Laporan Bulanan Ekosistem OKB (Dis 2019 – Jan 2020)

Tahun Baru Imlek baru sahaja berlalu. Kami mendoakan anda semua Tahun Tikus yang sihat dan sejahtera! Pada bulan Januari, OKB memberi tumpuan untuk memperluas sokongan storannya dan kami telah menjalin kerjasama dengan 3 perniagaan untuk membolehkan penyimpanan OKB yang selamat. Kami juga telah mengembangkan saluran perdagangan OKB dan menambah saluran deposit EURO baru. Untuk memenuhi keperluan berjuta-juta pemegang OKB kami di seluruh dunia, kami mengadakan 5 perjumpaan komuniti bulan lalu untuk mendengar cadangan dan maklum balas mereka yang berharga.

Sehingga hari ini, OKB telah menjalin perkongsian ekologi dengan 32 perniagaan di seluruh dunia, dan telah membuka saluran deposit untuk puluhan negara dan kawasan utama, termasuk USD, EURO, Won Korea Selatan, Dong Vietnam, dan Rupee Indonesia. Kami juga telah menyenaraikan pasangan perdagangan OKB di banyak bursa utama berkat usaha kolektif pasukan kami. Apa yang lebih menggembirakan ialah OKB mencatat prestasi cemerlang pada bulan Januari! Pada tahun 2020, kami akan terus menyempurnakan ekosistem OKB untuk mendorong OKB ke tahap yang baru.

1. OKB mencatat 3.42 USDT pada bulan Januari dengan kenaikan ibu sebanyak 25%

OKB telah mencapai prestasi yang hebat di pasaran pada bulan Januari dan mendapat sokongan seluruh pengguna dari seluruh dunia.

Pada bulan Januari, OKB meningkat dari 2.61 USDT menjadi 3.26 USDT, mencatat kenaikan 24.9%. Tertinggi pada bulan Januari ialah 3.42 USDT.

2. sokongan dan edaran penyimpanan OKB

Lebih banyak perniagaan dan pertukaran telah masuk ke pasaran crypto pada tahun lalu untuk mengambil bahagian dalam industri yang semakin meningkat ini, begitu juga dengan penipuan dan penipuan; Oleh itu, melindungi aset telah menjadi perhatian utama pengguna. OKB telah mencari cara untuk memenuhi keperluan pengguna OKB dalam penyimpanan dan peredaran yang selamat, dan ini akan menjadi asas penting bagi OKB untuk merealisasikan pemberdayaan nilai pada tahun 2020.

Pada bulan Januari, kami memfokuskan diri untuk menjalin perkongsian dengan perniagaan terkenal di industri crypto, dan memperluas sokongan penyimpanan OKB untuk dompet perkakasan, dompet kontrak, dan penyimpanan awan, agar pengguna dapat menjaga aset mereka dengan aman.

Pada 7 Jan 2020, kami bekerjasama dengan Portto, sebuah syarikat dompet kontrak Taiwan untuk menyokong penyimpanan OKB di dompet mereka, Blocto.

Blocto adalah salah satu perkhidmatan penyimpanan blockchain yang paling mudah digunakan. Melalui Blocto, pemegang OKB dapat menyimpan aset mereka dengan selamat dan pada masa yang sama menikmati pengalaman pengguna yang hebat dari syarikat.

Pada 9 Jan 2020, kami bekerjasama dengan Cool Wallet, sebuah syarikat dompet perkakasan global untuk menyokong penyimpanan OKB.

Untuk meningkatkan kesedaran pengguna mengenai keselamatan aset dan terima kasih atas sokongan mereka yang berterusan, kami juga telah mengadakan promosi dompet perkakasan OKB percuma dengan Cool Wallet, memberikan kad dompet OKB mudah alih yang diterima di kedai yang berbeza kepada pemenang yang bertuah.

Pada 10 Jan 2020, kami berganding bahu dengan Hoo, pertukaran awan aset rantai awam untuk menyokong penyimpanan OKB di dompet Hoo.

Penipuan dan serangan pancingan data selalu menjadi ancaman # 1 bagi peniaga crypto. Dengan pengguna crypto baru memasuki pasaran dan membeli OKB setiap hari, kami melakukan langkah terbaik untuk melindungi aset pengguna OKB.

Sehingga hari ini, OKB telah menjalin kerjasama dengan 9 dompet terkemuka di industri, termasuk Ledger Vault, Bitpie, Mirthril, Kcash, Pocket, dan Cobo.

3. Lebih banyak saluran perdagangan OKB

Kami telah berusaha untuk meningkatkan kecairan dan daya saing OKB di pasaran. Pada bulan Januari, kami telah mengatasi halangan pertukaran nilai untuk saluran perdagangan OKB.

Pada 9 Jan 2020, OKB secara rasmi disenaraikan di Bitlocus, bursa C2C Eropah. Pengguna kini boleh berdagang OKB dengan EUR secara langsung.

OKB menyokong pelbagai kaedah perdagangan arus perdana di Eropah, seperti SEPA, SWIFT, dan VISA. Menjadi pasaran crypto ketiga terbesar di dunia, melancarkan perdagangan OKB di zon EURO memberi kesan mendalam terhadap pembinaan ekologi OKB. Kami akan terus memupuk pasaran Eropah pada masa akan datang.

Pada 16 Jan 2020, OKB telah bekerjasama dengan CoinBene untuk menyenaraikan pasangan perdagangan spot OKB.

Sehingga hari ini, kami telah bekerjasama dengan 8 pertukaran C2C utama, termasuk Bitfinex, ALINIEX, Probit, dan Indodax untuk menyokong pembelian OKB dengan USD, EUR, Dong Vietnam, Won Korea Selatan, dan Rupee Indonesia, dll. Dari segi spot perdagangan, OKB kini disenaraikan dalam lusinan pertukaran arus perdana, seperti Bitmax, Bitfinex, dan BiKi, dengan lebih daripada 40 pasangan perdagangan aset utama tersedia.

4. Memperluas komuniti OKB

Komuniti adalah ikatan penting antara pengguna OKB dan OKEx. Baru-baru ini, kami menerima banyak video ucapan tahun baru yang menggembirakan dari pengguna global kami dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Kantonis, Melayu, India, Tamil, dan bahasa ibunda lain.

Pada 6 dan 10 Jan 2020, kami mengatur promosi untuk memberikan kad dompet OKB dan OKB percuma kami untuk mengumpulkan cadangan berharga dari pengguna mengenai pelancaran tempahan kereta OKB dan perkhidmatan dompet perkakasan.

Kami memahami bahawa ekosistem OKB tidak dapat dipisahkan dari komuniti, oleh itu kami ingin membina komuniti yang berpusatkan pengguna di mana kami sentiasa dapat mendengar komen dan cadangan secara langsung dari pengguna, agar kami dapat terus meningkatkan perkhidmatan kami.

Terima kasih atas sokongan anda selama bertahun-tahun yang lalu, harap maklumkan cadangan dan maklum balas anda agar kami dapat menyempurnakan ekosistem OKB untuk anda!

Beritahu kami pendapat anda di [email protected]!

Ikuti OKEx pada:

Laman web: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me