Laporan Bulanan Ekosistem OKB (Nov – Dis 2019)

Menjelang tahun 2019, kami memasuki dekad baru dengan ekosistem OKB yang dipertingkatkan.

Pada bulan Disember 2019, kami bekerjasama dengan 5 rakan kongsi untuk memperkenalkan lebih banyak aplikasi untuk OKB. Selain itu, kami juga mempunyai OKB yang tersenarai di Indodax, pertukaran crypto terbesar di Indonesia, membuka saluran pembelian OKB baru untuk Rupiah Indonesia (IDR). Sebagai perayaan perkongsian, kami mengadakan empat promosi untuk pengguna kami. OKB juga dibeli semula dan dibakar untuk kali keenam, seterusnya mengimbangi inflasi dan menyatukan nilainya.

Ekosistem OKB terus memperluas liputan globalnya. Sehingga hari ini, OKB telah bekerjasama dengan 29 rakan kongsi dari pelbagai negara dan kawasan di seluruh dunia, termasuk AS, UK, Jerman, Korea, Jepun, Rusia, Singapura, dan Indonesia, dll., Merangkumi pelbagai aplikasi dari pembayaran, perdagangan, aplikasi dalam talian, dompet blockchain, pinjaman dan pinjaman, untuk keselamatan teknologi, perjalanan, gaya hidup, hiburan, kontrak sosial, digital, O2O, dll..

1. Memperkenalkan Lima Rakan Ekosistem Baru

Pada bulan Disember 2019, OKB telah menjalin kerjasama dengan lima perniagaan dalam industri kewangan dan aplikasi, merangkumi dompet blockchain, platform sosial, pembayaran, e-kontrak, C2C, dll..

Pada 3 Disember 2019, OKB bekerjasama dengan FirmaChain, platform e-kontrak berasaskan blockchain untuk pelanggan membeli perkhidmatan di FirmaChain dengan OKB.

Pada 13 Disember 2019, OKB bekerjasama dengan Dapp Pocket untuk membolehkan pembayaran di OKB untuk perkhidmatan dompetnya.

Pada 16 Disember 2019, OKB bekerjasama dengan BiYong, platform media sosial blockchain, untuk pengguna OKB membayar perkhidmatan dan menghantar paket merah di OKB.

Pada 18 Disember 2019, OKB bekerjasama dengan Cercle, platform perniagaan C2C antarabangsa untuk membolehkan pengguna membayar perkhidmatan luar talian dengan OKB.

Pada 23 Disember 2019, OKB bekerjasama dengan Alchemy, penyedia teknologi pembayaran cryptocurrency terkemuka di Singapura, untuk membiarkan pengguna OKB membayar dengan OKB menggunakan sistem pembayaran fiat dan crypto hibrid mereka di seluruh dunia.

Dengan sokongan dari pelbagai komuniti, OKB telah bekerjasama dengan 29 rakan kongsi dari pelbagai negara dan kawasan di seluruh dunia, termasuk AS, UK, Jerman, Korea, Jepun, Rusia, Singapura, Indonesia, dll., Merangkumi pelbagai aplikasi dari pembayaran hingga perdagangan, aplikasi dalam talian, dompet blockchain, pinjaman dan pinjaman, keselamatan teknologi, perjalanan, gaya hidup, hiburan, sosial, kontrak digital, C2C, dan lain-lain. Kami akan terus mengembangkan ekosistem OKB untuk mengembangkan lebih banyak aplikasi OKB untuk pengguna kami, dan meningkatkan nilai OKB.

2. OKB Kini Tersenarai di Indodax Exchange Aset Digital Indonesia Terbesar

Selain dari penyenaraian di bursa Korea Probit dan Bitsonic, OKB kini juga disenaraikan di Indodax, pertukaran cryptocurrency terbesar Indonesia pada 10 Dis 2019, membuka saluran perdagangan fiat baru Rupiah Indonesia (IDR) untuk OKB.

Hanya dalam waktu kurang dari 24 jam, jumlah dagangan OKB terus meningkat di Indodax, berkat sokongan besar dari masyarakat Indonesia. Oleh itu, kami telah mengadakan sesi perkongsian untuk membantu pelanggan menjawab soalan mereka yang bernas, mengumpulkan cadangan dan bertukar idea yang berbeza.

Hari ini, OKB disenaraikan di pasaran OKEx C2C, Bitfinex, ALINIEX dan Bvnex (dua bursa terbesar di Vietnam), Probit dan Bitsonic (dua bursa Korea terbesar) dan Indodax, menawarkan sejumlah 7 saluran perdagangan C2C yang menerima USD , Dong Vietnam, Won Korea, Rupiah Indonesia, dll.

Memperluas liputan globalnya selalu menjadi keutamaan ekosistem OKB. Kami akan lebih memfokuskan pada pembangunan antarabangsa OKB, supaya pengguna di seluruh dunia dapat menikmati faedah yang dibawanya.

3. Melayan Lebih 1,000,000 Pengguna Komuniti di Seluruh Dunia

Semasa mengembangkan ekosistem OKB, kita berkongsi kegembiraan dengan masyarakat.

Pada 11 Disember 2019, untuk meraikan OKB memasuki pasaran Indonesia, kami mengadakan perjumpaan dan beberapa promosi dengan Indodax untuk membantu pengguna membiasakan diri dengan OKB dan platform perdagangan OKEx, dan kami memberikan 4.000 bonus OKB kepada masyarakat.

Pada 17 Disember 2019, kami berganding bahu dengan BiYong untuk membincangkan pembangunan ekosistem OKB dan skema pembelian balik dan pembaikan OKB dengan pengguna kami, dan kami menerima banyak idea dan cadangan hebat.

Tepat sebelum Krismas, kami meminta komuniti untuk membuat video yang menyeronokkan mengenai aplikasi dan pengguna OKB dari AS, Rusia, Korea, dan Jepun, dll. Untuk berkongsi pengalaman mereka dengan OKB, termasuk menggunakan dompet Ledger untuk menyimpan OKB, melanggan perkhidmatan BitTorrent dengan OKB , dan membeli-belah di Cryptomall dengan OKB, dll.

4. Pembelian balik OKB ke-6 & Bakar: 5,945,273.91 OKB Terbakar

Kami telah menyelesaikan skim pembelian semula dan pembakaran OKB ke-6 bulan ini dan 5,945,273.91 OKB terbakar. Sejak 4 Mei 2019, skema pembelian balik dan pembaikan OKB telah membakar sejumlah 13.978.364.45 OKB, yang merupakan 4.7% daripada jumlah peredaran (300.000.000 OKB).

Kami akan terus menyempurnakan skim beli balik dan bakar dengan cadangan dari pengguna OKB, supaya semua penyokong OKB dapat menikmati faedah yang diperoleh daripada mengurangkan jumlah peredaran OKB di pasaran.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me