Kajian Platform Dagangan Cryptocurrency Perdana XBT

Perdana XBT adalah salah satu platform perdagangan cryptocurrency paling maju dalam industri. Ditubuhkan pada tahun 2018, syarikat ini telah menawarkan perkhidmatan perdagangan untuk lebih dari 30 mata wang maya yang berbeza dengan jumlah dagangan harian purata $ 545 juta. 

Firma itu kini beroperasi dengan lebih daripada 40 pekerja dan tiga pejabat yang terletak di seluruh dunia. Mereka kini menawarkan perdagangan leverage untuk Bitcoin (BTC), cryptocurrency terbesar di pasaran, dan altcoin lain. Aset digital ini merangkumi Ethereum (ETH), XRP dan Litecoin (LTC), yang juga diiktiraf sebagai yang terbesar di dunia. 

Perdana XBT juga menawarkan akses kepada mudah tunai kepada pelanggan dan beberapa alat perdagangan yang bertujuan untuk membantu pengguna melaksanakan strategi perdagangan mereka seperti yang dirancang. Semua penyelesaian yang disediakan oleh platform dibina berdasarkan standard keselamatan yang membantu individu merasa selamat dan menikmati sistem yang cekap. 

Antaramuka yang Mudah Digunakan dan Jelas untuk Pedagang

Salah satu perkara yang paling penting bagi pengguna adalah mempunyai platform yang jelas dan mudah digunakan. Ini termasuk antara muka yang telah dikembangkan untuk membuat pengguna menggunakan platform yang jelas. Yang paling mudah ialah mencari semua alat yang diperlukan untuk berdagang, semakin baik pengalaman keseluruhan pengguna. 

Selain itu, mereka mempunyai 100% akaun tanpa nama untuk pengguna tanpa pengesahan KYC. Ini bagus untuk banyak peniaga yang ingin mengelakkan memberikan maklumat kepada banyak platform di ruang tersebut. 

Platform ini juga menawarkan CFD, forex dan indeks lain. Terdapat pasangan mata wang utama dan kecil yang ada. Selanjutnya, terdapat beberapa indeks, termasuk FTSE 100, atau S&P 500, antara lain. Ini akan memberi peluang kepada individu untuk berdagang di beberapa pasaran dan bukan hanya dalam mata wang kripto. 

Pengguna perlu memberikan e-mel dan kata laluan untuk mendaftarkan diri mereka di platform ini. Anda akan mempunyai kemungkinan untuk mula mendepositkan dana dan menguruskan dompet anda hanya dengan beberapa langkah mudah. Pertukaran lain memerlukan pasukan sokongan mereka untuk mengawal dokumen yang disediakan dan gambar yang ditunjukkan. 

Inilah sebabnya mengapa Prime XBT mesti dianggap sebagai platform yang hebat dan mudah digunakan untuk peniaga dan pengguna crypto. Memang, bursa mengatakan bahawa pengguna boleh mula berdagang dalam masa 40 saat setelah mendaftar. 

Di bahagian kiri skrin, pedagang akan mempunyai semua maklumat yang diperlukan berkaitan dengan pasangan perdagangan yang tersedia untuk diperdagangkan. Ini bagus untuk mencari perdagangan yang paling penting dan mempunyai gambaran keseluruhan mengenai harga umum di pasaran cryptocurrency. Perkara yang menarik ialah anda boleh memiliki pasangan perdagangan FX dan aset digital dalam satu muka yang sama, yang menjadikannya sangat berguna untuk peniaga profesional yang berdagang dengan pasangan dan pasaran yang berbeza. 

Di tengah-tengah skrin, kami akan mempunyai carta yang dapat diubahsuai mengikut setiap keperluan pengguna. Ini bagus untuk penganalisis teknikal yang memerlukan dan memerlukan beberapa alat untuk beroperasi. Dengan semua alat yang ada di platform ini, pastinya selesa bagi individu untuk mula merancang strategi perdagangan mereka dan melakukan perdagangan yang mereka perlukan. 

Skrin utama juga akan berkongsi dengan peniaga semua maklumat yang berkaitan dengan Baki mereka, ekuiti yang mereka miliki, PLN yang tidak direalisasikan, margin terpakai dan margin yang ada, antara lain. Ini, dan semua alat perdagangan dan teknikal yang tersedia untuk pedagang akan menjadikan Prime XBT salah satu platform paling maju untuk perdagangan aset digital dan di pasaran tradisional lain. 

Prime XBT juga bekerjasama dengan komoditi. Ini adalah perkara yang baik memandangkan ia menjadi satu-satunya platform yang menawarkan sebilangan besar alat untuk peniaga meningkatkan strategi perdagangan mereka. 

Beberapa komoditi yang boleh didapati di Prime XBT termasuk yang berikut:

  • Gas asli
  • Minyak Brent
  • Minyak mentah
  • Emas
  • Bayaran

Teknologi dan Perdagangan Prime XBT

Kedua-dua pendatang baru dan pedagang profesional di pasaran kripto dapat menikmati perkhidmatan teratas yang ditawarkan oleh Prime XBT- Pengguna akan mempunyai data pasaran yang sangat boleh dipercayai yang juga dapat dilihat dalam prestasi platform ini. 

Pasukan pakar di sebalik pertukaran ini telah mengembangkan sistem pelaksanaan pesanan yang sangat pantas yang membolehkan perdagangan dilaksanakan di < 7.12 ms secara purata. Ini adalah salah satu masa pelaksanaan terpantas di seluruh industri cryptocurrency, yang mempunyai beberapa pertukaran dan platform untuk melakukan aktiviti perdagangan. 

Selain itu, mereka juga menawarkan pedagang sebagai mesin perdagangan yang mempunyai pelaksanaan pengurusan risiko masa nyata yang disokong oleh infrastruktur Amazon AWS. Oleh kerana pertukaran tersebut dihubungkan dengan sebilangan besar penyedia kecairan, terdapat latensi rendah dan harganya dipaparkan di platform dengan pasti. 

Menurut data yang disediakan oleh bursa, 74.1% pesanan pasar pelanggan dilaksanakan pada harga yang mereka harapkan. Ini jauh lebih tinggi daripada pertukaran crypto tradisional, yang dapat menawarkan sistem pencocokan yang kurang efisien. 20.8% pengguna mengalami kutipan positif untuk pesanan pasaran mereka dan hanya 5.1% menghasilkan keputusan negatif. Ini adalah salah satu nombor terendah di seluruh pasaran. 

Setiap perdagangan yang dilakukan oleh pengguna akan mempunyai bayaran yang dapat membantu pertukaran menghasilkan uang dengan layanan yang mereka berikan. Bayaran dagangan adalah minimum, sama dengan 0.05% untuk kebanyakan pasangan perdagangan, termasuk BTC / USD, ETH / USD, LTC / USD, XRP / USD dan EOS / USD. 

Kedudukan panjang yang menggunakan leverage juga perlu membayar yuran. Walau bagaimanapun, yurannya berbeza mengikut aset digital yang diperdagangkan. Lebih-lebih lagi, jika anda kekurangan pasaran, pembiayaan setiap hari juga berbeza daripada jika anda membuka posisi panjang. 

Selain itu, ada biaya penarikan yang akan dibayar oleh pengguna menggunakan dana mereka di bursa. Pada masa ini, pengguna hanya dapat menyimpan Bitcoin ke dompet Prime XBT. Perkara yang sama berlaku dengan pengeluaran yang dibuat pengguna. 

Pengguna juga berpeluang mendapat ganjaran melalui program afiliasi. Semakin banyak pengguna mendapat rujukan, semakin baik mereka memperoleh lebih banyak wang. Rujukan langsung pertama akan memberi anda 20% pendapatan, 15% memperoleh tahap kedua rujukan, 10% tahap ketiga rujukan dan 5% yang terakhir. Ini adalah salah satu kaedah terbaik untuk mempromosikan platform dan juga memperoleh sejumlah wang dengan pertukaran. 

Pelaburan Tetap dalam R&D dan Keselamatan

Prime XBT telah melabur dalam R&D dan penyelesaian baru untuk pengguna. Ini adalah salah satu perkara yang menjadikan platform ini salah satu yang terbaik di pasaran.

Semasa mereka menerangkan di laman web rasmi mereka, mereka menunjukkan betapa dinamiknya mereka dan bagaimana mereka selalu berusaha untuk melayani kepentingan terbaik pelanggan mereka. Lebih jauh lagi, mereka ingin maju pada tahun-tahun mendatang sebagai platform paling inovatif di dunia, mentakrifkan semula perkhidmatan mereka secara berkala dan membolehkan peniaga memenuhi keperluan mereka. 

Pertukaran banyak kali dipengaruhi oleh peretasan dan serangan dari pihak jahat. Industri kripto mempunyai standard keselamatan yang sangat buruk pada masa lalu, inilah sebabnya pertukaran telah melaburkan sejumlah besar wang untuk menjadi lebih selamat bagi peniaga dan pelabur. 

Sebilangan besar dana yang dipegang oleh platform akan disimpan dalam simpanan sejuk. Ini bermaksud bahawa mereka tidak dapat dipengaruhi oleh penggodam dalam talian dan dana mereka terjamin dari perisian hasad dan penipuan pancingan data lain. Dompet panas yang digunakan oleh bursa hanya dibiayai dengan beberapa syiling untuk memberikan kecairan kepada peniaga. 

Mereka juga menggunakan teknologi Cloudflare untuk mengelakkan Serangan Penolakan Perkhidmatan Terdistribusi (DDoS) yang sudah biasa terjadi di industri crypto pada tahun-tahun terakhir. 

Pada dasarnya, pertukaran tersebut mengambil semua langkah yang diperlukan untuk melindungi pengguna dan dana mereka dari percubaan serangan dan penggodam yang berniat jahat. Ini mesti dianggap sebagai perkara yang sangat positif berbanding dengan pertukaran lain yang terus menyimpan sejumlah besar aset digital di dompet dalam talian mereka. 

Selain itu, mereka mempunyai enkripsi SSL yang akan melindungi semua maklumat yang anda kirim melalui pertukaran. Dengan cara ini, tidak mungkin pihak jahat mengambil kesempatan untuk memanfaatkannya atau mencuri data anda. Selain itu, halaman ini menggunakan algoritma “bcrypt” untuk mengurangkan kesan negatif dari serangan luar. 

Selalu disarankan untuk mengaktifkan 2FA untuk mengurangkan kemungkinan pihak ketiga mempunyai akses ke akaun anda dan akibatnya ke dana anda. Walaupun ini adalah ciri keselamatan standard dalam pertukaran masa kini, tidak setiap platform menawarkan penyelesaian ini. 

Kesimpulannya

Perdana XBT adalah salah satu platform pertukaran paling maju yang telah dibangunkan di pasaran cryptocurrency untuk peniaga. Pengguna berpeluang menikmati perkhidmatan terbaik yang disediakan oleh pertukaran ini. Lebih-lebih lagi, pengguna juga berpeluang menikmati salah satu sistem pemadanan perdagangan paling maju yang akan memberikan pengguna perkhidmatan pertukaran terbaik. 

Akhirnya, mereka juga telah mengembangkan sistem keselamatan yang hebat agar para pedagang selamat mengenai dana yang mereka depositkan di platform. Pertukaran telah dipengaruhi oleh peretasan dan masalah lain dan Prime XBT mengambil semua langkah yang diperlukan untuk mengurangkan masalah ini. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me