Cara Membeli Bitcoin dengan PayPal pada tahun 2020

Sekiranya saya melihat ke belakang, saya dapat dengan jelas mengingati usaha dan pemikiran yang diperlukan untuk mencari jalan untuk membeli Bitcoin. Tetapi anda tahu apa, tidak sukar untuk membeli bitcoin sekarang dibandingkan dengan beberapa tahun yang lalu – walaupun anda memutuskan untuk membeli bitcoin dengan Paypal.

Sejujurnya, pada masa itu tidak terlalu sukar, hanya fakta bahawa maklumat pada masa itu agak sukar. Tetapi walaupun sekarang, terdapat beberapa batasan. Sebagai contoh, anda akan terkejut dengan sebilangan kecil syarikat yang menerima Paypal ketika cryptocurrency terlibat.

Apa Masalahnya dengan Cryptocurrencies dan Paypal?

Tidak dinafikan bahawa Paypal sebagai sebuah syarikat sangat berminat dengan cryptocurrency dan bitcoin khususnya. Oleh itu, lebih mengejutkan bahawa anda tidak dapat menggunakan akaun Paypal untuk memasukkan dana ke dalam akaun pertukaran cryptocurrency anda.

Kenapa ini? Sebabnya, Paypal membenarkan caj balik, yang merupakan ciri utama bagi kebanyakan kita. Ini membolehkan kita dengan yakin membayar barang di muka melalui internet dengan mengetahui bahawa jika penjual menolak perjanjian kita, kita boleh mengeluarkan caj balik dan mendapatkan kembali wang kita.

Cara membeli Bitcoin dengan PayPal

Ciri caj balik, untuk semua faedahnya, tidak serasi dengan cara cryptocurrency berfungsi. Setelah transaksi bitcoin disahkan, sama sekali tidak ada cara untuk membalikkannya. Lebih buruk lagi, bayaran balik dalam mata wang kripto mungkin tidak sama ketika pembayaran.

Potensi untuk Orang yang Tidak Berpatutan

Ini mewujudkan keadaan di mana terdapat banyak kemungkinan penipuan. Izinkan saya menerangkan bagaimana pertukaran dapat ditipu. Katakan seseorang mendeposit $ 1,000 ke pertukaran cryptocurrency. Mereka menggunakan dana yang baru disimpan untuk membeli Bitcoin di pasaran bitcoin dan mengeluarkannya ke a dompet perkakasan.

Setelah mengeluarkan wang mereka dengan selamat ke dompet perkakasan, mereka dapat memulakan bayaran balik. Sekarang, ini tidak bermaksud bahawa pertukaran akan kehilangan wang secara lalai. Tetapi prosesnya memakan masa dan memerlukan pasukan yang besar untuk menangani semua caj balik yang tidak beralasan.

Pada dasarnya, ini adalah masalah mahal yang tidak dipercayai oleh kebanyakan pertukaran adalah usaha yang tinggi. Tsebabnya pertukaran cryptocurrency tidak menawarkan Paypal sebagai kaedah untuk menyimpan dana.

Anda Masih Boleh Membeli Bitcoin dengan PayPal

Jelas sekali, sebilangan besar kita menyukai kemudahan PayPal. Sebilangan besar daripada kita mempunyai akaun PayPal yang dihubungkan dengan akaun bank kita dan menggunakannya adalah pilihan yang lebih baik daripada yang lain. Oleh kerana terdapat permintaan untuk itu ada cara untuk membeli Bitcoin dengan PayPal. Anda hanya perlu tahu di mana mencarinya.

5 Cara Cara Membeli Bitcoin dengan PayPal

Dalam artikel ini, saya akan membincangkan beberapa kaedah terbaik untuk membeli Bitcoin dengan PayPal. Dengan cara ini anda dapat membayar Bitcoin dengan mudah dan memindahkan bitcoin ke bursa atau ke dompet anda untuk disimpan.

1. Bitcoin tempatan

Satu klik adalah yang diperlukan untuk membeli bitcoin

LocalBitcoins adalah pasaran peer-to-peer untuk membeli dan menjual bitcoin. Laman web bertindak sebagai perantara antara pembeli dan penjual dan menyediakan platform untuk menghantar tawaran kami dan meminta dengan harga yang berbeza. Lebih-lebih lagi, laman web ini juga berfungsi sebagai perkhidmatan escrow untuk mencegah penipuan.

Sekiranya anda ingin membeli Bitcoin di LocalBitcoins anda boleh membuat pesanan beli dan menunggu penjual berinteraksi dengan pesanan anda atau anda boleh memilih penjual yang menawarkan harga terbaik.

Anda akan terlebih dahulu mengklik nama penjual, selepas itu anda boleh menyemak maklum balas yang mereka terima dari pembeli lain. Anda juga ingin memeriksa jumlah maksimum yang ingin mereka jual dalam satu masa.

Menggunakan LocalBitcoins sangat mudah dan hampir tidak memerlukan masa. Namun, ada kelemahan juga. Anda mungkin akan membayar lebih banyak daripada yang anda lakukan di bursa kerana kebanyakan pembeli dan penjual yang berulang dan boleh dipercayai melakukan ini untuk mendapatkan keuntungan. Oleh itu, mereka akan lebih sedikit daripada harga pasaran dan membeli sedikit di bawah harga pasaran.

2. eToro

Beli Bitcoin dengan PayPal di Etoro

eToro adalah platform perdagangan sosial yang terkemuka, inisiatif baru-baru ini untuk memperluas penawaran cryptocurrencynya menjadikannya salah satu pilihan terbaik untuk membeli bitcoin dan beberapa cryptocurrency lain dengan PayPal.

Sejak eToro lebih daripada pertukaran cryptocurrency, anda boleh membiayai akaun perdagangan anda dengan PayPal dan membuat sejumlah pelaburan di pelbagai kelas aset yang berbeza termasuk cryptocurrency.

eToro juga menawarkan platform untuk perdagangan salinan, yang membolehkan pelabur baru menyalin keputusan perdagangan yang dibuat oleh peniaga yang berjaya di platform tersebut. Sekiranya anda melabur dalam cryptocurrency untuk berdagang, eToro adalah pilihan terbaik yang tersedia untuk anda.

Ia adalah broker dalam talian yang mapan. Ia menawarkan banyak alat media sosial yang disesuaikan untuk keperluan pelabur dan peniaga. Dan yang paling penting, anda boleh membiayai akaun anda menggunakan PayPal, satu ciri yang belum ditawarkan oleh pertukaran cryptocurrency lain.

3. WirexApp

Beli Bitcoin di Wirex

Sekiranya anda lebih senang menggunakan aplikasi mudah alih, Wirex adalah perkara yang anda cari.

Wirex adalah pemproses pembayaran mesra cryptocurrency. Anda boleh menggunakan perkhidmatan tersebut untuk mengeluarkan kad debit VISA atau hanya memindahkan dana dan membuat pembayaran menggunakan platform mata wang mudah alih atau desktop mereka. Selain menukar mata wang asing, anda juga boleh menukar mata wang fiat anda ke dalam cryptocurrency, termasuk bitcoin.

Kali pertama anda menggunakan perkhidmatan ini, penyediaan akaun akan memakan masa sekitar 1 hingga 2 hari. Selepas persediaan awal, semua transaksi hampir seketika. Untuk memulakan, anda perlu mengikuti langkah mudah ini:

 • Mula-mula, buat akaun WirexApp.
 • Setelah membuat akaun, anda perlu mengesahkan akaun, selepas itu anda akan menerima kad visa maya. Anda juga boleh memesan kad pada bila-bila masa selepas pengesahan.
 • Seterusnya, anda perlu membiayai kad visa maya anda. Anda tidak perlu membiayai dengan jumlah yang besar, bahkan transaksi $ 3 akan mencukupi.
 • checkNext, log masuk ke akaun PayPal anda, masuk ke tab Money, dan klik pada pilihan tambah kad.

Cukup tambahkan kad debit maya baru anda dan anda boleh pergi.

 • Selepas itu klik pada tambah kad lain dan kemudian masukkan butiran kad debit maya Wirex anda.
 • Anda akan diminta untuk mengesahkan kad, yang akan memulakan serangkaian transaksi, berjumlah hingga $ 3. Selepas ini, anda perlu memasukkan kod PayPal di akaun Wirex anda.

Setelah anda melalui semua langkah ini dan menghubungkan akaun Wirex anda ke akaun PayPal anda, anda boleh menggunakan kad debit maya baru anda untuk secara tidak langsung mengakses dana dari akaun PayPal anda untuk membeli Bitcoin atau cryptocurrency lain.

4. PaxFul

Beli Bitcoin di Paxful

Pasar peer-to-peer untuk semua keperluan crypto anda.

PaxFul adalah cara lain yang popular dan mudah bagi pengguna cryptocurrency baru untuk membeli Bitcoin dengan PayPal. Malah, anda bahkan boleh menggunakan perkhidmatan pembayaran lain yang serupa dengan PayPal seperti Skrill dan Payoneer.

PaxFul sebagai perkhidmatan agak serupa dengan LocalBitcoins. Walau bagaimanapun, ia mempunyai antara muka pengguna yang jauh lebih baik dan menawarkan lebih banyak pilihan untuk membeli bitcoin. Anda boleh melihat jumlah pilihan dalam gambar di atas.

Untuk membeli Bitcoin dengan PayPal, anda hanya perlu mengklik pada tab PayPal di bawah, Bayar menggunakan, lajur di sebelah kiri skrin.

5. VirWox

Beli Bitcoin di Virwox

Virwox bermaksud Pertukaran Dunia Maya. Ini adalah perkhidmatan utama untuk membeli mata wang maya dari semua jalur dan bukan hanya cryptocurrency. Sebenarnya, Virwox adalah penjual semula Lindens yang sah, mata wang maya yang digunakan dalam permainan dalam talian yang popular, Second Life.

Virwox pada mulanya adalah satu-satunya cara bagi pelabur cryptocurrency untuk membeli Bitcoin dengan PayPal. Prosesnya agak rumit dan melibatkan membuat beberapa transaksi sebelum anda dapat bitcoin anda. Ia juga agak mahal kerana jumlah urus niaga yang terlibat. Mari kita lihat bagaimana anda membeli Bitcoin di Virvox:

 1. Pergi ke VirWox dan buat akaun percuma.
 2. Dana akaun anda menggunakan PayPal.
 3. Pergi ke bursa dan beli SLL dengan menukar dolar menjadi SLL.
 4. Tukarkan SLL anda menjadi bitcoin.
 5. Sekarang, tarik bitcoin ke dompet bitcoin anda.

Pada mulanya, Virvox adalah satu-satunya cara untuk membeli Bitcoin dengan PayPal, tetapi itu tidak lagi berlaku. Sekiranya anda mempunyai akaun di laman web, tentu, masuk akal. Jika tidak, saya rasa usaha itu tidak sia-sia, terutamanya dengan semua alternatif yang ada sekarang.

Kesimpulannya

Seperti yang anda lihat terdapat beberapa cara untuk membeli Bitcoin dengan PayPal. Walau bagaimanapun, kebanyakan cara ini melibatkan anda menggunakan akaun PayPal anda untuk membiayai akaun lain. Tetapi jika anda memilih salah satu pasaran bitcoin peer-to-peer, anda boleh membuat pembelian secara langsung menggunakan akaun PayPal anda.

Baca: 5 Cara Terbaik untuk Membeli Bitcoin dengan Kad Kredit

Sekiranya anda menganggap artikel ini bermanfaat dan bermaklumat, saya menggesa anda untuk membaca beberapa artikel di laman web. Kami melakukan yang terbaik untuk memastikan bahawa artikel kami bermaklumat dan membantu anda memahami implikasi praktikal sebagai pelabur cryptocurrency.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me