OK Blockchain Foundation melancarkan pusingan pembelian dan pembelian semula OKB yang kelapan dan terbesar, Token Platform yang Beredar Sepenuhnya Pertama di Dunia

OKEx (www.okex.com), pertukaran tempat dan derivatif cryptocurrency terbesar di dunia, mengumumkan bahawa OK Blockchain Foundation, penerbit OKB, telah melancarkan pembelian semula dan pembukaan token OKB yang kelapan dan terbesar. Dari tempoh antara 1 Mac dan 31 Mei, sejumlah 3.509.874.52 OKB dibeli kembali dan dibakar (setara dengan USD $ 19.000.000, mengikut harga OKB pada 2 Jun 2020). Ini mewakili kenaikan $ 1 juta dari tempoh sebelumnya.

Inisiatif Beli Balik dan Bakar OKB

Yayasan OK Blockchain melancarkan inisiatif beli balik dan bakar OKB pada 4 Mei 2019, untuk bekalan 300 juta OKB yang beredar ketika itu. Tujuan pembelian balik dan pembakaran bukan untuk mempengaruhi harga token tetapi untuk memupuk kesinambungan ekosistem OKB dan memajukan kes penggunaan untuk OKB, sehingga menguntungkan pemegangnya.

Sehingga hari ini, setelah pusingan kelapan OKB dihantar ke alamat lubang hitam untuk dibakar, sejumlah 20,671,583,58 OKB telah dibakar. Edaran OKB semasa ialah 279,328,416.42.

Selepas pelancaran testnet OKChain pada Februari 2020, 700 juta token OKB yang belum diterbitkan juga dibakar dan keputusan diambil untuk tidak mengeluarkan token lagi di masa depan. Ini mengubah token OKB menjadi token deflasi sepenuhnya dan juga token platform pertama yang beredar sepenuhnya di dunia.

Faedah untuk Pengguna OKB

Untuk memberikan manfaat maksimum kepada pengguna OKB, telah banyak fokus untuk memajukan perkongsian dan penggunaan OKB bukan hanya di platform OKEx tetapi juga dengan rakan ekologi global. Ekosistem OKB terus berkembang, membawa kelebihan kepada pengguna OKB dengan banyak cara baru dan menarik.

Kemas kini pada OKChain

Sejak dilancarkan pada bulan Februari tahun ini, kemajuan pesat telah dicapai di OKChain dan testnet OKChain baru-baru ini dikemas kini ke versi 0.10. Versi baru ini mengoptimumkan mekanisme pengundian untuk simpul ekologi dan juga telah memulakan pengambilan global untuk supernod. Pemegang OKB akan menikmati pemetaan blok genesis 100% dari token asli OKChain (OKT) semasa pelancaran mainnet.

OKT menggerakkan ekosistem OKChain dan penggunanya dapat beroperasi sebagai pengesah dan supernode dan bertindak sebagai proksi pengundian. Pemegang OKB juga dapat menjadi supernode dalam ekosistem OKChain dengan hak suara yang lebih besar atas pengembangan rantai serta kemampuan untuk mengeluarkan DEX mereka sendiri dan menyenaraikan pasangan perdagangan.

Kumpulan pertama gabungan OKChain merangkumi rangkaian awam, penyemak imbas, dompet, dan kolam perlombongan, dan pengguna OKChain dapat menikmati perkhidmatan kelas pertama yang ditawarkan oleh rakan kongsi global terkemuka OKChain.

Lebih Keistimewaan di Platform OKEx dan Di Luar

Pemegang OKB kini semakin mendapat hak istimewa di platform OKEx dan seterusnya. Pada masa ini, pemegang OKB dapat memanfaatkan 14 pilihan keutamaan dalaman ketika berdagang, termasuk potongan yuran perdagangan, peluang untuk melabur dalam aset blockchain yang menjanjikan melalui OKEx Jumpstart, peluang untuk memperoleh pendapatan pasif dengan Simpanan OKB, dan pilihan pembayaran pada pedagang yang ditunjuk.

Untuk memenuhi permintaan penggunanya yang semakin meningkat dan terus mengembangkan ekosistem OKB, OKB telah memperluas saluran perdagangannya ke seluruh dunia. Ini termasuk Pasangan Dagangan C2C (OKB menyokong banyak mata wang fiat arus perdana, termasuk USD, Euro, Won Korea, Dong Vietnam, Rupiah Indonesia dan Ruble), dan perdagangan spot OKB di lebih daripada 50 bursa termasuk Bitfinex dan BitMEX. Saluran perdagangan ini akan terus berkembang untuk memberi manfaat kepada pemegang OKB.

OKB juga telah mengembangkan 50 senario aplikasi di seluruh dunia dari pembayaran, pinjaman dan pengurusan kewangan, hingga pelancongan, perkhidmatan kehidupan, rangkaian sosial, dan hiburan. Pemegang OKB dapat menikmati pelbagai perkhidmatan berkualiti tinggi dari pinjaman gadai janji hingga tempahan hotel, dan perkhidmatan keselamatan menggunakan OKB. Untuk maklumat lebih lanjut, lawati Sokongan OKEx.

TAMAT

Mengenai OKEx

Pasaran cryptocurrency terbesar dan paling pelbagai di dunia, OKEx adalah tempat pedagang crypto global, pelombong, dan pelabur institusi datang untuk menguruskan aset crypto, meningkatkan peluang pelaburan, dan melindungi risiko. Kami menyediakan perdagangan spot dan derivatif, termasuk niaga hadapan, pertukaran berterusan, dan pilihan, cryptocurrency utama, menawarkan fleksibiliti yang besar kepada para pelabur dalam merumuskan strategi mereka untuk memaksimumkan keuntungan dan mengurangkan risiko.

Hubungan media:

Vivien Choi

E-mel: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me