rumah setelah bekerja, sekarang adalah peluang mereka untuk meneroka industri blockchain dan cryptocurrency yang berkembang pesat.

Bermula dari akhir bulan Mei, Program Beacon OKEx akan memberikan mereka perkara ini dengan tepat. Peluang bagi mereka yang berminat dengan blockchain dan crypto untuk mengetahui lebih lanjut mengenai ruang tersebut.

Pendidikan blockchain dari yang terbaik

Program ini terdiri daripada bimbingan eksklusif selama satu bulan dengan eksekutif OKEx, bersama dengan tiga kelas master yang diberikan oleh mereka dan profesional industri mengenai topik tertentu dalam blockchain dan crypto. Sebanyak enam orang mentee akan direkrut.

Mentor program adalah Ketua Pegawai Eksekutif OKEx Jay Hao dan Pengarah Pasaran Kewangan Lennix Lai, yang masing-masing akan membimbing tiga peserta di Telegram. Selain daripada penglibatan harian dengan pasukan OKEx, para peserta akan mengambil bahagian dalam sesi bimbingan mingguan selama 30 minit dengan kedua-dua eksekutif.

Setiap kelas master akan mengambil masa sekitar 15-30 minit, diikuti dengan Q 10 minit&Sesi untuk penyampai menjawab soalan, memberi panduan dan kejelasan lebih lanjut mengenai kelas. Selepas setiap kelas, mentee akan diberi tugasan sebagai tindak balas terhadap kandungan kelas. Pembesar suara masterclass yang disahkan adalah dari media crypto, termasuk CNBC Crypto Trader’s Lindsay Joo dan host podcast Crypto 101 Matthew Aaron, bersama dengan Lennix Lai.

Siri ini akan merangkumi pelbagai topik, dari pandangan keseluruhan mengenai blockchain, dan panduan langkah demi langkah yang mudah untuk membeli crypto untuk pertama kalinya, hingga strategi pemasaran syarikat blockchain, ledakan ICO, dan perdagangan derivatif crypto.

“Kami tahu bahawa pandemi COVID-19 telah mempengaruhi dunia dan khususnya kawasan Eropah. Ramai orang terkurung di rumah dan kehidupan mereka terjejas. Melalui program Beacon, kami bertujuan untuk menyediakan jendela kepada industri blockchain dan crypto. Kami berharap para peserta dan mentor dapat memanfaatkannya, mungkin ada juga yang dapat memulakan karier mereka di tempat ini, ”kata CEO OKEx Jay Hao.

"Kunci untuk penggunaan blockchain dan crypto terletak pada pendidikan. Kami berharap OKEX dapat menyalakan api inovasi dengan Program Beacon. Bagaimanapun, industri kripto hanya akan berkembang dengan komuniti yang lebih berpengetahuan," kata Lennix Lai, Pengarah Pasaran Kewangan OKEx.

Program OKEx Beacon memulakan aplikasinya dari sekarang hingga 7 Jun 2020. Untuk permohonan dan maklumat lebih lanjut, nantikan Program Beacon OKEx dan.

[1] Sumber: Kajian Kewangan

TAMAT

Mengenai OKEx

Pasaran cryptocurrency terbesar dan paling pelbagai di dunia, OKEx adalah tempat pedagang crypto global, pelombong, dan pelabur institusi datang untuk menguruskan aset crypto, meningkatkan peluang pelaburan, dan melindungi risiko. Kami menyediakan perdagangan spot dan derivatif, termasuk niaga hadapan, pertukaran berterusan, dan pilihan, cryptocurrency utama, menawarkan fleksibiliti yang besar kepada para pelabur dalam merumuskan strategi mereka untuk memaksimumkan keuntungan dan mengurangkan risiko.

Hubungan media:

Vivien Choi

E-mel: [e-mel dilindungi]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me