3Commas – Alat Dagangan Cryptocurrency yang Mesti Mempunyai Pelabur

Pengenalan

3Komas adalah salah satu alat perdagangan cryptocurrency paling lengkap yang terdapat di pasaran. Sekiranya anda memikirkan untuk melabur atau berdagang cryptocurrency, maka, 3Commas akan membantu anda untuk meminimumkan risiko dan memaksimumkan keuntungan anda. Sekiranya anda tidak tahu bagaimana memulakan perdagangan, atau anda tidak cukup yakin, 3Comma pasti akan membantu anda.

Bagaimana 3Commas Berfungsi?

Platform yang dilancarkan pada bulan Disember 2017 akan membantu anda sekiranya anda pengguna baru. Apabila anda mendaftar di 3Commas sebagai pengguna baru, anda akan mendapat bonus selamat datang $ 10.

Setelah anda didaftarkan, anda akan dapat berdagang di bursa cryptocurrency yang paling penting (Bittrex, Bitfinex, Binance, Kucoin dan Poloniex disokong). 3Commas berhubung dengan pertukaran cryptocurrency kegemaran anda menggunakan API. Tapi jangan risau! Dana anda selamat. Apabila anda menetapkan kunci API, anda perlu mematikan pengeluaran. Dengan cara ini, 3Commas tidak dapat mengeluarkan dana anda dan hanya dapat melakukan tindakan perdagangan.

Apabila anda telah menjalin hubungan antara pertukaran cryptocurrency dan 3Commas, anda akan mempunyai kemungkinan untuk berdagang dengan semua alat yang disediakan oleh syarikat.

Sekiranya anda mahukan lapisan keselamatan tambahan, 3Commas menawarkan kemungkinan untuk menetapkan kod pengesahan 2 faktor seperti banyak pertukaran, dompet dan platform cryptocurrency lain di pasaran.

Ciri-ciri Utama 3Commas – Perdagangan Pintar, Portofolio dan Program Pelbagai Rujukan

Salah satu ciri terpenting yang terdapat di 3Commas adalah ciri SmartTrading. Dengan SmartTrading, pelabur dapat menggunakan alat TakeProfit dan StopLoss. Pilihan ini tersedia secara serentak di pelbagai pertukaran cryptocurrency. Itu akan membolehkan peniaga memaksimumkan keuntungan dengan menyesuaikan portfolio dengan perintah yang berbeza untuk membeli atau menjual pada harga tertentu.

Pelabur menubuhkan a Hentikan Kerugian apabila harga jatuh di bawah harga yang ditetapkan. Sekiranya anda membeli 1 ETH dengan harga $ 100 dan Set Stop Loss sebanyak -10% maka, jika ETH mencapai $ 90, Stop Loss secara automatik menjual ETH di pasaran.

Sekiranya anda menggunakan Mengambil keuntungan alat, ia berfungsi dengan cara yang serupa dengan Stop Loss. Sekiranya anda membeli 1 ETH dengan harga $ 100 dan anda menetapkan Take Profit sebanyak 10% maka, apabila ETH mencapai $ 110, sistem akan menutup perdagangan secara automatik untuk anda.  

Alat yang paling popular adalah Henti Kerugian Trailing dan Ikut Untung Ikut. Ini membolehkan anda memaksimumkan keuntungan dan mengurangkan kerugian tetapi selalu mengikuti strategi awal yang sama. Itu alat yang sangat berguna yang tidak ditawarkan oleh kebanyakan platform perdagangan. Secara amnya, pertukaran cryptocurrency lain hanya dapat memberi pengguna stop loss atau mengambil untung. 3Commas telah memutuskan untuk memperbaiki sistem itu dengan memasukkan Trailing Stop Loss dan Trailing Take Profit.

Alat penting lain yang dimiliki oleh 3Commas adalah portfolio. Dengan portfolio ini, anda boleh memilih pelbagai cryptocurrency untuk dipegang atau diikuti. Ini berfungsi dengan cara yang serupa dengan ETF. Anda boleh melabur dalam portfolio yang sebelumnya dibuat oleh pengguna lain atau anda boleh membuat portfolio anda sendiri menggunakan mata wang maya yang berbeza.

Sekiranya anda seorang pelabur, portfolio dapat membantu anda mempelbagaikan aset yang anda miliki dan mencampurkannya dengan aset yang lebih menguntungkan. Anda boleh mengikuti portfolio ini dan mengambil strategi yang serupa dengan mereka atau hanya dengan mereka secara langsung di platform. 

3Commas menawarkan a program rujukan bertingkat yang terdiri daripada tiga tahap. Sekiranya anda merujuk pelabur lain dengan pautan rujukan anda, anda akan menerima 7% dari depositnya. Sekiranya rujukan ini mengundang pengguna baru, maka anda akan menerima 2% depositnya. Dan jika rujukan kedua menambahkan pengguna baru ke platform, anda akan menerima 1% depositnya di akaun anda.

Kesimpulannya

3Commas adalah platform pelaburan yang mesra pengguna yang membolehkan individu dan pelabur memaksimumkan faedah perdagangan dan mengurangkan kerugian perdagangan. Dengan pelbagai alat yang disediakan oleh platform, pelabur akan dapat mencuba strategi perdagangan terbaik untuk mengurangkan risiko perdagangan dengan cryptocurrency yang tidak menentu..

Platform yang dilancarkan baru-baru ini akan membantu peniaga dengan strategi pelaburan mereka memaksimumkan keuntungan mereka. Selain itu, untuk peniaga yang perlu sentiasa berhubung dengan pelaburan mereka, 3Commas menawarkan Aplikasi iOS yang boleh dimuat turun dari App Store secara Percuma.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me